Östersund hotell

Östersund hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Östersund

Östersund, Sverige
Checka in
Checka ut
Jämför KAYAK med |

Bra att veta

Lågsäsong september
Högsäsong september
  Genomsnittspris (vardagsnatt): 1014 kr
  Genomsnittspris (vardagsnatt): 1184 kr

Billigaste månaden att bo

0%

förväntad prisnedgång

den dyraste tidpunkten att bo här

0%

förväntad prishöjning

(snittpris de senaste 2 veckorna)

sön - tors

(vardagsnatt)

(snittpris de senaste 2 veckorna)

fre & lör

(helgnatt)

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Östersund

För gångavstånd till nöjen och restauranger är det inne i centrum du ska leta efter hotell. Kring Stortorget ligger de flesta hotellen centrerade och här hittar du också nattliv och shopping.
Om du vill ha snabb transport till hotellet från Östersunds flygplats ska du bo på den gröna Frösön där flygplatsen också är belägen. Här finns både hotell och camping i naturnära miljö.
Om du rest till Östersund med tåg och endast är i staden för en övernattning ska du leta efter hotell vid Centralstationen som ligger precis söder om centrum.
För barnfamiljer är Frösön ett trevligt ställe att bo på då det särskilt under sommaren finns många roliga aktiviteter på ön och stora grönområden att utforska. Sök efter familjevänliga hotell när du bokar via Kayak för att säkerställa att det bir en trevlig vistelse för hela familjen.
I norra delen av centrum kan du bo vid friluftsmuseet Jämtli vilket gör även detta område till ett populärt val av hotell för barnfamiljer.
Se till att hyra ett boende med gratis parkering om du tänkt hyra bil under resan för att slippa oväntade avgifter i samband med parkering.
Flera av Östersunds hotell erbjuder gratis bekvämligheter som frukost och internet. Detta kan du specifikt sålla efter när du gör din sökning för att hitta de bästa alternativen.
I Östersund kan du välja mellan olika typer av boenden som vandrarhem, camping, lägenhet och hotell. Lägenhet kan vara att föredra om du hellre vill ha ett eget kök och på så sätt spara pengar genom att inte ha så många restaurangbesök.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Östersund

Hur mycket kostar ett billigt hotell i Östersund?
KAYAK-användare har hittat dubbelrum i Östersund för så lite som 230 kr de senaste 3 dagarna. Genomsnittspriset är 990 kr.
Hur mycket kostar ett hotell i Östersund ikväll?
Under de senaste 72 timmarna har användare hittat hotell i Östersund för så lite som 950 kr ikväll. Användare har även hittat 3-stjärniga hotell från 950 kr och 4-stjärniga hotell från 1161 kr.
Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.
Vilket område är det billigaste?
De billigaste områdena i Östersund är Frösön utanför staden och stadsdelen Odenslund. På Frösön finns en campingplats och i Odenslund ett vandrarhem. Båda är relativt nära centrum men budgetvänliga alternativ.
När på året hittar man billiga hotell?
November och januari är de månader som är billigast att välja när du ska resa till Östersund då priserna på boende är som lägst under denna period. November och januari hör båda till Östersunds lågsäsong, precis innan och efter julledigheterna då det är något fler besökare som kommer till staden. Om du ska åka under sommarens högsäsong är det bästa att boka resan i förväg och undvika att vänta till sista minuten då det är som dyrast.
Hur tar man sig lättast runt?
Inne i Östersunds centrum kan du ta dig fram till fots då stadskärnan är mycket liten. Om du bor i centrum hittar du det mesta inom gångavstånd och behöver för det mesta inte använda dig av något färdmedel. I Östersund är det Nettbuss som står för att trafikera busslinjerna i stadens närmaste omgivningar. För längre resor till närliggande orter är det istället Länstrafiken som gäller. Under sommaren är det lättaste sättet att ta sig fram med cykel och du hittar både cykeluthyrning och över 100 kilometer cykelvägar i orten. Bor du utanför staden är bil dock nödvändigt för att ta dig fram så smidigt som möjligt. Du hittar parkering via stadens parkeringsapp som hjälper dig att navigera. Det finns både gatuparkering och parkeringsgarage tillgängliga. (Priser kontrollerade 5/03/2018).

Vart är det bra att bo i Östersund?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Östersund, genom att visa hur nära hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter

Bästa hotellen i Östersund

Visa alla
Hotel Emma - Östersund - Byggnad
1
9,0 Suveränt (844 omdömen)
989 kr+
Clarion Hotel Grand Ostersund - Östersund - Byggnad
2
8,7 Suveränt (1 693 omdömen)
1474 kr+
Scandic Östersund City - Östersund - Byggnad
3
8,2 Suveränt (2 370 omdömen)
1115 kr+
Hotell Jämteborg - Östersund - Byggnad
4
8,2 Suveränt (803 omdömen)
1135 kr+
Best Western Hotel Gamla Teatern - Östersund - Byggnad
5
8,1 Suveränt (1 303 omdömen)
1077 kr+
First Hotel Ett - Östersund - Sovrum
6
8,1 Suveränt (818 omdömen)
1106 kr+
Hotell Zäta - Östersund - Sovrum
7
8,0 Suveränt (981 omdömen)
931 kr+
Pensionat Björnen - Östersund - Byggnad
8
7,7 Bra (451 omdömen)
621 kr+
Scandic Östersund Syd - Östersund - Byggnad
9
7,6 Bra (1 034 omdömen)
1426 kr+
Sure Hotel by Best Western Algen - Östersund - Sovrum
10
7,6 Bra (328 omdömen)
902 kr+
Hotell Linden - Östersund - Sovrum
11
7,5 Bra (1 232 omdömen)
776 kr+