Hur du länkar resor till din kalender

Trips-feed vs -filer

Om du använder ett program som stödjer kalenderfeeds (se nedan) bör du använda en feed. En kalenderfeed kommer automatiskt uppdateras medan en kalenderfil (.ics) är statisk och måste därför bli nedladdad igen varje gång du gör en förändring till din resa i Trips.

Välj program att lägga till en kalender i

Hur man lägger till en kalender i Googles Kalender

1. Kopiera en av kalenderadresserna från botten av Trips-inställningar.
  2. Gå till ett annat webbläsarfönster eller -flik och gå till Google Kalender.
  3. Klicka på nedåtpiler till höger om "Andra kalendrar" till vänster.
  4. Klicka på "Lägg till webbadress" i menyn.
  5. Klistra in den kopierade länken från steg "1a." i rutan.
  6. Klicka på "Lägg till kalender".
  7. Obs: Klicka på den kalender som du just lagt till genom att klicka på den.

Hur man lägger till en kalender-feed i MS Outlook 2007

1. Kopiera en av kalenderadresserna från botten av Trips-inställningar.
  2. Starta MS Outlook 2007.
  3. Klicka på "Verktyg" och välj "Kontoinställningar".
  4. Klicka på "Internetkalendrar" i fönstret för Kontoinställningar.
  5. Klicka på knappen "Ny".
  6. Klistra in länken från "1b." i rutan.
  7. Döp din kalender i "Kalendersinställningar".
  8. Kalendern kommer att visas till vänster under "Andra kalendrar".
  9. Obs: Foga samman kalendrarna genom att klicka på knappen för kalender i din nya resa.

Hur man lägger till en kalender i Apple iCal

1. Kopiera en av kalenderadresserna från botten av Trips-inställningar.
  2. Starta Apple iCall
  3. Välj "Prenumerera" från kalendermenyn
  4. Klistra in länken från steg "1c." i rutan för kalenderadress.
  5. Klicka på "Prenumerera".
  6. Ändra vad du vill i nästa fönster
  7. Din kalender kommer synas till vänster under "Prenumerationer".

Hur man lägger till en kalender till Apple iPhone

1. Kopiera en av kalenderlänkarna från botten av Trips Inställningar.
  2. Klistra in länken från steg "1d." i ett mail.
  3. Skicka mailet till din iPhone.
  4. Öppna mailet på din iPhone.
  5. Klicka på länken i din iPhone.
  6. Klicka på "Prenumerera" i fönstret som öppnas.
  7. Klicka på "Visa händelser" för att gå till din resas feed eller klicka på knappen "Färdig".

Hur man exporterar och importerar en .ICS-fil till MS Outlook 2003.

1. Klicka på "Lägga till kalender" vid övre högra hörnet i fönstret för detaljer för din resa.
  2. Klicka "Exportera till .ICS"
  3. Välj att spara filen istället för att öppna den när du får frågan
  4. Obs: Att öppna eller dubbelklicka på .ICS-filen kommer antingen skapa en ny kalender eller så kommer det bara att lägga till den första händelsen på din resa beroende på din version av Outlook. För bästa resultat, importera .ICS-filen. Se instruktion nedan:

5. Öppna "MS Outlook"
  6. Välj "Importera och exportera" från menyn Arkiv.
  7. Välj att importera en iCalender-fil från rutan som öppnas.
  8. Hitta filen som du sparade i steg "3e." och välj den.
  9. Välj "Importera" för att lägga till data i din redan existerande kalender.

Kompatibel med iCal URLer

Se Apple iCal eller MS Outlook 2007 ovan.

Kompatibel med .ics-filer

Se MS Outlook 2003 ovan.