Sök
Erbjudanden
Tips
FAQ
Platser
Agenturer
Bäst att boka

Hyrbilar i New York

Förarens ålder: 26-65
Thu 25/4
Thu 2/5

Sök igenom hundratals hyrbilssajter på en gång efter erbjudanden på hyrbilar i New York

Därför väljer resenärer KAYAK

Spara upp till 44%Jämför flera resesajter med en enda sökning

Gratis att användaDet finns inga dolda avgifter eller kostnader.

Filtrera dina erbjudandenFiltrera efter biltyp, märke med mera. Anpassa dina resultat direkt.

Boka med flexibilitetAnvänd vårt filter för gratis avbokning för maximal flexibilitet utan extra kostnad.

De bästa tipsen för att hyra bil i New York

 • New York är en ikonisk stad som utgör ett levande och växande monument över den amerikanska drömmen. Biluthyrningsföretag i New York erbjuder billiga resalternativ, vilket gör det lättare för turister att utforska några av de vackraste platserna i närheten. Platser som Watkins Glen State Park och South Hampton Beach är särskilt tillgängliga via väg.
 • Även om du inte planerar att köra i New York, bör du vara medveten om att rusningstiderna ofta leder till ökad trafik när många pendlar till och från staden. De större vägarna som ansluter NYC med resten av staten är särskilt upptagna mellan 07.00-09.00 och 16.00-19.00. Även andra större städer i staten, som Buffalo, ser ökad trafik under rusningstid, vanligtvis mellan 08.00-09.00 och 16.30-18.00. I Buffalo är Interstate-190 och Interstate-290 de mest trafikerade vägarna.
 • Besökare i New York från andra delstater bör vara medvetna om att trafikreglerna kan skilja sig markant, inklusive hastighetsbegränsningar och konsekvenser vid överträdelser. För att undvika böter är det viktigt att förare uppdaterar sig om de gällande trafikreglerna. För barns säkerhet, är det obligatoriskt att barn under åtta år använder en bilbarnstol som passar barnets storlek och vikt enligt tillverkarens anvisningar. Barn under två år ska alltid placeras i en bakåtvänd bilbarnstol. Barn över åtta år är skyldiga att använda säkerhetsbälte.
 • Var beredd på snö och is på vägarna om du planerar att hyra en bil i New York State under vintern. Biluthyrningsföretagen erbjuder vanligtvis vinterdäck eller har däck som passar alla säsonger. Se till att följa lokala väderutrop vid kraftiga snöfall, och glöm inte att förbereda bilen innan körning genom att ta bort snö och is från tak och vindrutan.
 • Att köra hyrbil i New York underlättas av de många parkeringshusen i staden. Parkeringsavgifter skiljer sig åt baserat på olika faktorer, så det lönar sig att göra efterforskningar i förväg. Viktigt är också att vara uppmärksam på parkeringsskyltar för att undvika att bilen bogseras eller beläggs med parkeringsböter för felaktig parkering.
 • De flesta som hyr en bil i New York kommer förmodligen att köra på vägar utanför städerna. På dessa vägar är det viktigt att vara uppmärksam på djurliv och vara redo att sakta ner eller stanna om det finns en korsning eller blockering på vägen. Djur som hjortar och älgar är vanligtvis mest aktiva vid gryningen och skymningen, vilket gör dem svåra att upptäcka om du inte är uppmärksam.
 • De flesta biluthyrningsföretag i New York erbjuder barnstolar till din hyrbil. Barn under fyra år är lagligt skyldiga att sitta i en bilbarnstol som är godkänd av federala myndigheter. Barn under två år måste sitta i en bakåtvänd bilbarnstol, medan barn upp till åtta år måste sitta i en lämplig fasthållningsanordning. Passagerare som är äldre än åtta år måste använda bilens säkerhetsbälten, oavsett var i bilen de sitter.
 • När du kör i New York City är det viktigt att förstå skillnaden mellan 'parkering' och 'ståplats'. Skylten 'No Parking' betyder att du inte får lämna ditt fordon obevakat, men du får stanna tillfälligt för att lasta av eller på passagerare eller gods. 'No Standing' anger att bara ett snabbt stopp för att låta passagerare stiga i eller ur är tillåtet. Dessutom är användning av bilbarnstolar obligatoriskt för barn under fyra år, medan bältesstolar krävs för barn upp till åtta år.
 • Om ditt mål är att främst köra i New York City, överväg att hyra en kompakt bil för enklare parkering och manövrering i trafiken. Parkering kan vara utmanande på de livliga gatorna, och en bil med backkamera kan underlätta. Planerar du däremot att tillbringa mest tid med att köra utanför staden, är det bäst att välja hyrbil efter sällskapets storlek och din föredragna bilmodell.
 • New York är känt för sina snörika vintrar, så om du besöker mellan december och mars kan det vara klokt att begära ett fordon med fyrhjulsdrift eller allhjulsdrift. Tänk på att under vissa snöförhållanden kan snökedjor vara obligatoriska i New York, men många hyrbilsföretag tillåter inte användning av kedjor på deras fordon. Det är därför viktigt att du kontrollerar hyrbilsföretagets policy innan du bokar.
 • Parkering på gatorna i New York, speciellt i New York City, kräver noggrann uppmärksamhet på olika regler om på vilken sida av gatan, vilken dag och tid du får parkera. Reglerna anges på skyltar, men det är viktigt att alltid dubbelkolla dessa innan parkerar din hyrbil. Tänk på att du kommer att vara ansvarig att betala eventuella böter som du får på din hyrbil.
 • 25% av våra användare hittade hyrbilar i New York för 500 kr eller mindre
 • Boka din hyrbil i New York minst 1 dag innan din resa för att få ett pris under genomsnittet
 • Platser för biluthyrning utanför flygplatsen i New York är i genomsnitt cirka 38% dyrare än uthyrningsfirmor på flygplatsen
 • Hyrbilar av typen Kompakt i New York är i genomsnitt cirka 41% billigare än andra biltyper

