Hotell i Kristianstad

Kristianstad hotell

Sök igenom hundratals resesajter på en gång efter  hotell i Kristianstad

Kristianstad, Sverige
Incheckning
Utcheckning
Jämför KAYAK med |

Bra att veta

Lågsäsong

juli Den billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 22%.

Högsäsong

oktober Den dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 9%.

Genomsnittspris (vardagsnatt)

993 kr Genomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.

Genomsnittspris (helgnatt)

815 kr Genomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Toppentips för att hitta det perfekta hotellet i Kristianstad

  • I Kristianstad kan du välja mellan flera olika boendealternativ. Bland annat finns Bed and Breakfast, vandrarhem, hotell och semesterboenden. Ditt val påverkar både priset och atmosfären för din vistelse.
  • Bo nära centralstationen om du vill ha snabb transport till hotellet vid din ankomst. Att bo nära centralen gör också att du har tillgång till stadens alla busslinjer vilket är smidigt om du enkelt vill kunna ta dig omkring.
  • Med ett boende inne i centrum har du nära till restauranger och affärer vilket gör det till det mest bekväma stället att bo om du inte har bil.
  • Du kan söka efter boenden med olika typer av faciliteter via Kayak vilket underlättar när du ska boka hotell. Bland annat kan du leta efter hotell med frukost, vilket är ett smart val om du bor utanför centrum och inte har gångavstånd till andra frukostalternativ. Du kan även söka efter hotell med wifi eller med restaurang.
  • Boka hotell med parkering om du hyrt bil för att inte behöva betala för att ställa bilen i parkeringshus eller på någon av parkeringsplatserna inne i centrum.
  • Om du reser med barn är Långebro ett bra alternativ då du bor nära en av områdets största familjeaktiviteter: Naturum Vattenriket.
  • För barnfamiljer kan du även söka efter boenden med strandtomt eller familjevänliga boenden för att få en härlig semester för hela familjen.
  • För studenter är området norr om centrum, kring stadens Högskola, att rekommendera när du letar efter boenden. Här finns flera studenterbjudanden och bra priser både på boenden och restauranger.

Vanliga frågor när du bokar hotell i Kristianstad

Är hotell i Kristianstad säkra under krisen med coronaviruset (COVID-19)?
Vilket område är det billigaste?
När på året hittar man billiga hotell?
Hur tar man sig lättast runt?
Hur hittar jag hotell nära mig?

Vart är det bra att bo i Kristianstad?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Kristianstad genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.

De mest rekommenderade hotellen i Kristianstad

Visa alla