Hotell i Kristianstad

Sök igenom hundratals resesidor på en och samma gång efter hotell i Kristianstad. Kombinera ditt hotell + flyg och spara pengar!

sön 29/1
tors 2/2
...och mer

Bra att veta

Lågsäsong

maj

Högsäsong

juni

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 164 kr

Genomsnittspris (helgnatt)

1 533 kr
Den billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 36%.
Den dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 81%.
Genomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.
Genomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Kristianstad

De mest rekommenderade hotellen i Kristianstad

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Kristianstad?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

3-stjärnigt

När är det bra att boka hotell i Kristianstad

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Kristianstad

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Kristianstad kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Kristianstad under maj och april.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Kristianstad om du övernattar en lördag. Det motsatta gäller för torsdag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Kristianstad som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 904 kr, medan det dyraste låg på 2 005 kr.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Kristianstad för 0 dagar.
 • I Kristianstad kan du välja mellan flera olika boendealternativ. Bland annat finns Bed and Breakfast, vandrarhem, hotell och semesterboenden. Ditt val påverkar både priset och atmosfären för din vistelse.
 • Bo nära centralstationen om du vill ha snabb transport till hotellet vid din ankomst. Att bo nära centralen gör också att du har tillgång till stadens alla busslinjer vilket är smidigt om du enkelt vill kunna ta dig omkring.
 • Med ett boende inne i centrum har du nära till restauranger och affärer vilket gör det till det mest bekväma stället att bo om du inte har bil.
 • Du kan söka efter boenden med olika typer av faciliteter via Kayak vilket underlättar när du ska boka hotell. Bland annat kan du leta efter hotell med frukost, vilket är ett smart val om du bor utanför centrum och inte har gångavstånd till andra frukostalternativ. Du kan även söka efter hotell med wifi eller med restaurang.
 • Boka hotell med parkering om du hyrt bil för att inte behöva betala för att ställa bilen i parkeringshus eller på någon av parkeringsplatserna inne i centrum.
 • Om du reser med barn är Långebro ett bra alternativ då du bor nära en av områdets största familjeaktiviteter: Naturum Vattenriket.
 • För barnfamiljer kan du även söka efter boenden med strandtomt eller familjevänliga boenden för att få en härlig semester för hela familjen.
 • För studenter är området norr om centrum, kring stadens Högskola, att rekommendera när du letar efter boenden. Här finns flera studenterbjudanden och bra priser både på boenden och restauranger.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Kristianstad

Var ska man bo i Kristianstad?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Kristianstad genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.