Hotell i Norrköping

Norrköping hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Norrköping

Norrköping, Sverige
Checka in
Checka ut
Jämför KAYAK med |

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Norrköping

  • Den gamla stadskärnan, söder om Motala älv som rinner genom staden, är ett bra område att bo i om du vill ha gångavstånd till kultur, shopping och nattliv. Här ligger bland annat flera av stadens museum och kulturella institutioner såväl som restauranger, affärer och barer. Om du reser med bil kan det vara en fördel att leta efter ett hotell med gratis parkering för att slippa betala för parkering inne i centrum vilket kostar per timme.
  • Det är populärt för barnfamiljer att bo nära djurparken Kolmården som är en av områdets mest populära sevärdheter. Djurparken ligger nordöst om centrum och här finns flera boendealternativ med familjevänlig atmosfär. Här kan du med fördel välja att söka efter hotell med gratis frukost för att spara pengar och tid på frukostmåltider. Tänk dock på att ändå jämföra priserna med hotell som inte har gratis frukost då inkluderad frukost ibland leder till högre totalpris på hotellvistelsen.
  • Om du endast ska övernatta i staden kan du spara tid på att bo nära centralstationen. Du kan även spara pengar på att välja ett boende som inte har exklusiva faciliteter då du ändå inte kommer spendera en längre tid på hotellet.
  • För vackra vyer från hotellet ska du välja att bo på något av hotellen vid Motala älv som ger dig utsikt över vattnet samtidigt som du bor centralt.
  • Historisk atmosfär får du om du bokar ett hotell i området Industrilandskapet där många av stadens historiska byggnader finns att besöka.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Norrköping

Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.
Vilket område är det billigaste?
I stadsdelen Kneippen, väster om den gamla stadskärnan, hittar du bland annat ett vandrarhem som hör till ett av de billigaste boendena i staden. Du kan även hitta billiga hotell i Nordantill där det bland annat finns vandrarhem precis vid Norrköpings Centralstation. Om du vill bo centralt kan du ha tur och hitta bra hotellerbjudanden mitt i centrum, men var i så fall ute i god tid med din bokning.
När på året hittar man billiga hotell?
Billiga hotell i Norrköping hittar du under de månader då staden har som lägst antal besökare. Lågsäsongen infaller under vinterhalvåret med undantag för jul- och nyårsledigheterna samt andra skolledigheter som höst- och sportlov. Under sommaren när många är lediga både från jobb och skola är det fler som besöker Norrköping vilket leder till högre hotellpriser.
Hur tar man sig lättast runt?
Du tar dig lättast runt i Norrköping på cykel då det finns både säkra och lättnavigerade cykelvägar runt om orten. Du kan annars promenera till det mesta om du bor centralt. Kollektivtrafiken i Norrköping består av bussar som är till hjälp om du ska ta dig utanför centrum eller bor i någon av stadens övriga stadsdelar. Bussarna är kontantfria så om du köper biljetter ombord ska du ha med dig ditt betalkort. Annars kan du köpa biljett genom din telefon eller i automater vid hållplatserna. Om du bor utanför de centrala stadsdelarna är det bra att ha bil om du inte bor nära någon busslinje. Parkering inne i Norrköping kostar mellan 10 och 20 kr per timme. (Priser kontrollerade 2/3/2018).

Vart är det bra att bo i Norrköping?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Norrköping, genom att visa hur nära de olika hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter

De mest rekommenderade hotellen i Norrköping

Visa alla
Best Western Princess Hotel - Norrköping - Byggnad
1
7,7 Bra (2 297 omdömen)
Above Hotell - Norrköping - Byggnad
2
7,9 Bra (1 390 omdömen)
Comfort Hotel Norrköping - Norrköping - Byggnad
3
8,5 Fantastiskt (1 593 omdömen)
Scandic Strömmen - Norrköping - Byggnad
4
7,5 Bra (294 omdömen)
Scandic Norrköping Nord - Norrköping - Byggnad
5
7,9 Bra (950 omdömen)
Hotell Drott - Norrköping - Sovrum
6
7,6 Bra (851 omdömen)
Strand Hotell - Norrköping - Sovrum
7
8,4 Fantastiskt (861 omdömen)
Södra Hotellet - Norrköping - Sovrum
8
8,9 Fantastiskt (960 omdömen)
Above Vandrarhem - Norrköping - Sovrum
9
8,0 Fantastiskt (411 omdömen)
Borgs Villahotell - Norrköping - Byggnad
10
8,9 Fantastiskt (471 omdömen)

Bästa rummen i Norrköping

Borgs Villahotell - Norrköping - Byggnad
1
8,9 Fantastiskt (476 omdömen)
Södra Hotellet - Norrköping - Sovrum
2
8,9 Fantastiskt (949 omdömen)
Above Vandrarhem - Norrköping - Sovrum
3
8,0 Fantastiskt (414 omdömen)
Comfort Hotel Norrköping - Norrköping - Byggnad
4
8,5 Fantastiskt (1 593 omdömen)

Bästa hotellen i Norrköping nära Stadshus Norrköping

Visa alla
The Lamp Hotel - Norrköping - Byggnad
1
8,7 Fantastiskt (903 omdömen)
Elite Grand Hotel - Norrköping - Byggnad
2
8,3 Fantastiskt (2 968 omdömen)
Hotel President - Norrköping - Byggnad
3
8,3 Fantastiskt (2 141 omdömen)