Trips

Komma igång med Trips

Välkommen till Trips, KAYAKs smarta reselösning som låter dig komma åt din reseinformation enkelt från hemmet, kontoret eller på resande fot.

  • Skicka vidare dina bokningsbekräftelser från din e-postaddress till mytrips@kayak.se så skapar vi en resplan åt dig. Om det inte redan finns ett KAYAK-konto med den e-postadress du skickar ifrån så skapar vi ett konto och skickar ett verifierieringsmejl till den adressen. Klicka på ”godkänn” och du är redo att börja använda Trips.

    För att hitta dina resor, klicka på ”Trips”, högst uppe i högra hörnet på webbversionen av KAYAK. I mobilen finns Trips på hemskärmen, tillsammans med Flyg, Hotell etc.

    Om du har mer än en e-postadress som du vill kunna skicka vidare bokningsbekräftelser från, lägg till den andra e-postadressen som “avsändare” i avdelningen ”Bokningsbekräftelser” på sidan Trips inställningar

  • Trips stödjer inte bokningsbekräftelser som skickas direkt från leverantörer. Bokningsbekräftser måste skickas från dig via ditt e-mailkonto.

  • Har du en smart phone? Ladda ner KAYAKs app så att du kan komma åt din reseinformation på resande fot. När du laddat ner appen, gå in på Trips inställningar och lägg till ditt mobilnummer för att ta emot flightstatusinformation via SMS.

    Flightstatusmejl skickas automatiskt till den e-mailadress som är kopplad till ditt KAYAK-konto. Flightmeddelanden kan stängas av under resedetaljer. Resor som har aktiverat flightstatus har alarmsymbolen “på”. KAYAK skickar meddelanden för: 24-timmars incheckingspåminnelse, 3-timmars avgång i tid, försenade och inställda flyg, ändringar av gate och terminaler, ankomster i tid och bagageinformation.

  • Dela den här resan med andra. Dina resor kan bara ses av dig om du inte anger något annat. De är inte sökbara och kan inte hittas eller kommas åt av någon som inte har fått en länkadress.

    Om du planererar en resa tillsammans med någon, eller ska besöka någon som kan ha nytta av din reseinformation, så kan du ge dem tillgång till just den resan. Detta görs genom att du klickar på länken ”dela den här resan” placerad över den sammanfattande delen av din resas information under Trips. När du delar din resa med någon så kan du välja om du vill ge dem möjlighet att redigera resan eller bara se den. Att ge andra möjlighet att redigera resan är ett sätt att samarbeta kring planer när resan gäller mer än en person, som en familj eller en grupp.

    Om det finns någon som du vill ge tillgång till alla dina resor, lägg till deras e-mailadress till sektionen som kallas ”Dela dina resor med...” på sidan för Trips inställningar. Du kan bestämma dig för om du vill ge dem möjlighet att bara se dina resor eller att också kunna redigera dom.

  • Lägg till dina resor till din kalender. Gå in på Trips inställningar, kopiera din kalenders feed-länk och följ instruktionerna för hur du lägger till länken till din kalender-app.

Trips FAQs
Behöver du mer hjälp?

Glömt lösenord?

Ange mejladressen som är kopplad till ditt konto, så skickar vi en länk för att återställa lösenordet.

Avbryt