Sundsvall hotell

Sundsvall hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Sundsvall

Sundsvall, Sverige
Checka in
Checka ut
Jämför KAYAK med |

Bra att veta

Lågsäsong december
Högsäsong oktober
  Genomsnittspris (vardagsnatt): 1484 kr

Billigaste månaden att bo

34%

förväntad prisnedgång

den dyraste tidpunkten att bo här

34%

förväntad prishöjning

(snittpris de senaste 2 veckorna)

fre & lör

(helgnatt)

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Sundsvall

Om du bokar ett hotell utanför centrum kan du behöva bil för att lättast ta dig runt då kollektivtrafiken endast består av busslinjer och avstånden utanför de centrala delarna kan vara stora.
Om du vill ha gångavstånd till bekvämligheter i Sundsvall och inte vill förlita dig vare sig på bil eller buss ska du bo inne i stadens kompakta stadskärna där allt finns inom promenadavstånd.
Reser du med barn kan du välja at bo i Skönsberg, bostadsområdet som ligger norr om centrum. Här är det populärt att bo bland familjer då det är ett avkopplande och lugnt område där du dessutom har närhet till Sundsvalls Småbåtshamn.
Öster om Sundsvall ligger den stora, gröna, ön Alnön som är passande för boenden om du letar efter en naturnära vistelse. Här kan du dessutom bo billigt på vandrarhem med bra erbjudanden året om.
För korta övernattningar i staden kan du välja att leta efter hotell som ligger nära stadens flygbusslinje för att säkerställa snabb transport till ditt hotell från flygplatsen. Detta kan du specifikt söka efter hos Kayak.
Under vinterhalvåret är ett tips att söka efter hotell med närhet till skidåkning eftersom Sundsvall ligger bra till för denna vintersport med sitt läge i norr.
För en avkopplande semester kan du bo på Sundsvalls Spa, Hotell Södra Berget, som ligger söder om city. Här kan du både spendera rofylld tid med hälsobehandlingar och samtidigt bo intill busslinjen som går direkt in till centrum.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Sundsvall

Hur mycket kostar ett billigt hotell i Sundsvall?
KAYAK-användare har hittat dubbelrum i Sundsvall för så lite som 697 kr de senaste 3 dagarna. Genomsnittspriset är 1014 kr.
Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.
Vilket område är det billigaste?
Området Västermalm-Norrmalm, norr om Sundsvalls centrum, är det billigaste att bo inom. Här finns bland annat ett populärt vandrarhem. Även i centrum, där priserna är högre, finns det ett vandrarhem om du vill bo centralt men reser på en budget.
När på året hittar man billiga hotell?
Du hittar billiga hotell i Sundsvall under september och december månad, med undantag för veckan runt jul. Om du reser på en budget och har flexibla avresedatum ska du undvika sommarmånaderna då priserna på hotell är som högst eftersom de varmare månaderna utgör stadens högsäsong.
Hur tar man sig lättast runt?
Om du bor utanför centrum är det lättast att hyra en bil. Sök i så fall efter hotell med gratis parkering för att spara pengar på denna kostnad. Inne i city finns annars både korttids- och långtidsparkeringar samt parkeringhus. Kollektivtrafiken består av bussar och en enkelresa med buss kostar ungefär 24 kronor. Du köper biljetten via Din Turs app, hemsida eller ombord. Sundsvall är annars mycket cykelvänligt och om du bor i någon av de centrala stadsdelarna kan du med fördel ta dig omkring med cykel.
Var ska man bo för närhet till Sundsvalls nattliv?
Inne i centrala Sundsvall ligger stadens restauranger, barer och klubbar vilket gör detta till det bästa området för ditt boende om du vill utnyttja nattlivet i staden. Särskilt området kring Esplanaden är populärt för detta ändamål. (Priser kontrollerade 3/3/2018).

Vart är det bra att bo i Sundsvall?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Sundsvall, genom att visa hur nära hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter