Hotell i Skövde

Skövde hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Skövde

Skövde, Sverige
Checka in
Checka ut
Jämför KAYAK med |

Bra att veta

Lågsäsong mars
Högsäsong mars
  Genomsnittspris (vardagsnatt): 749 kr

är den billigaste månaden att bo här

0%

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

0%

förväntad prishöjning

(snittpris de senaste 2 veckorna)

fre & lör

(helgnatt)

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Skövde

  • I Skövde finns flera typer av boenden. Bland annat kan du välja mellan exklusiva hotell, Bed and Breakfast och Värdshus.
  • Inne i centrala Skövde, kring centralstationen, är det dyrare att bo men du har gångavstånd till de flesta bekvämligheter och nöjen.
  • Om du bara är i Skövde för en övernattning är det smidigast att bo vid centralstationen eftersom du då slipper ordna med transport till hotellet.
  • Runt Högskolan i Skövde, som ligger i stadsdelen Norrmalm, ska du leta boende om du vill utnyttja studenterbjudanden och roa dig på studentpubarna i staden.
  • Om du hyr bil under din vistelse i Skövde ska du söka efter ett hotell med parkering eftersom det lätt blir dyrt att ställa bilen i parkeringshus under längre perioder då staden satsar på att minska biltrafiken.
  • Skövdes hotell bjuder på en mängd olika faciliteter, bland annat träningsanläggningar, pool och affärscentrum. Om du är ute efter någon specifik facilitet under din vistelse ska du se till att välja till detta sökalternativ när du letar efter hotell på Kayak.
  • Om du vill bo i en lantligare atmosfär kan du leta efter boenden kring Flämsjön som ligger väster om Skövde. Här finns både pensionat samt en gård att bo för en mer naturnära semester. Här är ett tips att hyra bil för att lättast ta dig in till Skövdes centrum.
  • Gratis parkering, hotell med frukost och med avgiftsfritt internet finns på flera av Skövdes boendealternativ.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Skövde

Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.
Vilket område är det billigaste?
Det billigaste området i Skövde när det kommer till boenden är stadsdelen Västermalm som ligger precis söder om centrum. Här bor du både centralt och billigt på Bed and Breakfast.
När på året hittar man billiga hotell?
Om du bokar i förväg kan du hitta billiga hotell i Skövde året om, men särskilt under högsäsongen på sommaren ska du undvika att boka i sista minuten. Billigast priser på boende hittar du under vintern då det är lågsäsong och många hotellrum står tomma.
Hur tar man sig lättast runt?
Inne i centrum kan du promenera mellan det mesta och behöver inte något färdmedel för att ta dig runt. Om du bor utanför centrum kan du dock behöva förlita dig på kollektivtrafiken då avstånden kan vara stora. När du bokar hotell är det därför bra att se till att du bor nära någon busstation. Bussarna trafikeras av Västtrafik och alla linjer utgår från det centralt belägna resecentret. Om du inte bor vid en busstation är det ett tips att hyra bil under vistelsen. På detta sätt är du dessutom inte beroende av kollektivtrafikens tidtabeller. I centrum finns parkering tillgänglig i parkeringshus och kommunala parkeringsplatser. Skövde har dock satsat mycket på att minska biltrafiken och främjat cykelåkning genom att erbjuda flera uthyrningar av cyklar och bra cykelvägar. För att inte behöva vara beroende av tidtabeller eller trafik och inte behöva betala för parkering är därför cykeln det lättaste alternativet. (Priser kontrollerade 4/03/2018).

Vart är det bra att bo i Skövde?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Skövde, genom att visa hur nära de olika hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter

De mest rekommenderade hotellen i Skövde

Visa alla
First Hotel Billingehus - Skövde - Byggnad
1
6,1 Bra (2 374 omdömen)
Scandic Billingen - Skövde - Byggnad
2
7,8 Bra (1 013 omdömen)
Hotell Skövde - Skövde - Byggnad
3
6,7 Bra (760 omdömen)
Quality Hotel Prisma - Skövde - Byggnad
4
7,9 Bra (889 omdömen)
Clarion Collection Hotel Majoren - Skövde - Byggnad
5
8,6 Fantastiskt (603 omdömen)
Karstorps Konferenscenter - Skövde - Byggnad
6
8,4 Fantastiskt (727 omdömen)
Knistad Herrgård - Skövde - Byggnad
7
8,3 Fantastiskt (405 omdömen)

Bästa rummen i Skövde

Karstorps Konferenscenter - Skövde - Byggnad
1
8,4 Fantastiskt (727 omdömen)
Knistad Herrgård - Skövde - Byggnad
2
8,3 Fantastiskt (405 omdömen)
Clarion Collection Hotel Majoren - Skövde - Byggnad
3
8,6 Fantastiskt (603 omdömen)
Quality Hotel Prisma - Skövde - Byggnad
4
7,9 Bra (889 omdömen)