Sök
Erbjudanden
Tips
FAQ
Agenturer
Platser
Bäst att boka

Uthyrning av minibussar i Dublin

Förarens ålder: 26-65
tis 11/6
fre 14/6

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter erbjudanden på minibussari Dublin

Därför väljer resenärer KAYAK

Spara upp till 48%Jämför flera resesajter med en enda sökning

Gratis att användaDet finns inga dolda avgifter eller kostnader.

Filtrera dina erbjudandenFiltrera efter biltyp, märke med mera. Anpassa dina resultat direkt.

Boka med flexibilitetAnvänd vårt filter för gratis avbokning för maximal flexibilitet utan extra kostnad.

Billiga minibussar att hyra i Dublin

Minibuss579 kr per dag
Minibuss3 922 kr per dag
Minibuss1 171 kr per dag
Minibuss3 073 kr per dag
Minibuss4 233 kr per dag
Minibuss3 251 kr per dag
Minibuss723 kr per dag
Minibuss1 244 kr per dag
Minibuss4 659 kr per dag
Minibuss725 kr per dag
Minibuss960 kr per dag
Minibuss849 kr per dag
Minibuss122 kr per dag
Minibuss4 103 kr per dag
De bästa priserna hittade av KAYAK-användare de senaste 48 timmarna.

De bästa tipsen för att hyra en minibuss i Dublin

 • Om du spenderar några dagar i Dublin och behöver komma runt, kan det vara en god idé att hyra en skåpbil. Dock bör du överväga storleken på skåpbilen, då mindre skåpbilar och minibussar är lättare att manövrera i stadsmiljö än större modeller. Innan du bestämmer dig för att bli hämtad eller lämnad på flygplatsen eller i staden, kontrollera med ditt hotell om parkering ingår eller om det tillkommer en extra avgift. Kontrollera också tillgängligheten för biluthyrningstjänster: vilka tider är de öppna och hur är det med öppettiderna under helgerna.
 • Att hyra en minibuss i Dublin är rekommenderat för en säker och minnesvärd semester. En minibuss erbjuder komfort, integritet och gott om utrymme, oavsett vart du vill åka. Det tar ungefär 7 minuter att köra till Guinness Storehouse, hem för det ikoniska Guinness-ölet. Observera att det tar cirka 30 minuter med buss från Dublin centrum till denna plats. För en historielektion om Irland, kör till Dublin Castle. Med en minibuss tar det bara cirka 5 minuter att komma hit från centrala Dublin. Det är också roligt att besöka Grand Canal Dock. I detta område har många globala teknikföretag sina internationella huvudkontor, och det har fått smeknamnet Silicon Docks. Om du kör bil tar det vanligtvis mindre än 10 minuter att nå området.
 • CDW-försäkringen kan göra det utmanande att hyra en billig skåpbil i Dublin. Många blir överraskade av detta om de inte har förberett sig, så det är ingen bra start på semestern eller när du bokar skåpbilen att känna sig lurad. Uthyrningsreglerna för fordon i Irland kan vara förvirrande, men det viktigaste att komma ihåg är att du inte kan köra iväg med en hyrbil utan någon form av självriskreducering, så det är viktigt att vara noggrann.
 • Dublin Airport (DUB) ligger ungefär 10 km från Dublin centrum. På flygplatsen finns flera företag som hyr ut minibussar, med kontor i ankomsthallarna i både Terminal 1 och Terminal 2. En representant från varje företag kommer att vara tillgänglig för att hjälpa dig med det nödvändiga pappersarbetet och visa dig till din hyrda minibuss. För att få rabatt på hyrbilen kan du boka i förväg via en jämförelsesajt som KAYAK. När du anländer till Dublins flygplats behöver du legitimera dig, hämta ut ditt fordon och sedan kan du ge dig av för att utforska staden.
 • När du hyr en billig skåpbil i Dublin måste fordonet bokas i huvudförarens namn. Denne måste också vara listad som kortinnehavare på det kreditkort som används för hyran. I Dublin är det inte möjligt att hyra bil med kontanter eller resecheckar. Om du väljer att använda ett betalkort för att hyra bil måste det vara ett Visa- eller Mastercard-betalkort, och det kan då göras en reservation på ditt bankkonto. För att kunna hyra bil krävs ett giltigt körkort. I Irland behöver du inte ha ett internationellt körkort. Kom ihåg att inkludera dina flyguppgifter i bokningen för att hantera eventuella förseningar.
 • Förarna i Dublin är vanligtvis artiga, men de tenderar att köra snabbt och aggressivt. Försök därför att inte köra om dem, eftersom du då riskerar att överskrida den tillåtna hastighetsgränsen. Vidare kan du stöta på problem om du tar genvägar i staden. Vissa gator är enkelriktade, vilket gör svängningar nästan omöjliga. Dessutom finns det många återvändsgränder. Använd gärna GPS:en i din bil för att smidigt ta dig runt. Det är också bra att se till att tanken är full innan du beger dig in i stadskärnan, eftersom det finns få bensinstationer där.
 • För att undvika överraskningar, bör du fråga om eventuella vägtullar. M50-motorvägen runt Dublin har automatiska vägtullar. Det finns också 8 andra avgiftsbelagda vägar i området. Vissa uthyrningsfirmor inkluderar dessa avgifter i din hyreskostnad, medan andra kräver att du betalar dem personligen eller online. Se till att du förstår reglerna som gäller för ditt uthyrningsföretag.
 • Morgonrusningen i Dublin börjar omkring kl. 07.00 och varar i cirka 2 timmar, medan kvällsrusningen pågår mellan kl. 16:00 till 19:00. Några trafikintensiva vägar som du bör undvika i Dublin är Dorset Lower Street, Parnell Road och Amien's Street. När rusningstrafiken är som störst är det många cyklister, fotgängare och motorcyklar på vägarna. Eftersom de tenderar att ignorera rödljus måste du som förare vara extra försiktig för att undvika olyckor.
 • 25% av våra användare hittade minibussar att hyra i Dublin för 1 184 kr eller mindre
 • Boka din minibuss att hyra i Dublin minst 1 dag innan din resa för att få ett pris under genomsnittet
 • november är typiskt den billigaste månaden för att hyra en minibuss i Dublin, med priser på omkring 75 kr per dag. Den dyraste månaden är augusti, med genomsnittliga priser på omkring 143 kr per dag.