Vanliga frågor om att hyra bil i New York

 • Should I rent a car i New York?

  Att hyra bil när du besöker delstaten New York är en bra idé. När du väl har använt bilen för att ta dig runt i de olika stadsdelarna i New York City, erbjuder resten av delstaten vidsträckt vildmark och underbara landskap som skulle vara svåra att nå utan bil. Du kan följa Hudsonfloden norrut, eller köra till Lake Erie och Niagarafallen för fantastiska vyer. Ännu närmare staden kan du utforska Catskillbergen. Fördelen med att ha en hyrbil snarare än att förlita sig på kollektivtrafik är friheten att se New York bortom staden.

 • What is driving like i New York?

  Räkna med att köra mycket långsammare i delstaten New York än i andra delar av landet. Maxhastigheten är, om inget annat anges, cirka 90 km/h, men kan sänkas till 64 km/h på vissa motorvägar. En annan sak att tänka på är vägtullar. New York har övergått till kontantlösa vägtullar, vilket innebär att en kamera tar en bild av registreringsskylten när du kör förbi. Vissa hyrbilar är utrustade med ett E-ZPass, men du kanske vill kontrollera ditt hyresavtal för tilläggsavgifter eller bara betala online själv.

 • How old do you have to be to rent a car i New York?

  För att hyra bil i delstaten New York måste du vara minst arton år, men de flesta företag tar ut en "young renter"-avgift för hyrestagare under tjugofem år. Priserna kan dock variera en hel del mellan olika företag, så var noga med att jämföra flera alternativ. Begränsningar gäller också för vissa kategorier av bilar, inklusive premiumfordon och stadsjeepar. För att hyra en bil måste du visa upp ett körkort och ett försäkringsbevis. Utländska medborgare kan använda ett internationellt körkort, men kommer troligen att behöva visa upp ett pass eller någon annan form av legitimation.

 • Vilken är den populäraste hyrbilen i New York?

  Stor bil (Nissan Pathfinder eller liknande) är den mest frekvent bokade hyrbilstypen i New York.

 • Vilket är det bästa biluthyrningsföretaget i New York?

  Baserat på omdömen och recensioner från verkliga användare på KAYAK är de bästa biluthyrningsföretagen i New York Alamo (8,3, 82 omdömen), Enterprise Rent-A-Car (7,9, 156 omdömen), och Avis (6,7, 111 omdömen).

 • Hur kan jag hitta hyrbilar i närheten av mig i New York?

  Ta en titt på vår extensiva karta över hyrbilskontor för att hitta de bästa hyrbilarna nära dig.

 • Ska jag hyra en bil i New York?

  Den som vill utforska olika delar av delstaten New York bör överväga att hyra bil. Att ha en hyrbil i denna region ger dig chansen att se delar av delstaten som inte är lätta att nå med kollektivtrafik. Dessutom erbjuder biluthyrningsföretag i delstaten ett brett utbud av alternativ som passar dina behov och din budget. På så sätt kan du enkelt utforska delstaten och de omgivande områdena med bästa möjliga bekvämlighet.

 • Borde jag hyra en bil i New York State?

  Att ha bil är det bästa sättet att utforska allt som delstaten New York har att erbjuda utanför New York City. Upstate New York har en fantastisk natur och med egen bil kan du utforska den helt i din egen takt. Det finns några vackra natursköna vägar i delstaten, inklusive vägarna som går genom Hudson Valley och vägarna genom Catskill Mountains. Det finns gott om kollektivtrafik i New York, men om du planerar att besöka städer som Rochester och Buffalo eller mindre orter är en egen bil ofta det enklaste sättet att ta sig runt.

