Hotell i Helsingfors

Sök igenom hundratals resesidor på en och samma gång efter hotell i Helsingfors. Kombinera ditt hotell + flyg och spara pengar!

fre 2/12
tis 6/12
...och mer

Bra att veta

Lågsäsong

augusti

Högsäsong

november

Genomsnittspris (vardagsnatt)

2 139 kr

Genomsnittspris (helgnatt)

1 296 kr
Den billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 52%.
Den dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 86%.
Genomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.
Genomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Helsingfors

De mest rekommenderade hotellen i Helsingfors

Visa alla

Hotell i Helsingfors i närheten av Riksdagshuset

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Helsingfors?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

2 stjärnor eller mindre

3-stjärnigt

4 stjärnor eller mer

När är det bra att boka hotell i Helsingfors

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Helsingfors

  • Om du letar efter ett billigt hotell i Helsingfors kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Helsingfors under augusti och juli.
  • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Helsingfors om du övernattar en lördag. Det motsatta gäller för onsdag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
  • Boka åtminstone 12 dagar innan din vistelse för att få det bästa priset för ditt boende i Helsingfors.
  • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Helsingfors som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 636 kr, medan det dyraste låg på 1 496 kr.
  • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Helsingfors för 4 dagar.
  • Att resa på budget kan ibland begränsa dina semesteralternativ, men Helsingfors har många prisvärda hotellalternativ för att hålla kostnaderna nere under din resa. Hotell som Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemi, Hotelli Korpilampi, Finlandia Park Hotel Helsinki och Hotel Winterhouse erbjuder några av de mest prisvärda boendealternativen i staden.
  • Även om det pulserande nattlivet finns att hitta i flera kvarter i Helsingfors, kan många av dem koncentreras till och runt Uudenmaankatu. Hotell som ligger bara några steg från flera av Helsingfors populäraste barer, klubbar och restauranger inkluderar Hotel Anna, Hotel Lilla Roberts och Hotel Fabian.
  • Ska du till Helsingfors med familj och vänner? Att välja ett hotell som rymmer hela ditt sällskap är en viktig del för att din semester ska kunna gå så smidigt som möjligt. Hotell som Hotel Fabian, Hellsten Helsinki Senate och Helsinki Homes Apartments erbjuder stora rum med pentry.
  • Helsingfors har ett avancerat kollektivtrafiksystem med pendeltåg, spårvagnar och bussar. Även om du aldrig är långt från något av dessa alternativ för att ta dig runt i Helsingfors, är Hotel Indigo Helsinki, Scandic Kaisaniemi och Scandic Simonkenttä de hotell som är mest bekväma för kollektivtrafiken, som alla ligger intill hållplatser för både bussar och tåg.
  • Att välja ett hotell med en restaurang när du ska semestra i Helsingfors kan göra din resa mycket bekväm. Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki, Glo Hotel Art och Holiday Inn Helsinki - West Ruoholahti är ett bra val för hotell i Helsingfors som har en egen restaurang.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Helsingfors

Var ska man bo i Helsingfors?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Helsingfors genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.