Vanliga frågor om att hyra en minibuss i Dublin

 • Var kan jag hämta min skåpbil efter att ha hyrt den?

  Den mest praktiska och enklaste platsen att hämta din hyrbil är vid flygplatsen. Även om en liten platsavgift tillkommer för hämtning vid flygplatsen, anser vi att bekvämligheten att slippa navigera i stadstrafiken väger tyngre än den lilla extra kostnaden. Europcar och Sixt är två av de många lågprisuthyrningsföretag som endast finns i terminal 1 på flygplatsen. Kontoren för de övriga företagen, såsom Payless, Hertz, Dollar, Thrifty, Enterprise och Budget, finns både i terminal 1 och 2. När du väl har hittat dessa företag får du råd om vad som behövs och vilken skåpbil som passar bäst för dina behov.

 • Var kan jag parkera en personbil i Dublin?

  Även om Dublin har flera gatuparkeringar är det nästan omöjligt att hitta en plats att parkera din personbil på. Lokalbefolkningen fyller vanligtvis de flesta parkeringsplatserna under de tidiga morgontimmarna. Därför är chansen större att hitta en säker plats att lämna bilen på genom att kolla in parkeringshusen nära stadskärnan. En av de platser där du kan parkera en Dublin People Carrier är St Stephen's Green Shopping Centre. Alternativt kan du köra upp till Q-Park Clerys. När du har lämnat bilen här tar det cirka 2 minuter att promenera till centrala Dublin.

 • Var kan jag parkera min bil i Dublin?

