Hotell i Varberg

Sök igenom hundratals resesidor på en och samma gång efter hotell i Varberg. Kombinera ditt hotell + flyg och spara pengar!

fre 25/11
tis 29/11
...och mer

Bra att veta

Lågsäsong

mars

Högsäsong

juli

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 618 kr

Genomsnittspris (helgnatt)

1 634 kr
Den billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 45%.
Den dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 11%.
Genomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.
Genomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Varberg

De mest rekommenderade hotellen i Varberg

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Varberg?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

3-stjärnigt

4 stjärnor eller mer

När är det bra att boka hotell i Varberg

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Varberg

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Varberg kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Varberg under mars och september.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Varberg om du övernattar en lördag. Det motsatta gäller för söndag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Boka åtminstone 12 dagar innan din vistelse för att få det bästa priset för ditt boende i Varberg.
 • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Varberg som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 728 kr, medan det dyraste låg på 3 813 kr.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Varberg för 0 dagar.
 • I Varberg kan du välja mellan flera boendetyper beroende på vilket typ av semester du gör. Du kan välja mellan vandrarhem, bed and breakfast, resort, lägenhetshotell, camping och vanliga hotell. Valet av boende påverkar även priserna på vistelsen.
 • Flest hotell hittar du i centrala Varberg där priserna är högre men du bor på gångavstånd till ortens alla bekvämligheter. I centrum bor du dessutom nära centralstationen vilket är smidigt om du bara ska övernatta i staden och inte vill slösa tid på transporten till hotellet.
 • Den som vill smaka på det sydsvenska köket på Varbergs restauranger bör bo på hotell i centrum där stadens bar- och restaurangscen är belägen.
 • Ett boende i centrum passar för det mesta bra för barnfamiljer, men se till att lägga till ett familjevänligt boende som kriterier när du gör din hotellsökning hos Kayak.
 • Sydöst om centrala Varberg, i stadsdelen Mariedal, är det många barnfamiljer som väljer att boka hotell då det är ett lugnt och avslappnat område med stora grönområden där barnen kan leka.
 • I Apelviken ska du bo under sommarmånaderna för att ha gångavstånd till Apelviksstrand som är en av områdets mest populära badplatser.
 • I området Kullagården hittar du Varbergs Golfhotell som är passande för den som vill utnyttja områdets golfbanor. Här ligger även ett gemytligt och lantligt Bed and Breakfast.
 • För att uppleva den klassiska och historiska kurortens atmosfär ska du bo vid vattnet i centrum där du kan promenera i 1800-talsparken Societetsparken och utforska Varbergs fästning.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Varberg

Var ska man bo i Varberg?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Varberg genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.