Hotell i Borås

Borås hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Borås

Borås, Sverige
Checka in
Checka ut
Jämför KAYAK med |

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Borås

  • För att bo nära centralen, och minimera tiden för transport till hotellet, ska du övernatta i västra delarna av centrum, nära floden Viskans strand.
  • Boka ett hotell med gratis frukost om du bor utanför centrum, då du med största sannolikhet inte kommer att ha gångavstånd till caféer eller affärer.
  • Om du hyr bil under resan ska du se till att boka ett hotell med parkering för att slippa betala för detta inne i staden.
  • Om du vill ha nära till bekvämligheter som affärer, nöjen och restauranger är det inne i Borås centrum du ska bo under din semester.
  • I Borås kan du välja mellan att bo på Bed and Breakfast, hotell och semesterboenden. De olika typerna av boenden påverkar priserna på din hotellvistelse.
  • I nordöstra delen av Borås rekommenderas det att bo om du vill ha nära till Textilmuseet och Borås Högskola. Detta område passar särskilt bra för studenter som vill uppleva Borås studenterbjudanden och studentpubar.
  • Om du reser med barn ska du leta efter boenden i södra delen av Borås där du hittar flera trevliga och lugna villakvarter. Här bor du även nära Konstmuseet.
  • För barnfamiljer är det även populärt att bo norr om Borås där det finns flera familjevänliga aktiviteter som en äventyrspark och en djurpark.
  • Filtrera din sökning på Kayak efter hotellens olika faciliteter om det finns några särskilda bekvämligheter som är avgörande för din vistelse i Borås. Bland annat kan du söka efter hotell med Wifi eller med spa om detta är viktigt för ditt val.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Borås

Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.
Vilket område är det billigaste?
Billigast priser på hotell hittar du i östra delen av centrum. Där bor du både inom gångavstånd till centralstationen men till lägre pris än den mest centrala delen av Borås.
När på året hittar man billiga hotell?
Under sommaren är det populärt att resa till Borås, särskilt under tennisveckan vars turneringar lockar besökare från hela landet. Billiga resor hittar du istället under vinterns lågsäsong, alternativt precis innan och efter sommarens högsäsong. Om du reser under sommaren ska du se till att boka i god tid då mycket bokas upp och det är svårt att hitta hotellrum och boenden i sista minuten.
Hur tar man sig lättast runt?
Borås är en liten stad vars stadskärna har korta avstånd. Detta gör att om du bor inne i centrala Borås kan du enkelt ta dig omkring till fots. Om du bor utanför centrum, eller vill ta dig runt i ortens omgivningar, är bil att rekommendera. Flera av landets större motorvägar sammankopplas vid Borås vilket dessutom gör att det är lätt att ta sig till Borås med bil. Det finns många parkeringsmöjligheter i orten men ju mer centralt du parkerar desto högre är priserna. Att hyra ett hotell med gratis parkering kan därför vara ett tips. Om du inte vill hyra bil är det kollektivtrafik som gäller, och denna består av bussar som trafikeras av Västtrafik. Via Västtrafiks app kan du både planera din resa, köpa biljetter och kolla tidtabeller. (Priser kontrollerade 7/03/2018).

Vart är det bra att bo i Borås?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Borås, genom att visa hur nära de olika hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter

De mest rekommenderade hotellen i Borås

Visa alla
Comfort Hotel Jazz - Borås - Byggnad
1
7,4 Bra (1 880 omdömen)
Quality Hotel Grand Boras - Borås - Byggnad
2
7,9 Bra (1 654 omdömen)
Scandic Plaza Borås - Borås - Byggnad
3
8,4 Fantastiskt (1 666 omdömen)
Hotell Sköna Nätter - Borås - Byggnad
4
7,8 Bra (1 381 omdömen)
Best Western Plus Hotell Boras - Borås - Byggnad
5
8,1 Fantastiskt (965 omdömen)
Lages Motel & Restaurang - Borås - Sovrum
6
7,4 Bra (424 omdömen)

Bästa rummen i Borås

Scandic Plaza Borås - Borås - Byggnad
1
8,4 Fantastiskt (1 666 omdömen)
Lages Motel & Restaurang - Borås - Sovrum
2
7,4 Bra (424 omdömen)
Hotell Sköna Nätter - Borås - Byggnad
3
7,8 Bra (1 381 omdömen)
Best Western Plus Hotell Boras - Borås - Byggnad
4
8,1 Fantastiskt (965 omdömen)