Sök
Erbjudanden
Tips
FAQ
Platser
Hyrbilsfirmor
Bäst att boka

Hyrbilar i Kalifornien

Förarens ålder: 26-65
tors 25/7
tors 1/8

Sök igenom hundratals hyrbilssajter på en och samma gång efter hyrbilserbjudanden i Kalifornien

Därför väljer resenärer KAYAK

Spara upp till 45%Jämför flera resesajter med en enda sökning.

Gratis att användaInga dolda avgifter eller kostnader.

Filtrera dina erbjudandenFiltrera efter bland annat biltyp och bilmärke. Anpassa dina resultat direkt.

Boka med flexibilitetAnvänd vårt filter för gratis avbokning för maximal flexibilitet utan extra kostnader.

Billiga hyrbilar i Kalifornien

Bilklass: Ford Fiesta
Ford Fiesta
eller liknande SMALL
2
2
2/4
M
368 kr/dag
Bilklass: Ford Focus
Ford Focus
eller liknande SMALL
4
2
4-5
M
359 kr/dag
Bilklass: Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller liknande MEDIUM
5
3
2/4
M
352 kr/dag
Bilklass: Volkswagen Jetta
Volkswagen Jetta
eller liknande MEDIUM
5
3
4-5
M
356 kr/dag
Bilklass: Ford Fusion
Ford Fusion
eller liknande LARGE
5
2
4-5
M
375 kr/dag
Bilklass: Chrysler Voyager
Chrysler Voyager
eller liknande VAN
5
5
4-5
M
548 kr/dag
Bilklass: Nissan Pathfinder
Nissan Pathfinder
eller liknande SUV
5
2
4-5
M
522 kr/dag
Bilklass: Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
eller liknande LARGE
5
5
2/4
M
469 kr/dag
Bilklass: Audi A4
Audi A4
eller liknande LUXURY
5
5
4-5
M
586 kr/dag
Bilklass: Ford Mustang Convertible
Ford Mustang Convertible
eller liknande CONVERTIBLE
5
3
2/4
M
559 kr/dag
Bilklass: Jeep Compass
Jeep Compass
eller liknande SUV
4
2
4-5
M
363 kr/dag
Bilklass: Toyota RAV4
Toyota RAV4
eller liknande SUV
5
3
4-5
M
387 kr/dag
Bilklass: Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe
eller liknande SUV
5
3
4-5
M
471 kr/dag
De bästa priserna hittade av KAYAK-användare de senaste 48 timmarna.