  När du väl har hyrt bilen från en billig biluthyrare i Dublin kommer du kanske att behöva leta efter en plats att parkera den på. Om du befinner dig i området nära Point Village kan du parkera på Gibson Car Park, Euro Car Parks Point Square eller Euro Car Park Conventional Center. Om du befinner dig i området nära The National Wax Museum Plus kan du parkera på Q-Park The Spire, Free Parking, Car Park Trinity Street eller Q-Park Setanta.

 • Vilka hastighetsgränser gäller i Dublin?

  I de tätbefolkade områdena i Dublin gäller en låg hastighetsbegränsning på 30 km/h (18 mph). På vägarna strax utanför stadskärnan får du köra i 50 km/h (31 mph) och på motorvägarna får du köra i 120 km/h (75 mph). Om du drar en släpvagn ska du köra i 80 km/h (50 mph), även på motorvägar. Det finns inte många fartkameror i Dublin, men det finns många poliser ute i trafiken. Om du inte följer trafikreglerna kan du få böter.

 • På vilka hotell i området är det tillåtet att parkera med skåpbil?

  Efter att ha hyrt en skåpbil från det prisvärda biluthyrningsföretaget i Dublin och övernattat på ett boende i området, kan det vara klokt att tänka på parkeringsmöjligheterna. Maldron Hotel är ett alternativ som erbjuder parkering för ditt fordon mot en extra avgift, och de tillåter även parkering av skåpbilar utan begränsningar.

 • Vilket är ett pålitligt varumärke för personbilar i Dublin?

  Seat Alhambra är en av de mest pålitliga bilarna du kan hyra i Dublin. Cirka sju personer ryms i personbilen samtidigt och det finns plats för upp till tre stora resväskor. Eftersom fordonet har en automatisk växellåda kommer det att vara enkelt att köra den i Dublin.

 • Hur hittar KAYAK så låga hyrbilspriser för minibussar?

  KAYAK jämför priset på minibussar till uthyrning för att hitta det bästa erbjudandet från alla större hyrbilsfirmor som Thrifty, Dollar, Enterprise, Hertz, Payless med flera.

 • Hur mycket kostar det att hyra minibussar i Dublin?

  I genomsnitt kostar uthyrning av minibussar i Dublin 1 464 kr per dag.

 • Vilka hyrbilsföretag i Dublin hyr ut minibussar?

  Biluthyrningsföretag i Dublin som hyr ut minibussar inkluderar Easirent och Hertz.

 • Hur mycket kostar det att hyra en minibuss i en vecka i Dublin?

  I genomsnitt kostar det 10 250 kr per vecka (1 464 kr per dag) att hyra en minibuss i Dublin.

 • Hur mycket kostar det att hyra en minibuss i en månad i Dublin ?

  I genomsnitt kostar det 43 927 kr per månad (10 250 kr per vecka) att hyra en minibuss i Dublin.

Omdömen för biluthyrningsföretag som hyr ut minibussar i Dublin

Enterprise Rent-A-Car

9,2

Fantastiskt

Inga recensioner tillgängliga

Bäst omdöme

Renlighet

9.6

Comfort

9.4

Upphämtning/avlämning

9.0

Valuta för pengarna

8.2

7 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

Car Hire Desk Dublin Airport

+353 1 844 5848

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Dublin City Centre

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Kylemore Road

+353 1 450 3150

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag11:00 - 14:00
Visa erbjudanden

Mckee Avenue, Finglas

+353 1 864 2122

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag00:00 - 00:00
Visa erbjudanden

Russell Street 10a

+353 1 836 6577

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag00:00 - 00:00
Visa erbjudanden

Unit C18

+353 1 476 3822

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag00:00 - 00:00
Visa erbjudanden

Unit F1, Talbot House

+353 1 400 6950

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag00:00 - 00:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

keddy by Europcar

8,6

Utomordentligt

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

8.6

Comfort

8.6

Upphämtning/avlämning

8.6

Valuta för pengarna

8.6

11 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

1 Mark Street Off Pearse Street

+353 1648 5900

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

26 Lombard Street East

+353 1670 7890

Måndag08:30 - 17:00
Tisdag08:30 - 17:00
Onsdag08:30 - 17:00
Torsdag08:30 - 17:00
Fredag08:30 - 17:00
Lördag08:30 - 17:00
Söndag08:30 - 17:00
Visa erbjudanden

