Hotell i Nyköping

Sök igenom hundratals resesidor på en och samma gång efter hotell i Nyköping. Kombinera ditt hotell + flyg och spara pengar!

lör 28/1
ons 1/2
...och mer

Bra att veta

Lågsäsong

augusti

Högsäsong

maj

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 028 kr

Genomsnittspris (helgnatt)

1 099 kr
Den billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 62%.
Den dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 50%.
Genomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.
Genomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Nyköping

De mest rekommenderade hotellen i Nyköping

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Nyköping?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

3-stjärnigt

När är det bra att boka hotell i Nyköping

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Nyköping

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Nyköping kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Nyköping under augusti och februari.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Nyköping om du övernattar en lördag. Det motsatta gäller för torsdag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Nyköping som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 392 kr, medan det dyraste låg på 2 383 kr.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Nyköping för 0 dagar.
 • Nyköping är en relativt liten ort och de flesta boenden finns centrerade inne i stadskärnan. Du kan välja mellan att bo på konferens- och spa-hotell eller budgetvänliga erbjudanden.
 • Hyr ett hotell med parkering inkluderat i priset för att inte behöva betala för att parkera. Beroende på i vilken zon du ställer bilen inne i staden betalar du annars mellan 6 och 12 kronor i timmen.
 • Om du bara övernattar i Nyköping för att flyga från Skavsta flygplats är ett tips att bo nära flygplatsen för att inte behöva lägga tid på transport till hotellet.
 • Hotellen i Nyköping erbjuder bland annat gratis internet, spa, pool och restaurang, beroende på vilket boende du bokar. När du söker efter boenden på Kayak kan du välja att filtrera resultaten efter de hotell som erbjuder de bekvämligheter du önskar.
 • För att ha gångavstånd till affärer och nöjen som shopping och uteliv ska du välja ett centralt beläget hotell i Nyköping. Du bor då nära Stora Torget kring vilket många nöjen är centrerade.
 • Med ett boende väster om Nyköping får du nära till Berga Kulle Naturreservat. Boka ett boende i närheten av reservatet om du vill utnyttja områdets friluftsaktiviteter. Bland annat får du tillgång till vandringsleder, grillplatser och cykelvägar.
 • Boka ditt hotell någon månad i förväg om du reser under sommaren då mycket bokas upp under högsäsongen. Nyköping är ett populärt resmål mellan juni och augusti och priserna stiger även under denna tid.
 • Om du vill bo budgetvänligt kan du välja ett hotell i Nyköping som inte erbjuder extra faciliteter då detta leder till högre priser.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Nyköping

Var ska man bo i Nyköping?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Nyköping genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.