Hotell i Kristianstad

Sök igenom hundratals resesajter på en och samma gång efter hotell i Kristianstad

Kristianstad, Sverige
22 okt — 23 okt2
Kristianstad, Sverige
fre 22/10
lör 23/10

Bra att veta

Lågsäsong

majDen billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 37%.

Högsäsong

septemberDen dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 13%.

Genomsnittspris (vardagsnatt)

961 krGenomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.

Genomsnittspris (helgnatt)

802 krGenomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Kristianstad

De mest rekommenderade hotellen i Kristianstad

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Kristianstad?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

3 stjärnor

När är det bra att boka hotell i Kristianstad

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Kristianstad

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Kristianstad kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Kristianstad under maj och december.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Kristianstad om du övernattar en fredag. Det motsatta gäller för lördag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Kristianstad som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 938 kr, medan det dyraste låg på 1 660 kr.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Kristianstad för 2 dagar.
 • I Kristianstad kan du välja mellan flera olika boendealternativ. Bland annat finns Bed and Breakfast, vandrarhem, hotell och semesterboenden. Ditt val påverkar både priset och atmosfären för din vistelse.
 • Bo nära centralstationen om du vill ha snabb transport till hotellet vid din ankomst. Att bo nära centralen gör också att du har tillgång till stadens alla busslinjer vilket är smidigt om du enkelt vill kunna ta dig omkring.
 • Med ett boende inne i centrum har du nära till restauranger och affärer vilket gör det till det mest bekväma stället att bo om du inte har bil.
 • Du kan söka efter boenden med olika typer av faciliteter via Kayak vilket underlättar när du ska boka hotell. Bland annat kan du leta efter hotell med frukost, vilket är ett smart val om du bor utanför centrum och inte har gångavstånd till andra frukostalternativ. Du kan även söka efter hotell med wifi eller med restaurang.
 • Boka hotell med parkering om du hyrt bil för att inte behöva betala för att ställa bilen i parkeringshus eller på någon av parkeringsplatserna inne i centrum.
 • Om du reser med barn är Långebro ett bra alternativ då du bor nära en av områdets största familjeaktiviteter: Naturum Vattenriket.
 • För barnfamiljer kan du även söka efter boenden med strandtomt eller familjevänliga boenden för att få en härlig semester för hela familjen.
 • För studenter är området norr om centrum, kring stadens Högskola, att rekommendera när du letar efter boenden. Här finns flera studenterbjudanden och bra priser både på boenden och restauranger.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Kristianstad

 • Hotell är säkra miljöer för resenärer så länge de sanitära åtgärderna följs korrekt för att förhindra spridningen av coronaviruset (COVID-19). Vi rekommenderar dock att du kontaktar de lokala myndigheterna angående säkerhetsförfaranden för hotell i Kristianstad.

 • Billigast boende hittar du i områdena Vilan och Långebro som ligger sydväst om Kristianstads centrum. Här finns både Bed and Breakfast och stugor. Inne i centrum hittar du flest hotellalternativ men priserna är något högre.

 • Vinterhalvåret är Kristianstads lågsäsong och under denna period hittar du de billigaste priserna på hotell och andra boenden i orten. Om du reser under sommaren ska du se till att vara ute i mycket god tid då många boenden bokas upp och priserna är betydligt högre än under de kallare månaderna.

 • Kristianstads centrum är mycket litet och därför går det för det mesta mycket bra att ta sig fram till fots. Annars är det mycket populärt att cykla och det finns flera cykeluthyrningar. Särskilt om du bor nära Blekinges Tekniska Högskola hittar du flera bra och säkra cykelvägar in till centrum vilket är det lättaste och snabbaste sättet att ta sig fram på. Kollektivtrafiken i Kristianstad består av lokalbussar vilka är användbara om du bor utanför staden och inte har bil. Bussarna trafikeras av Skånetrafiken som har en mycket lättanvänd app du kan ladda ner till din mobil. Via appen kan du både köpa biljetter och se bussarnas tidtabeller. Biljetter går annars även att köpa ombord på bussen och från återförsäljare runt om i staden. (Priser kontrollerade 7/03/2018).

 • Under de senaste 3 dagarna har användare hittat hotell i Kristianstad för ikväll för så lite som 397 kr. Användare har även hittat 3-stjärninga hotell från 998 kr och 4-stjärniga hotell från 1 079 kr.

 • När du gjort en sökning efter hotell på KAYAK kan du filtrera dina resultat efter stadsdel vilket låter dig välja de centrala områdena av Kristianstad. Du kan även välja stadskartan för att välja specifika områden, så som stadskärnan i Kristianstad.

 • Ta en titt på vår utförliga hotellkarta för att hitta de bästa hotellen nära dig.

Var ska man bo i Kristianstad?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Kristianstad genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.