5 Merrion Street Lower

+353 1 812 2800

Måndag00:00 - 00:00
Tisdag00:00 - 00:00
Onsdag00:00 - 00:00
Torsdag00:00 - 00:00
Fredag00:00 - 00:00
Lördag00:00 - 00:00
Söndag00:00 - 00:00
Visa erbjudanden

Eastlands Business Park, Block B

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Jervis Street Car Park Jervis Street, North City

+353 1 812 2800

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Serpentine Avenue Ballsbridge

+353 1 812 2800

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Spencer Dock, Park Lane, Off North Quay

+353 1812 2880

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Stephens Green Q Park

+353 1 812 2800

Måndag07:00 - 23:59
Tisdag07:00 - 23:59
Onsdag07:00 - 23:59
Torsdag07:00 - 23:59
Fredag07:00 - 23:59
Lördag07:00 - 23:59
Söndag07:00 - 23:59
Visa erbjudanden

Swords Road, Harris Park Turnapin Little

+353 1 812 2834

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Terminals 1 And 2, Dublin Airport

+353 1812 2800

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Unit E, Eastlands Business Park

+353 1812 2820

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Alamo

8,1

Utomordentligt

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

8.2

Comfort

8.2

Upphämtning/avlämning

8.2

Valuta för pengarna

7.3

2 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

Car Hire Desk Dublin Airport

+353 1 844 5848

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Unit C18

+353 1 476 3822

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag00:00 - 00:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

FLIZZR

8,0

Utomordentligt

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

8.6

Comfort

8.6

Upphämtning/avlämning

7.3

Valuta för pengarna

8.0

3 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

DUBLIN AIRPORT - Terminal 1 and 2

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Q-Park, Marlborough Street

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Rochestown Avenue, beside Bakers Corner

+353 1235 2030

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Dollar

6,9

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

8.3

Comfort

7.5

Upphämtning/avlämning

7.5

Valuta för pengarna

6.4

3 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

294a North Circular Road

Måndag08:30 - 17:00
Tisdag08:30 - 17:00
Onsdag08:30 - 17:00
Torsdag08:30 - 17:00
Fredag08:30 - 17:00
Lördag08:30 - 17:00
Visa erbjudanden

Dublin Ap

+353 1 844 5466

Måndag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Tisdag00:00 - 00:0005:00 - 23:00
Onsdag00:00 - 00:0005:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Fredag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Lördag00:00 - 00:0005:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Visa erbjudanden

Dublin Downtown

+353 1 844 5466

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Sixt

6,8

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

8.1

Comfort

7.7

Upphämtning/avlämning

6.8

Valuta för pengarna

6.6

4 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

Conrad Hotel,Earlsfort Terrace

+353 1 235 2030

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag08:00 - 17:00
Söndag08:00 - 17:00
Visa erbjudanden

Q-Park, Marlborough Street

+353 1 235 2030

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag08:00 - 17:00
Söndag08:00 - 17:00
Visa erbjudanden

Rochestown Ave

+353 1 235 2030

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

Terminal 1 and 2

+353 1 844 5691

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Budget

6,8

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

7.9

Comfort

7.2

Upphämtning/avlämning

7.0

Valuta för pengarna

6.0

3 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

151 Lower Drumcondra Road

+353 1 837 9611

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

37 Old Kilmainham

+353 1 605 7580

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

Arrivals Hall

+353 1 844 5150

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Hertz

6,7

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

7.7

Comfort

7.6

Upphämtning/avlämning

6.9

Valuta för pengarna

5.9

Platser i Dublin

151-157 South Circular Rd

+353 1 709 3060

Måndag08:30 - 17:00
Tisdag08:30 - 17:00
Onsdag08:30 - 17:00
Torsdag08:30 - 17:00
Fredag08:30 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

2 Haddington Road

+353 1 668 7566

Måndag08:00 - 17:0014:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:0014:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:0014:00 - 17:00
Torsdag14:00 - 17:0008:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:0014:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

