Hotell i Linköping

Sök igenom hundratals resesidor på en och samma gång efter hotell i Linköping. Kombinera ditt hotell + flyg och spara pengar!

Linköping
27 jun — 28 jun2
Linköping
mån 27/6
tis 28/6

Bra att veta

Lågsäsong

oktober

Högsäsong

juli

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 051 kr

Genomsnittspris (helgnatt)

1 596 kr
Den billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 25%.
Den dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 9%.
Genomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.
Genomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Linköping

Top rated hotels i Linköping

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Linköping?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

2 stjärnor eller mindre

3-stjärnigt

4 stjärnor eller mer

När är det bra att boka hotell i Linköping

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Linköping

  • Om du letar efter ett billigt hotell i Linköping kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Linköping under oktober och augusti.
  • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Linköping om du övernattar en onsdag. Det motsatta gäller för fredag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
  • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Linköping som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 590 kr, medan det dyraste låg på 2 567 kr.
  • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Linköping för 2 dagar.
  • När du bokar hotell i Linköping ska du tänka på vilket område du vill bo inom och hur du planerar att ta dig runt. Om du vill ha gångavstånd ska du bo inne i centrum då avstånden är stora till Linköpings yttre områden. Om du trots allt bor i utkanten av Linköping kan det vara bra att kolla upp hur bussnätverket ser ut innan du bokar.
  • Om du hyr eller kommer med bil när du besöker Linköping kan du ta dig fram enkelt oavsett vart du bor men kolla om du kan boka ett hotell med gratis parkering för att hålla nere kostnaderna.
  • För att endast övernatta i staden är det smidigast att bo vid centralstationen. Vare sig om du kommer med tåg eller flyg kan du då lätt ta dig till ditt boende utan att behöva planera någon särskild transport till hotellet. Flygbussen stannar vid centralstationen.
  • Barnvänliga hotell hittar du i utkanterna av innerstaden där du både har gångavstånd till stadens bekvämligheter, men bor utanför de allra livligaste gatorna där stadens nattliv finns. Rekommenderade områden är bland annat Kanberget och Vasastaden.
  • Flera av Linköpings centralt belägna hotell har gratis frukosterbjudanden vilket gör att du kan spara pengar på denna måltid. När du söker via Kayak kan du enkelt lägga till denna faktor i din sökning.
  • Om du vill ha ett naturnära boende är det framförallt i utkanterna av Linköping du ska leta. I sydväst kan du bo vid Vallaskogens naturreservat där det finns både vandringsleder och möjligheter till andra friluftsaktiviteter.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Linköping

Var ska man bo i Linköping?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Linköping genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.

Nya recensioner för hotell i Linköping hotels

Här är hotellen som våra gäster nyligen recenserat
Linköpings Cityhotell och VandrarhemOmdöme: 8.6/10av 5 omdömen · 68 kr gen. pris/natt
PLUS: Det som man behöver fannsMINUS: Lite trångt på parkeringen och vid frukosten
Anonym +5 aug. 2019