Res med förtroende: KAYAK.

KAYAK har revolutionerat resebranschen sedan 2004. Metasökning för resor? Ingen annan gjorde det före oss.

Idag hanterar vi årligen miljarder sökförfrågningar gällande resor på våra plattformar. Vi hjälper miljontals resenärer runt om i världen att fatta rätt beslut. Vid varje sökning går KAYAK igenom hundratals resesajter. Detta för att alltid kunna visa resenärer den information som behövs för att hitta de bästa erbjudandena för flyg, hotell, hyrbilar och semesterpaket.

På över ett decennium har vi vuxit från ett litet kontor med 14 anställda till ett företag med över 1 000 reseälskande medarbetare som arbetar över 7 internationella varumärken; KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi och HotelsCombined. Tillsammans gör vi det enklare för alla att uppleva världen.

2013 förvärvades vi av Booking Holdings, världsledaren inom resetjänster online.

KAYAK i siffror.

Vår passion för data genomsyrar allt vi gör. Varje medarbetare på KAYAK känner till vårt företag inifrån och ut, ända ut i fingerspetsarna.

16
År i verksamhet
7
Varumärken som sköts av KAYAK
60+
Internationella sajter
Se dem här
1000+
Medlemmar i vårt team
inklusive våra gulliga husdjur)
26
Internationella kontor
20+
Sajtspråk

Intresserad av en karriär hos KAYAK?

Hallo.

Kom ihåg att KAYAK som en sökmotor för resor inte säljer eller handlägger dina biljetter eller bokningar. Vi ser bara till att du hittar den reseinformation du behöver för att komma dit du vill och uppleva världen.