Företagsresor.
Helt enkelt.

Vi på KAYAK ville hitta ett bättre sätt för att kunna planera och handskas med företagsresor. Men vi hittade bara verktyg med begränsade funktioner, föråldrade gränssnitt, dolda kostnader och avgifter som verkade orimliga. Det enda vi ville var att hitta något som KAYAK – enkelt att använda och gratis – så det slutade med att vi skapade det.

Det är lätt att komma igång.

Spara tid

Vi söker hos över 2 500 reseleverantörer, så att du slipper göra det själv. Hitta flyg och hotell från hela internet så att du kan planera en resa som passar dig så bra som möjligt.

Spara pengar

Få företagspriser för de bästa flygningarna och hotellen utan prenumeration eller extra avgifter (helt gratis).

Slipp besväret

Samla alla dina bokningar på ett ställe, skicka in kvitton snabbt och lätt, håll koll på resekostnader och se vart ditt team reser.

Vad kan du göra med KAYAK Business?

Planera

Få en så bra resa som möjligt, inom budgeten
Sök på hundratals resesidor för att hitta fantastiska erbjudanden och planera din resa. Din resepolicy (om du har en) är en del av sökningen vilket gör den enkel att följa, och skulle du behöva ett godkännande finns det endast ett klick bort.

Hantera

Samla alla dina bokningar på ett ställe
Skapa automatiska resplaner utifrån dina flyg, boardingpass och hotell- och restaurangbokningar. KAYAKs app samlar allt åt dig och ser till att du är uppdaterad så att du kan fokusera ditt arbete istället för reseplanering.

Rapportera

Håll koll på kostnaderna
Gör det enkelt att organisera och skicka in kvitton, hålla koll på resekostnader och få en bild av vart ditt team reser. Använder du Expensify kommer KAYAK Business dessutom att automatiskt importera kvitton och skapa kostnadsrapporter för dina resor.

Spara

Få tillgång till företagspriser och KAYAK-besparingar
Få alla besparingar från KAYAK, världens ledande resesökmotor, och tillgång till ytterligare företagspriser för flyg och hotell. Helt gratis.

Någonting för alla

Affärsresande

Fler alternativ

Välj dina flyg och hotell bland tusentals leverantörer på KAYAK.

Enkel planering

Skapa omedelbara resplaner och spara allt du behöver på ett ställe.

Prisbelönt app

Ligg steget före med uppdateringar i realtid och alla dina bokningar lättillgängliga på ett och samma ställe.

Resemanagers

Policyöverensstämmelse

Håll resor inom budgeten med intuitiva policys i ett verktyg som ditt team gärna använder.

Struktur

Förenkla godkännandeprocessen och håll koll på ditt teams resor.

Kontroll

Minska resekostnaderna genom att lägga till dina resepolicys till KAYAK-sökningarna.

Varför gå med i KAYAK Business?

Byggt av företagsresenärer, för företagsresenärer.

Oavsett hur länge och noga vi letade kunde vi inte hitta ett effektivt sätt att planera och hantera våra företagsresor på KAYAK.

Andra plattformar saknade både valmöjligheter och enkelhet, och det enda de hade i överflöd var avgifter.

Vi ansåg att det borde finnas ett bättre alternativ. Ett som KAYAK – lätt att använda och gratis – som ger användaren möjligheten att sköta planeringen och rapporteringen kring företagsresor på ett och samma ställe (och samtidigt få de bästa erbjudandena).

Vår plattform kommer för alltid ändra sättet du ser på företagsresor. Välkommen till KAYAK Business.

Det är lätt att komma igång.

Och gratis. Två saker som vi alla älskar.

Vanliga frågor

KAYAK Business är en uppsättning funktioner ovanpå den befintliga KAYAK-webbsajten. Med ett konto kan du göra följande:
  • Se vilka resultat som omfattas av policyn
  • Be din manager om godkännande för resultat som ligger utanför policyn
  • Godkänn resor på KAYAK.com, via e-post eller Slack om du har godkännanderätt
  • Få tillgång till framtida företagspriser
Till skillnad från de flesta andra plattformar för företagsresor varken säljer eller bearbetar KAYAK Business dina biljetter och bokningar. Istället söker vi bland olika flygbolag, resebyråer och hotellsajter för att hitta de bästa priserna och tillgängligheten, vilket ger dig flexibiliteten att boka med vilken webbsida du vill. Vi ser till att du hittar de alternativen du behöver för företagsresande.
Se till att du loggar in med den e-postadress du använder i jobbet. KAYAK Business fungerar inte med ditt privata gmail- eller hotmail-konto. Om du har frågor gällande åtkomst kan du höra av dig till oss via hjälpsektionen på kayak.se.
Om du bokat din resa på KAYAKs sajt med en av våra leverantörer så kan du gå till Bokningar och få information via dygnet runt-support. Om du bokat din resa någon annanstans än på KAYAK eller omdirigerades från vår sajt till en leverantörs webbsida för att slutföra din bokning, så måste du ta kontakt med leverantören direkt. Osäker på vilken leverantör det är? Kontrollera ditt kontoutdrag för att se vem som debiterat ditt kort.
Eftersom vi söker på hundratals andra resesajter på en och samma gång, kan det hända att uppgifterna i informationen vi får från dessa sajter ibland inte stämmer. Detta kan antingen bero på att sajten inte ger oss uppdaterade data, ger oss fel sökväg eller så har en annan resenär hunnit bokat den sista tillgängliga platsen.
Eftersom KAYAK är en sökmotor och inte en försäljare har vi ingen återbetalningspolicy. Det hanteras av själva leverantören som bokat din resa. Inte säker på vilket företag du ska prata med? Ta en titt på ditt kontoutdrag och/eller gå till Bokningar för att hitta information om din leverantör.