294a North Circular Road

+353 1 817 8476

Måndag08:30 - 17:00
Tisdag08:30 - 17:00
Onsdag08:30 - 17:00
Torsdag08:30 - 17:00
Fredag08:30 - 17:00
Lördag08:30 - 17:00
Visa erbjudanden

Dublin Airport T1/T2

+353 1 844 5466

Måndag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Tisdag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Onsdag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Torsdag00:00 - 00:0005:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Lördag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Söndag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Visa erbjudanden

South Lotts Road

+353 1 667 5028

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Thrifty

6,6

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

8.1

Comfort

7.9

Upphämtning/avlämning

6.9

Valuta för pengarna

6.4

3 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

294a North Circular Road

Måndag08:30 - 17:00
Tisdag08:30 - 17:00
Onsdag08:30 - 17:00
Torsdag08:30 - 17:00
Fredag08:30 - 17:00
Lördag08:30 - 17:00
Visa erbjudanden

Dublin Ap

+353 1 844 5466

Måndag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Tisdag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Onsdag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Torsdag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Fredag05:00 - 23:0000:00 - 00:00
Lördag00:00 - 00:0005:00 - 23:00
Söndag00:00 - 00:0005:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Dublin Downtown

+353 1 667 5028

Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Avis

6,1

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

7.2

Comfort

6.6

Upphämtning/avlämning

6.3

Valuta för pengarna

5.4

4 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

149 Lower Drumcondra Road

+353 1 912 3990

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

38 Old Kilmainham Rd

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

39 Old Kilmainham Rd

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

Arrivals Hall

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Payless

5,9

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

6.5

Comfort

6.6

Upphämtning/avlämning

6.1

Valuta för pengarna

5.8

3 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

151 Lower Drumcondra Road

+353 1 837 9611

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

35 Old Kilmainham

+353 1 605 7581

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag09:00 - 15:00
Visa erbjudanden

Dublin Airport

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00
Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Europcar

5,7

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

7.7

Comfort

7.2

Upphämtning/avlämning

6.0

Valuta för pengarna

5.3

9 biluthyrningsplatser i Dublin

Visa platser

Platser i Dublin

26 Lombard Street East

+353 1670 7890

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

5 Merrion Street Lower

+353 1 812 2800

Måndag00:00 - 00:00
Tisdag00:00 - 00:00
Onsdag00:00 - 00:00
Torsdag00:00 - 00:00
Fredag00:00 - 00:00
Lördag00:00 - 00:00
Söndag00:00 - 00:00
Visa erbjudanden

Dublin Airport

+353 1 812 2800

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Harris Park, Swords Road

+353 1 812 2834

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Jervis Street Car Park

+353 1 812 2800

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Park Lane, Spencer Dock

+353 1 648 5900

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Stephens Green Q Park

+353 1 812 2800

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Unit 70, Cookstown Estate Road

+353 1 536 7071

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Unit E, Eastlands Business Park

+353 1 812 2820

Öppettider ej tillgängliga

Visa erbjudanden

Filter

Inga recensioner tillgängliga

CARHIRE.ie

5,5

Okej

Inga recensioner tillgängliga

Renlighet

6.6

Comfort

6.4

Upphämtning/avlämning

5.8

Valuta för pengarna

5.4

3 biluthyrningsplatser i Dublin

Platser i Dublin

26 Lombard Street East

+353 1670 7890

Öppettider ej tillgängliga

Service provided by EUROPCAR

+353 1812 2800

Öppettider ej tillgängliga

Spencer Dock, Park Lane

+353 1648 5900

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Easirent

4,6

Mediokert

Inga recensioner tillgängliga

Billigaste erbjudandet
Mest populära

Renlighet

5.6

Comfort

5.6

Upphämtning/avlämning

4.6

Valuta för pengarna

4.8

2 biluthyrningsplatser i Dublin

från1 086 kr/dag

Platser i Dublin

Easirent Dublin Airport Collinstown Business Park Airport Road, Colghran

+353 1695 0324

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00

East Dublin City - Unit 10 Naas Road Business Park

+353 1695 0678

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

National

8,1

Utomordentligt

Inga recensioner tillgängliga

2 biluthyrningsplatser i Dublin

Platser i Dublin

Car Hire Desk Dublin Airport

+353 1 844 5848

Måndag05:00 - 23:00
Tisdag05:00 - 23:00
Onsdag05:00 - 23:00
Torsdag05:00 - 23:00
Fredag05:00 - 23:00
Lördag05:00 - 23:00
Söndag05:00 - 23:00

