Kristianstad hotell

Kristianstad hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Kristianstad

Kristianstad, Sverige
Checka in
Checka ut
Jämför KAYAK med |

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Kristianstad

I Kristianstad kan du välja mellan flera olika boendealternativ. Bland annat finns Bed and Breakfast, vandrarhem, hotell och semesterboenden. Ditt val påverkar både priset och atmosfären för din vistelse.
Bo nära centralstationen om du vill ha snabb transport till hotellet vid din ankomst. Att bo nära centralen gör också att du har tillgång till stadens alla busslinjer vilket är smidigt om du enkelt vill kunna ta dig omkring.
Med ett boende inne i centrum har du nära till restauranger och affärer vilket gör det till det mest bekväma stället att bo om du inte har bil.
Du kan söka efter boenden med olika typer av faciliteter via Kayak vilket underlättar när du ska boka hotell. Bland annat kan du leta efter hotell med frukost, vilket är ett smart val om du bor utanför centrum och inte har gångavstånd till andra frukostalternativ. Du kan även söka efter hotell med wifi eller med restaurang.
Boka hotell med parkering om du hyrt bil för att inte behöva betala för att ställa bilen i parkeringshus eller på någon av parkeringsplatserna inne i centrum.
Om du reser med barn är Långebro ett bra alternativ då du bor nära en av områdets största familjeaktiviteter: Naturum Vattenriket.
För barnfamiljer kan du även söka efter boenden med strandtomt eller familjevänliga boenden för att få en härlig semester för hela familjen.
För studenter är området norr om centrum, kring stadens Högskola, att rekommendera när du letar efter boenden. Här finns flera studenterbjudanden och bra priser både på boenden och restauranger.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Kristianstad

Hur mycket kostar ett billigt hotell i Kristianstad?
KAYAK-användare har hittat dubbelrum i Kristianstad för så lite som 386 kr de senaste 3 dagarna. Genomsnittspriset är 963 kr.
Hur mycket kostar ett hotell i Kristianstad ikväll?
Under de senaste 72 timmarna har användare hittat hotell i Kristianstad för så lite som 927 kr ikväll. Användare har även hittat 3-stjärniga hotell från 927 kr och 4-stjärniga hotell från 1144 kr.
Hur hittar jag hotell nära mig?
Ta en titt på vår extensiva hotellkarta för att hitta det bästa hotellet nära dig.
Vilket område är det billigaste?
Billigast boende hittar du i områdena Vilan och Långebro som ligger sydväst om Kristianstads centrum. Här finns både Bed and Breakfast och stugor. Inne i centrum hittar du flest hotellalternativ men priserna är något högre.
När på året hittar man billiga hotell?
Vinterhalvåret är Kristianstads lågsäsong och under denna period hittar du de billigaste priserna på hotell och andra boenden i orten. Om du reser under sommaren ska du se till att vara ute i mycket god tid då många boenden bokas upp och priserna är betydligt högre än under de kallare månaderna.
Hur tar man sig lättast runt?
Kristianstads centrum är mycket litet och därför går det för det mesta mycket bra att ta sig fram till fots. Annars är det mycket populärt att cykla och det finns flera cykeluthyrningar. Särskilt om du bor nära Blekinges Tekniska Högskola hittar du flera bra och säkra cykelvägar in till centrum vilket är det lättaste och snabbaste sättet att ta sig fram på. Kollektivtrafiken i Kristianstad består av lokalbussar vilka är användbara om du bor utanför staden och inte har bil. Bussarna trafikeras av Skånetrafiken som har en mycket lättanvänd app du kan ladda ner till din mobil. Via appen kan du både köpa biljetter och se bussarnas tidtabeller. Biljetter går annars även att köpa ombord på bussen och från återförsäljare runt om i staden. (Priser kontrollerade 7/03/2018).

Vart är det bra att bo i Kristianstad?

Heatmaps hjälper dig hitta den perfekta platsen att bo på i Kristianstad, genom att visa hur nära hotellalternativen ligger intressanta aktiviteter

Bästa hotellen i Kristianstad

Visa alla
Annas Hotell - Kristianstad - Byggnad
1
9,3 Suveränt (183 omdömen)
1587 kr+
Hotel Duxiana Kristianstad - Kristianstad - Byggnad
2
8,2 Suveränt (707 omdömen)
929 kr+
Best Western Hotel Anno 1937 - Kristianstad - Sovrum
3
8,0 Suveränt (544 omdömen)
1277 kr+
Stadshotellet - Kristianstad - Byggnad
4
7,9 Bra (1 122 omdömen)
1083 kr+
Hotel Bishops Arms Kristianstad - Kristianstad - Byggnad
5
7,9 Bra (893 omdömen)
1025 kr+
Quality Hotel Grand - Kristianstad - Byggnad
6
7,8 Bra (903 omdömen)
1161 kr+
First Hotel Christian IV - Kristianstad - Sovrum
7
7,7 Bra (1 448 omdömen)
1064 kr+
Kong Christian B&B - Kristianstad - Byggnad
9
6,8 Bra (369 omdömen)
1016 kr+