Res med förtroende: KAYAK.

KAYAK har revolutionerat resebranschen sedan 2004. Metasökning för resor? Ingen annan gjorde det före oss.

Idag behandlar vi över 2 miljarder sökningar gällande resor per år. Vi hjälper miljontals resenärer runt om i världen att fatta rätt beslut. Vid varje sökning går KAYAK igenom hundratals resesajter. Detta för alltid kunna visa resenärer den information som behövs för att hitta de bästa erbjudandena på flyg, hotell, hyrbilar och semesterpaket.

Under lite mer än ett decennium har vi vuxit från ett litet kontor med 14 anställda till ett team med över 1000 reseälskande lagkamrater som arbetar med sju internationella varumärken: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi och HotelsCombined. Tillsammans hjälper vi människor uppleva världen genom att skapa deras favoritverktyg för resor.

2013 förvärvades vi av Booking Holdings, världsledaren inom resetjänster online.

KAYAK i siffror.

Vår passion för data genomsyrar allt vi gör. Varje medarbetare på KAYAK känner till vårt företag inifrån och ut, ända ut i fingerspetsarna.

2 000 000 000+

Sökningar på sajt per år

14
År i verksamhet
7
Varumärken som sköts av KAYAK
60+
Internationella sajter
Se dem här
1000+
Medlemmar i vårt team
inklusive våra gulliga husdjur)
12
Internationella kontor
20+
Sajtspråk
Intresserad av en
karriär hos KAYAK?
Visa position

Kom ihåg att KAYAK som en sökmotor för resor inte säljer eller handlägger dina biljetter eller bokningar. Vi ser bara till att du hittar den reseinformation du behöver för att komma dit du vill och uppleva världen.

Glömt lösenord?

Ange mejladressen som är kopplad till ditt konto, så skickar vi en länk för att återställa lösenordet.

Avbryt