Hotell i Nyköping

Sök igenom hundratals resesajter på en och samma gång efter hotell i Nyköping

Nyköping, Sverige
21 okt — 22 okt2
Nyköping, Sverige
tors 21/10
fre 22/10

Bra att veta

Lågsäsong

januariDen billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 45%.

Högsäsong

novemberDen dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 18%.

Genomsnittspris (vardagsnatt)

565 krGenomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.

Genomsnittspris (helgnatt)

620 krGenomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Nyköping

De mest rekommenderade hotellen i Nyköping

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Nyköping?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

3 stjärnor

När är det bra att boka hotell i Nyköping

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Nyköping

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Nyköping kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Nyköping under januari och december.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Nyköping om du övernattar en lördag. Det motsatta gäller för fredag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Boka åtminstone 28 dagar innan din vistelse för att få det bästa priset för ditt boende i Nyköping.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Nyköping för 1 dag.
 • Nyköping är en relativt liten ort och de flesta boenden finns centrerade inne i stadskärnan. Du kan välja mellan att bo på konferens- och spa-hotell eller budgetvänliga erbjudanden.
 • Hyr ett hotell med parkering inkluderat i priset för att inte behöva betala för att parkera. Beroende på i vilken zon du ställer bilen inne i staden betalar du annars mellan 6 och 12 kronor i timmen.
 • Om du bara övernattar i Nyköping för att flyga från Skavsta flygplats är ett tips att bo nära flygplatsen för att inte behöva lägga tid på transport till hotellet.
 • Hotellen i Nyköping erbjuder bland annat gratis internet, spa, pool och restaurang, beroende på vilket boende du bokar. När du söker efter boenden på Kayak kan du välja att filtrera resultaten efter de hotell som erbjuder de bekvämligheter du önskar.
 • För att ha gångavstånd till affärer och nöjen som shopping och uteliv ska du välja ett centralt beläget hotell i Nyköping. Du bor då nära Stora Torget kring vilket många nöjen är centrerade.
 • Med ett boende väster om Nyköping får du nära till Berga Kulle Naturreservat. Boka ett boende i närheten av reservatet om du vill utnyttja områdets friluftsaktiviteter. Bland annat får du tillgång till vandringsleder, grillplatser och cykelvägar.
 • Boka ditt hotell någon månad i förväg om du reser under sommaren då mycket bokas upp under högsäsongen. Nyköping är ett populärt resmål mellan juni och augusti och priserna stiger även under denna tid.
 • Om du vill bo budgetvänligt kan du välja ett hotell i Nyköping som inte erbjuder extra faciliteter då detta leder till högre priser.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Nyköping

 • Hotell är säkra miljöer för resenärer så länge de sanitära åtgärderna följs korrekt för att förhindra spridningen av coronaviruset (COVID-19). Vi rekommenderar dock att du kontaktar de lokala myndigheterna angående säkerhetsförfaranden för hotell i Nyköping.

 • När det kommer till priser på hotell är det billigast att bo vid Skavsta flygplats. Tänk dock på att området i övrigt inte är det billigaste då kostnaderna för bekvämligheter vid flygplatsen är högre. Du hittar lägre priser på mataffärer och nöjen inne i Nyköpings centrum. Om du hellre bor närmare centrum kan du hitta budgetvänliga alternativ i ortens sydvästra områden.

 • Under vinterhalvåret är priserna på hotell i Nyköping lägre än under sommarmånaderna. Under sommaren infaller Nyköpings högsäsong och då är det många som besöker staden vilket leder till färre lediga hotellrum och högre priser på boende.

 • Inne i Nyköpings centrum är avstånden inte stora och du kan utan problem ta dig omkring till fots då bekvämligheter finns inom promenadavstånd. Om du behöver ta dig lite längre sträckor är ett tips att hyra en cykel då Nyköping har flera bra cykelvägar och detta är et av de trevligaste sätten att uppleva staden på. Detta färdmedel passar bäst under sommarmånaderna och du undviker då att behöva anpassa dig till bussarnas tidtabeller. Sörmlandstrafiken sköter annars busslinjerna i och runt om Nyköping. Att resa med buss kostar ungefär 30 kronor och du kan köpa din biljett i kiosker runt om staden, via sms eller direkt från chauffören. Om du köper biljetten ombord behöver du använda ditt betalkort då bussarna i Nyköping är kontantfria. (Priser kontrollerade 6/03/2018).

 • När du gjort en sökning efter hotell på KAYAK kan du filtrera dina resultat efter stadsdel vilket låter dig välja de centrala områdena av Nyköping. Du kan även välja stadskartan för att välja specifika områden, så som stadskärnan i Nyköping.

 • Ta en titt på vår utförliga hotellkarta för att hitta de bästa hotellen nära dig.

Var ska man bo i Nyköping?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Nyköping genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.