 • Hur är det att köra i New York?

  Enligt trafiklagstiftningen ska förare köra på höger sida av vägen och försiktigt passera andra fordon på vänster sida. Man kan få tillåtelse att passera till höger endast under nödvändiga och säkra omständigheter. Förare måste följa de skyltade hastighetsbegränsningarna; om ingen begränsning finns får du inte köra fortare än cirka 90 km/h på motorvägar och cirka 50 km/h i tätbebyggda områden. Det är i allmänhet bäst att titta på vägskyltarna för att se vilken hastighet som är tillåten på en viss sträcka. Förare som kör långsammare än cirka 64 km/h rekommenderas dessutom att använda varningsblinkers. Det är olagligt att använda mobiltelefonen under körning i delstaten New York, och det råder nolltolerans mot rattfylleri, så du bör hålla promillehalten under 0,08 %.

 • Hur är det att köra bil i New York State?

  Att köra bil i delstaten New York utanför städerna är ofta lugnt och behagligt. De flesta vägar är välskötta (även om vägarbeten är relativt vanliga) och lätta att navigera. Att köra i New York City är en helt annan upplevelse, och de flesta människor undviker det. Du kan använda dig av Park & Ride-parkeringar eller närliggande tågstationer innan du byter till stadens kollektivtrafik. New Yorks vägar är trafikerade under de flesta av dygnets timmar, och det finns trängselavgifter i stadens centrum. Om du bestämmer dig för att köra bil i New York City, kom ihåg att det är olagligt att svänga höger mot rött.

 • Hur gammal ska man vara för att hyra en bil i New York?

  I New York kan alla över 18 år hyra en bil så länge de kan uppvisa ett giltigt körkort och försäkring. Personer mellan 18 och 24 år kommer dock sannolikt att behöva betala en extra avgift för unga förare, beroende på uthyrningsföretaget. Som australiensare behöver du bara ditt inhemska körkort och pass för att hyra bil i New York i upp till tre månader från det datum du reser in i landet. Ett internationellt förartillstånd kan rekommenderas om ditt körkort inte är på engelska eller om du planerar att använda hyrbilen i mer än tre månader. Observera att körkortskraven för utländska besökare kan ändras när du kör från New York till grannstaterna. För att undvika problem med myndigheterna bör du se till att du har ett internationellt körkort tillsammans med ditt giltiga körkort. För att din översättning ska vara giltig måste den innehålla dina officiella namn som de ser ut på ditt identitetskort eller pass, ditt födelsedatum, den bilkategori du är behörig att köra och ditt utländska körkortsnummer.

 • Hur gammal måste man vara för att hyra en bil i New York?

  Alla företag som erbjuder biluthyrning i delstaten New York är skyldiga att hyra ut bilar till förare som är 18 år eller äldre. Du kanske bara kan välja vissa typer av fordon, och en extra daglig avgift debiteras i allmänhet för förare under 25 år. Du behöver ditt körkort och en betalningsmetod för att kunna hämta ditt fordon. I New York behöver du inte använda kreditkort, men om du använder betalkort kan du bli föremål för en grundlig screeningprocess som tar flera dagar.

Katalog över hyrbilar

 • enterprise

  Enterprise Rent-A-Car biluthyrningsplatser i New York

  33 Platser

 • hertz

  Hertz biluthyrningsplatser i New York

  28 Platser

 • avis

  Avis biluthyrningsplatser i New York

  8 Platser

 • allcar

  All Car biluthyrningsplatser i New York

  7 Platser

 • budget

  Budget biluthyrningsplatser i New York

  7 Platser

 • dollar

  Dollar biluthyrningsplatser i New York

  5 Platser

 • acerentalcars

  Ace Rental Cars biluthyrningsplatser i New York

  4 Platser

 • ez-rental

  EZ Rental biluthyrningsplatser i New York

  4 Platser

 • ace

  Ace biluthyrningsplatser i New York

  3 Platser

 • national

  National biluthyrningsplatser i New York

  3 Platser

 • sunnycars

  Sunnycars biluthyrningsplatser i New York

  3 Platser

 • easirent

  Easirent biluthyrningsplatser i New York

  2 Platser

Bra att veta

Mest populära agenturen

Dollar

Mest populära biltypen

Kompakt

Genomsnittspris

599 kr per dag

Bra erbjudande

500 kr per dag

Bästa tiden för att boka hyrbil i New York

Genomsnittspris per dag per månad
Priser på hyrbil när resedatum närmar sig