Hotell i Nyköping

Nyköping hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Nyköping

Nyköping, Sverige
Incheckning
Utcheckning
Jämför KAYAK med |

Bra att veta

Lågsäsong juli
Högsäsong maj
  Genomsnittspris (vardagsnatt): 660 kr
  Genomsnittspris (vardagsnatt): 875 kr

är den billigaste månaden att bo här

16%

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

15%

förväntad prishöjning

(snittpris de senaste 2 veckorna)

sön - tors

(vardagsnatt)

(snittpris de senaste 2 veckorna)

fre & lör

(helgnatt)

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Nyköping

  • Nyköping är en relativt liten ort och de flesta boenden finns centrerade inne i stadskärnan. Du kan välja mellan att bo på konferens- och spa-hotell eller budgetvänliga erbjudanden.
  • Hyr ett hotell med parkering inkluderat i priset för att inte behöva betala för att parkera. Beroende på i vilken zon du ställer bilen inne i staden betalar du annars mellan 6 och 12 kronor i timmen.
  • Om du bara övernattar i Nyköping för att flyga från Skavsta flygplats är ett tips att bo nära flygplatsen för att inte behöva lägga tid på transport till hotellet.
  • Hotellen i Nyköping erbjuder bland annat gratis internet, spa, pool och restaurang, beroende på vilket boende du bokar. När du söker efter boenden på Kayak kan du välja att filtrera resultaten efter de hotell som erbjuder de bekvämligheter du önskar.
  • För att ha gångavstånd till affärer och nöjen som shopping och uteliv ska du välja ett centralt beläget hotell i Nyköping. Du bor då nära Stora Torget kring vilket många nöjen är centrerade.
  • Med ett boende väster om Nyköping får du nära till Berga Kulle Naturreservat. Boka ett boende i närheten av reservatet om du vill utnyttja områdets friluftsaktiviteter. Bland annat får du tillgång till vandringsleder, grillplatser och cykelvägar.
  • Boka ditt hotell någon månad i förväg om du reser under sommaren då mycket bokas upp under högsäsongen. Nyköping är ett populärt resmål mellan juni och augusti och priserna stiger även under denna tid.
  • Om du vill bo budgetvänligt kan du välja ett hotell i Nyköping som inte erbjuder extra faciliteter då detta leder till högre priser.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Nyköping

Är hotell i Nyköping säkra under krisen med coronaviruset (COVID-19)?
Hotell är säkra miljöer för resenärer så länge de sanitära åtgärderna följs korrekt för att förhindra spridningen av coronaviruset (COVID-19). Vi rekommenderar dock att du kontaktar de lokala myndigheterna angående säkerhetsförfaranden för hotell i Nyköping.
Vilket område är det billigaste?
När det kommer till priser på hotell är det billigast att bo vid Skavsta flygplats. Tänk dock på att området i övrigt inte är det billigaste då kostnaderna för bekvämligheter vid flygplatsen är högre. Du hittar lägre priser på mataffärer och nöjen inne i Nyköpings centrum. Om du hellre bor närmare centrum kan du hitta budgetvänliga alternativ i ortens sydvästra områden.
När på året hittar man billiga hotell?
Under vinterhalvåret är priserna på hotell i Nyköping lägre än under sommarmånaderna. Under sommaren infaller Nyköpings högsäsong och då är det många som besöker staden vilket leder till färre lediga hotellrum och högre priser på boende.
Hur tar man sig lättast runt?
Inne i Nyköpings centrum är avstånden inte stora och du kan utan problem ta dig omkring till fots då bekvämligheter finns inom promenadavstånd. Om du behöver ta dig lite längre sträckor är ett tips att hyra en cykel då Nyköping har flera bra cykelvägar och detta är et av de trevligaste sätten att uppleva staden på. Detta färdmedel passar bäst under sommarmånaderna och du undviker då att behöva anpassa dig till bussarnas tidtabeller. Sörmlandstrafiken sköter annars busslinjerna i och runt om Nyköping. Att resa med buss kostar ungefär 30 kronor och du kan köpa din biljett i kiosker runt om staden, via sms eller direkt från chauffören. Om du köper biljetten ombord behöver du använda ditt betalkort då bussarna i Nyköping är kontantfria. (Priser kontrollerade 6/03/2018).
Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.

Vart är det bra att bo i Nyköping?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Nyköping, genom att visa hur nära de olika hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter

De mest rekommenderade hotellen i Nyköping

Visa alla
Connect Hotel Skavsta - Nyköping - Restaurang
1
8,4 Fantastiskt (9 903 omdömen)
Scandic Stora Hotellet - Nyköping - Byggnad
2
8,4 Fantastiskt (1 267 omdömen)
Clarion Collection Hotel Kompaniet - Nyköping - Byggnad
3
8,6 Fantastiskt (1 342 omdömen)
Sunlight House - Nyköping - Sovrum
4
8,3 Fantastiskt (2 852 omdömen)
Good Morning+ Nyköping - Nyköping - Reception
5
8,0 Fantastiskt (1 007 omdömen)
Tuna Kyrkby Bed & Breakfast - Nyköping - Byggnad
6
9,1 Fantastiskt (90 omdömen)
Öster Malma - Nyköping - Utomhus
7
9,0 Fantastiskt (556 omdömen)
Nygården - Nyköping - Byggnad
8
8,5 Fantastiskt (123 omdömen)

Bästa rummen i Nyköping

Öster Malma - Nyköping - Utomhus
1
9,0 Fantastiskt (556 omdömen)
Clarion Collection Hotel Kompaniet - Nyköping - Byggnad
2
8,6 Fantastiskt (1 342 omdömen)
Good Morning+ Nyköping - Nyköping - Reception
3
8,0 Fantastiskt (1 007 omdömen)
Sunlight House - Nyköping - Sovrum
4
8,3 Fantastiskt (2 852 omdömen)