Unit C18

+353 1 476 3822

Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
Lördag09:00 - 15:00
Söndag00:00 - 00:00

Filter

Inga recensioner tillgängliga

DRIVALIA

5,6

Okej

Inga recensioner tillgängliga

2 biluthyrningsplatser i Dublin

Platser i Dublin

Dublin Airport

Öppettider ej tillgängliga

Unit 10 Naas Road Business Park

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

GREEN MOTION

4,2

Mediokert

Inga recensioner tillgängliga

En biluthyrningsplats i Dublin

Platser i Dublin

Dublin Airport

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Sunnycars

Inget omdöme tillgängligt ännu

8 biluthyrningsplatser i Dublin

Platser i Dublin

37 Old Kilmainham

Öppettider ej tillgängliga

40 Russell Street

Öppettider ej tillgängliga

Kylemore Road

Öppettider ej tillgängliga

Navan Road

Öppettider ej tillgängliga

Old Airport Rd

Öppettider ej tillgängliga

South Lotts Road

Öppettider ej tillgängliga

St. Stephens Green ShopponfCener

Öppettider ej tillgängliga

Tallaght Cross

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

AutoEurope

Inget omdöme tillgängligt ännu

2 biluthyrningsplatser i Dublin

Platser i Dublin

Europcar 2 Haddington Road

Öppettider ej tillgängliga

Serviced By Europcar

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Shouqi

Inget omdöme tillgängligt ännu

2 biluthyrningsplatser i Dublin

Platser i Dublin

1 Mark Street

+353 1 648 5900

Öppettider ej tillgängliga

Terminals 1 And 2, Dublin Airport

+86 10 6064 1387

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Smile Rent

Inget omdöme tillgängligt ännu

2 biluthyrningsplatser i Dublin

Platser i Dublin

26 Lombard Street East

Öppettider ej tillgängliga

Dublin Airport

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

YourRent

Inget omdöme tillgängligt ännu

2 biluthyrningsplatser i Dublin

Platser i Dublin

Dublin Airport

Öppettider ej tillgängliga

Dublin Heuston Rail Station

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

24 Hour Rent A Car

Inget omdöme tillgängligt ännu

En biluthyrningsplats i Dublin

Platser i Dublin

SERVICED BY EUROPCAR

1234567

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Apollo Car Rentals

Inget omdöme tillgängligt ännu

En biluthyrningsplats i Dublin

Platser i Dublin

Dublin Depot

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Dooley Car Rentals

Inget omdöme tillgängligt ännu

En biluthyrningsplats i Dublin

Platser i Dublin

Dublin Airport

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

McRent

Inget omdöme tillgängligt ännu

En biluthyrningsplats i Dublin

Platser i Dublin

Dublin Location

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Ofran Holiday Autos

Inget omdöme tillgängligt ännu

En biluthyrningsplats i Dublin

Platser i Dublin

Dublin Airport

Öppettider ej tillgängliga

Filter

Inga recensioner tillgängliga

Platser att hyra bil i eller nära Dublin

Bra att veta

Mest populära agenturen

Easirent

Genomsnittspris

1 464 kr per dag

Bra erbjudande

1 184 kr per dag

Bästa tiden att boka en van i Dublin

Genomsnittspris per dag per månad
Priser på hyrbil när resedatum närmar sig

Information om att hyra minibussar i Dublin

UpphämtningsplatsDublin
BiltyperMinibuss
Biluthyrningsställen14
Flygplatser7
Populära uthyrningsfirmorAvis, Budget, Hertz, Sixt, Payless