De bästa tipsen för att hyra bil i Kalifornien

 • Alla biluthyrare i Kalifornien måste kunna uppvisa ett giltigt körkort med ett utgångsdatum som inte infaller under den aktuella uthyrningsperioden. Du kan också hyra en bil även om du inte har ett körkort utfärdat av den amerikanska regeringen. Allt du behöver göra är att visa upp ett pass och antingen ett internationellt körkort eller ett körkort från Australien.
 • När två bilar möts på en brant väg och ingen av dem kan passera, måste den bil som är riktad nedåt backa för att låta den andra passera, eftersom den bil som är riktad nedåt har mer kontroll när man backar uppför en sluttning. Stoppskyltar i Kalifornien är vanligare än trafikljus. Alla bilister måste stanna helt vid varje stoppskylt.
 • Om din alkoholhalt i blodet är 0,08 procent eller mer, får du inte köra motorfordon i Kalifornien. Du får endast använda mobiltelefon under körning om du använder en handfri enhet eller om du behöver ringa efter hjälp i en nödsituation.
 • Kalifornien är en otroligt stor och geografiskt varierad delstat, så det finns några viktiga saker att komma ihåg när du bestämmer dig för att hyra en bil här. En sak att tänka på är vilken typ av körning du kommer att göra i din hyrbil. Om du ska bo i en större stad, som Los Angeles eller San Francisco, är en kompakt bil en bra idé för att resa korta sträckor och kunna hitta parkeringsplatser när du anländer. Om du ska resa långa sträckor eller om du ska delta i många av de utomhusäventyr som finns i delstaten är en skåpbil eller en SUV ett bättre val. Vissa delar av delstaten kan ha snöiga och isiga vägar under vintertid, särskilt i några av de bergiga regionerna, så planera din uthyrning i enlighet med detta om du hyr under denna tid på året.
 • När du kör bil i Kalifornien är det viktigt att komma ihåg de lagar som gäller för barn som åker med i bilen. I Kalifornien måste ett barn som är två år eller yngre sitta i en bakåtvänd bilbarnstol. Undantaget från denna regel är om ditt barn väger mer än 18 kilo eller är över 1 meter lång. Barn som är yngre än åtta år måste sitta i en bilbarnstol eller en bälteskudde i baksätet. Alla passagerare i ett fordon som är över sexton år gamla omfattas av Kaliforniens lag om obligatoriskt säkerhetsbälte.
 • Eftersom Kalifornien ligger precis vid gränsen till Mexiko är en fråga som ofta dyker upp om en hyrbil kan köras in i Mexiko. De flesta biluthyrningsföretag låter dig ta din bil till Mexiko men det finns vissa begränsningar, till exempel att du måste köpa en extra försäkring för att kunna köra bilen lagligt i Mexiko. Det är också viktigt att komma ihåg att de flesta hyrbilsbolag inte tillåter dig att boka hyrbilar för enkelriktade resor till Mexiko.
 • 25% av våra användare hittade hyrbilar i Kalifornien för 494 kr eller mindre
 • Boka din hyrbil i Kalifornien minst 1 dag innan din resa för att få ett pris under genomsnittet
 • Platser för biluthyrning utanför flygplatsen i Kalifornien är i genomsnitt cirka 40% billigare än uthyrningsfirmor på flygplatsen
 • Hyrbilar av typen Medelstor i Kalifornien är ungefär 18 % dyrare än andra biltyper, i genomsnitt

Vanliga frågor om att hyra bil i Kalifornien

 • Should I rent a car i Kalifornien?

  Valet om att hyra en bil i Kalifornien eller inte beror på hur du planerar att resa när du är i delstaten. Om du planerar att bo i en storstad kan du vanligtvis lita på kollektivtrafik eller andra transportalternativ, till exempel taxibilar och rideshare-bilar. Även om du kan hitta kollektivtrafikalternativ eller flygalternativ för att ta dig längre sträckor i staten, i allmänhet, att ha en bil är ett mycket bekvämare sätt att resa långa sträckor i den mycket stora staten Kalifornien. Även om du planerar att bo i en större stad, är en bil ett mycket bekvämt sätt att göra långa resor från ena sidan av staden till den andra

 • What is driving like i Kalifornien?

  Att köra bil i de större städerna i Kalifornien, som Los Angeles, San Diego och San Francisco, kan vara lite av en utmaning för den som inte är van vid att köra bil här. Du kommer ofta att stöta på mycket tung trafik under flera tider på dygnet i och runt centrala delarna av alla städer. För dig som inte är van vid att försöka köra in och ut på överbelastade motorvägar kan den här typen av körning vara lite nervkittlande. Det finns flera avgiftsbelagda vägar som du hittar i hela Kalifornien, särskilt när du kommer in i större städer, så ta hänsyn till det när du planerar din rutt.

 • How old do you have to be to rent a car i Kalifornien?

  För det mesta kommer de flesta biluthyrningsföretag att låta alla som är tjugoett år eller äldre hyra en bil. Ett par undantag från denna åldersgräns är om du planerar att hyra en lyxbil eller en SUV i premiumklassen. I det här fallet förväntar sig hyrbilsföretaget att du är tjugofem år gammal för att hyra en bil. Denna åldersgräns kan också införas om du planerar att använda ett betalkort för din hyrbil snarare än ett kreditkort.

 • Hur mycket kostar det att hyra en bil i Kalifornien?

  I genomsnitt kostar en hyrbil i Kalifornien 579 kr per dag.

 • Vilken är den populäraste hyrbilen i Kalifornien?

  Kompakt (Class Compact SUV eller liknande) är den mest frekvent bokade hyrbilstypen i Kalifornien.

 • Vilket är det billigaste biluthyrningsföretaget i Kalifornien?

