Hotell i Halmstad

Halmstad hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Halmstad

Halmstad, Sverige
Checka in
Checka ut
Jämför KAYAK med |

Bra att veta

Lågsäsong juli
Högsäsong juni

är den billigaste månaden att bo här

13%

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

13%

förväntad prishöjning

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Halmstad

  • I Halmstad finns det flera olika boendealternativ, bland annat vandrarhem, Bed and Breakfast, hotell och lägenhetshotell. Välj typ av boende baserat på din semester.
  • Att bo på lägenhetshotell är en god idé om du vill spara pengar på måltider. På så vis får du eget kök där du kan laga mat och behöver inte betala för frukost på hotellet. Halmstads lägenhetshotell ligger norr om centrum på cykelavstånd till det mesta.
  • För den golfintresserade är det hotell i Tylösand, väster om Halmstad, som gäller. Här kan du bo direkt på golfklubben eller på boende nära golfbanan.
  • Även för badmöjligheter under sommaren passar hotell i Tylösand bra och området är populärt just under de varmare månaderna.
  • För närhet till ett stort utbud av restaurang och barer är det inne i centrum, nära Stora Torget, som du ska boka hotell. Hotellen här är något dyrare än i andra stadsdelar men du har gångavstånd till alla bekvämligheter.
  • För barnfamiljer rekommenderas även området Galgbacken där du får en naturnära atmosfär med lugnare tempo.
  • Boka ett hotell som har strandläge om du vill utnyttja Halmstads läge på kusten till fullo under sommarmånaderna.
  • Om du inte vill leta parkering under resan ska du hyra ett hotell i centrum för att kunna ta dig runt enkelt med kollektivtrafiken vars linjer utgår från centrala Halmstad.
  • För korta övernattningar då du inte vill spendera tid på transport till hotellet ska du se till att bo nära centralstationen.
  • Hotell och boenden nära Högskolan i Halmstad är ett bra alternativ för unga resenärer då det finns många studentrabatter att utnyttja i området.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Halmstad

Hur mycket kostar ett billigt hotell i Halmstad?
KAYAK-användare har hittat dubbelrum i Halmstad för så lite som 463 kr de senaste 3 dagarna. Genomsnittspriset är 1049 kr.
Hur mycket kostar ett hotell i Halmstad ikväll?
Under de senaste 3 timmarna har användare hittat hotell i Halmstad för så lite som 843 kr ikväll. Användare har även hittat 3-stjärniga hotell från 843 kr och 4-stjärniga hotell från 1298 kr.
Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.
Vilket område är det billigaste?
Nyhem är det billigaste området i Halmstad om du reser på en budget. I Nyhem hittar du stadens vandrarhem som har billiga erbjudanden på boende. I stadsdelen bor du på gångavstånd in till centrum vilket gör att du sparar pengar på resor med kollektivtrafiken och du bor dessutom nära centralstationen där det finns flera prisvänliga bekvämligheter.
När på året hittar man billiga hotell?
Under början av hösten hittar du billiga priser på hotell i Halmstad, då sommarens besöksvåg har tunnats ut. Stadens högsäsong äger rum mellan maj och augusti och under denna tid stiger priserna på samtliga typer av semesterboenden i staden. Även i början av våren går det att hitta billiga hotell i Halmstad.
Hur tar man sig lättast runt?
Halmstad är en mycket cykelvänlig stad och att resa med cykel är i många fall det enklaste sättet att ta sig runt de centrala stadsdelarna. Det finns också många cykelleder som tar dig ut i omgivningarna, bland annat Hylteslingan och Banvallsleden. Hallandstrafiken sköter all kollektivtrafik som består av olika busslinjer. Det finns även en buss som tar dig från flygplatsen in till centrala Halmstad. Tänk på att bussarna är kontantfria så om du köper biljett ombord, direkt från chauffören, behöver du ha med dig ett betalkort. Det går också att köpa biljetter i stadens kiosker eller med mobilen. Halmstad har ett stort utbud av parkeringsplatser och parkeringshus så du kan med fördel hyra bil under din vistelse, något som dessutom rekommenderas om du bor utanför centrum och inte nära någon busslinje. Parkering går att betala i automater eller med telefonen. (Priser kontrollerade 4/03/2018).

Vart är det bra att bo i Halmstad?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Halmstad, genom att visa hur nära de olika hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter

De mest rekommenderade hotellen i Halmstad

Visa alla
Best Western Plus Grand Hotel - Halmstad - Byggnad
1
8,5 Fantastiskt (1 971 omdömen)
First Hotel Mårtenson - Halmstad - Restaurang
2
7,3 Bra (1 953 omdömen)
Quality Hotel Halmstad - Halmstad - Byggnad
3
7,4 Bra (795 omdömen)
Scandic Hallandia - Halmstad - Byggnad
4
7,8 Bra (999 omdömen)
Tylösand Hotell Halmstad - Halmstad - Byggnad
5
8,7 Fantastiskt (1 449 omdömen)
Hotell Amadeus - Halmstad - Byggnad
7
8,2 Fantastiskt (1 496 omdömen)
Clarion Collection Hotel Norre Park - Halmstad - Byggnad
8
8,4 Fantastiskt (448 omdömen)
Ringenäs Golfhotell - Halmstad - Byggnad
9
9,0 Fantastiskt (478 omdömen)
Hotell Hovgård - Halmstad - Byggnad
10
9,2 Fantastiskt (488 omdömen)
Vandrarhemmet Sommargården - Halmstad - Sovrum
11
7,5 Bra (181 omdömen)

Bästa rummen i Halmstad

Ringenäs Golfhotell - Halmstad - Byggnad
1
9,0 Fantastiskt (478 omdömen)
Hotell Hovgård - Halmstad - Byggnad
2
9,2 Fantastiskt (488 omdömen)
Tylösand Hotell Halmstad - Halmstad - Byggnad
3
8,7 Fantastiskt (1 449 omdömen)
Hotell Amadeus - Halmstad - Byggnad
4
8,2 Fantastiskt (1 496 omdömen)