Hotell i Gränna

Gränna hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Gränna

Gränna, Sverige
Incheckning
Utcheckning
Jämför KAYAK med |

Bra att veta

Lågsäsong juli
Högsäsong juni
  Genomsnittspris (vardagsnatt): 999 kr
  Genomsnittspris (vardagsnatt): 1052 kr

är den billigaste månaden att bo här

6%

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

10%

förväntad prishöjning

(snittpris de senaste 2 veckorna)

sön - tors

(vardagsnatt)

(snittpris de senaste 2 veckorna)

fre & lör

(helgnatt)

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Gränna

  • I Gränna kan du välja mellan att bo på vandrarhem, hotell eller semesterboende. Valet påverkar både kostnaden för ditt boende och atmosfären för din resa.
  • Om du reser på en budget är ett campingboende eller vandrarhem att rekommendera för att spara pengar på boendekostnaden. Du kan även välja att söka efter ett boende med eget kök då detta sparar in mycket pengar på kostnader för mat och restaurangbesök, speciellt om du ska vara i Gränna en lite längre period. Ett annat alternativ är att leta efter ett hotell med gratis frukost.
  • För en övernattning i Gränna är det lämpligt att bo centralt för att ha tid att se så mycket som möjligt av orten och inte behöva ödsla tid på transport till hotellet.
  • Om du hellre bor naturnära och är intresserad av friluftsaktiviteter ska du leta efter boenden norr om Gränna nära Ekoberg Ormberg där det finns långa vandringsleder och cykelvägar.
  • För barnfamiljer är det populärt att åka till Gränna för att se polkagristillverkningen. Detta museum ligger inne i centrum så leta efter ett centralt beläget och familjevänligt hotell. Via Kayak kan du specifikt lägga till barnvänliga boenden i dina sökkriterier.
  • Tänk på att när du checkar in på hotell i Gränna kan du bli ombedd att betala en deposition för din vistelse så detta är något du ska ta med i beräkningen när du gör din budget.
  • För en historisk miljö är Visingsö, strax utanför Gränna, att rekommendera för ditt boende. Här finns flera fornlämningar och ruiner.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Gränna

Är hotell i Gränna säkra under krisen med coronaviruset (COVID-19)?
Hotell är säkra miljöer för resenärer så länge de sanitära åtgärderna följs korrekt för att förhindra spridningen av coronaviruset (COVID-19). Vi rekommenderar dock att du kontaktar de lokala myndigheterna angående säkerhetsförfaranden för hotell i Gränna.
Vilket område är det billigaste?
Det billigaste området i Gränna när det kommer till priser för hotell och bostäder är nere vid stranden. Där kan du väja mellan budgethotell och camping för din vistelse. Priserna inne i centrala Gränna är däremot högre men du kan hitta bra erbjudanden om du är ute i god tid med din bokning.
När på året hittar man billiga hotell?
Under vintern, vilket är Grännas lågsäsong, kan du hitta billigast priser på hotell i orten. Under sommaren är priserna däremot högre då det är en populär semesterdestination under de varmare månaderna.
Hur tar man sig lättast runt?
Om du bor i centrala Gränna tar du dig enkelt fram till fots till restauranger, nöjen och sevärdheter. Stadskärnan är mycket liten så det är inte svårt att hitta och det är trevliga gator att promenera längs. Under sommarhalvåret kan du även passa på att cykla omkring för att ta dig fram lite snabbare. Kollektivtrafiken i Gränna består av bussar som trafikeras av Jönköpings Länstrafik. Dessa tar dig enkelt mellan centrum och områden i utkanterna av Gränna eller till omkringliggande orter. Biljetter går att köpa ombord på bussen, av chauffören eller i någon av kioskerna och återförsäljarna runt om i Gränna. Om du inte bor i centrum kan det vara en god idé att hyra en bil under vistelsen då detta är det lättaste sättet att ta sig omkring i omgivningarna. Hyr i så fall ett hotell med gratis parkering för att slippa behöva betala extra för detta. (Priser kontrollerade 11/03/2018).
Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.

Vart är det bra att bo i Gränna?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Gränna, genom att visa hur nära de olika hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter

De mest rekommenderade hotellen i Gränna

Visa alla
Gyllene Uttern - Gränna - Byggnad
1
8,1 Fantastiskt (1 710 omdömen)
Smålandsgården Hotell & Konferens - Gränna - Sovrum
2
8,1 Fantastiskt (556 omdömen)
Grenna Hotell - Gränna - Lobby
3
8,1 Fantastiskt (1 178 omdömen)
Hotel Amalias Hus - Gränna - Restaurang
4
9,0 Fantastiskt (766 omdömen)

Bästa rummen i Gränna

Gyllene Uttern - Gränna - Byggnad
1
8,1 Fantastiskt (1 710 omdömen)
Hotel Amalias Hus - Gränna - Restaurang
2
9,0 Fantastiskt (766 omdömen)
Smålandsgården Hotell & Konferens - Gränna - Sovrum
3
8,1 Fantastiskt (556 omdömen)
Grenna Hotell - Gränna - Lobby
4
8,1 Fantastiskt (1 178 omdömen)