  De senaste 72 timmarna hittade de billigaste hyrbilarna hos Dollar (352 kr/dag), Thrifty (375 kr/dag) och Budget (443 kr/dag).

 • Vilket är det bästa biluthyrningsföretaget i Kalifornien?

  Baserat på omdömen och recensioner från verkliga användare på KAYAK är de bästa biluthyrningsföretagen i Kalifornien Enterprise Rent-A-Car (8,2, 147 omdömen), Alamo (8,0, 126 omdömen), och Avis (7,1, 84 omdömen).

 • Hur kan jag hitta hyrbilar i närheten av mig i Kalifornien?

  Ta en titt på vår extensiva karta över hyrbilskontor för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

 • Borde jag hyra bil i Kalifornien?

  Eftersom Kalifornien är ganska stort med många utspridda städer är hyrbil ett praktiskt och ekonomiskt sätt att ta sig runt i området. Även om de flesta större städer har egna kollektivtrafiknät är det ofta snabbare och enklare att köra bil. Los Angeles, Sacramento och San Diego är några städer i Kalifornien som man bäst tar sig fram i med egen bil. Att ha tillgång till egen bil kan också vara praktiskt, särskilt om du planerar att besöka en mer lantlig stad eller ta en roadtrip.

 • Hur är det att köra i Kalifornien?

  Kalifornien är vanligtvis varmt och soligt. Ibland kan det dock regna, vilket är en svår situation att köra runt i. När det regnar ska du köra långsammare och se till att använda vindrutetorkare och strålkastare. Se också till att du har lämpliga snökedjor för hyrbilens däck om du planerar att köra i snö under vintern. Försök att hålla dig i höger körfält när du kör på en väg eller motorväg med flera körfält, såvida du inte gör en omkörning. Kom ihåg att vänstersväng från en enkelriktad gata till en annan enkelriktad gata endast får göras när signalen är röd. Om det inte är tydligt förbjudet kan du vanligtvis svänga höger vid rött ljus efter att ha stannat helt och kontrollerat om det kommer närliggande trafik. Du måste förskottsbetala för din bensin i Kalifornien. Om du använder ett kreditkort måste du dra kortet vid pumpen för att aktivera den. Du måste också ange ditt postnummer för att förhindra kreditkortsbedrägerier.

 • Hur gammal måste man vara för att hyra en bil i Kalifornien?

  De flesta biluthyrningsföretag kräver att du är minst 21 år gammal för att hyra ett fordon i Kalifornien. Om du är mellan 21 och 24 år och behöver hyra en bil kommer du sannolikt att betala en avgift för yngre hyrestagare och kanske bara få hyra vissa fordonsklasser.

Katalog över hyrbilar

 • enterprise

  Enterprise Rent-A-Car biluthyrningsplatser i Kalifornien

  32 Platser

 • hertz

  Hertz biluthyrningsplatser i Kalifornien

  23 Platser

 • budget

  Budget biluthyrningsplatser i Kalifornien

  11 Platser

 • avis

  Avis biluthyrningsplatser i Kalifornien

  10 Platser

 • dollar

  Dollar biluthyrningsplatser i Kalifornien

  4 Platser

 • sunnycars

  Sunnycars biluthyrningsplatser i Kalifornien

  4 Platser

 • thrifty

  Thrifty biluthyrningsplatser i Kalifornien

  4 Platser

 • alamo

  Alamo biluthyrningsplatser i Kalifornien

  3 Platser

 • easirent

  Easirent biluthyrningsplatser i Kalifornien

  3 Platser

 • national

  National biluthyrningsplatser i Kalifornien

  3 Platser

 • airportvanre

  Airport Van biluthyrningsplatser i Kalifornien

  2 Platser

 • europcar

  Europcar biluthyrningsplatser i Kalifornien

  2 Platser

Bra att veta

Mest populära hyrbilsfirman

Dollar

Mest populära biltypen

Medelstor

Genomsnittspris

573 kr per dag

Bra erbjudande

494 kr per dag

Bästa tiden för att boka hyrbil i Kalifornien

Genomsnittspris per dag per månad
Priser på hyrbil när resedatum närmar sig