Hotell i Kungshamn

Sök igenom hundratals resesajter på en och samma gång efter hotell i Kungshamn

Kungshamn, Sverige
22 jun — 23 jun2
Kungshamn, Sverige
tis 22/6
ons 23/6

Bra att veta

Lågsäsong

juliDen billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 17%.

Högsäsong

septemberDen dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 26%.

Genomsnittspris (vardagsnatt)

981 krGenomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.

Genomsnittspris (helgnatt)

1 696 krGenomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

När är det bra att boka hotell i Kungshamn

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Kungshamn

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Kungshamn kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Kungshamn under juli och oktober.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Kungshamn om du övernattar en måndag. Det motsatta gäller för fredag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Kungshamn för 2 dagar.
 • För en övernattning i Kungshamn är det smidigast att bo inne i centrum där du har gångavstånd till bekvämligheter och nödvändigheter och inte behöver spendera tid på transport till och från hotellet.
 • För restauranger och nöjen är det i centrala Kungshamn du ska bo och det är även här ortens nattliv är centrerat.
 • För en pittoresk atmosfär ska du leta efter hotell i intilliggande Smögen som är en av de mest populära destinationerna under sommarmånaderna. Här finns både trendiga butiker och goda skaldjursrestauranger.
 • Om du har bil under vistelsen är ett tips att leta efter ett hotell med gratis parkering.
 • Om du är mer intresserad av att bo nära naturen är ett boende nära Soteleden att rekommendera. Förutom den långa vandringsleden finns det möjlighet till många andra friluftsaktiviteter i närheten.
 • För barnfamiljer är det populärt att bo ute i Bohusläns skärgård där det är en lugn och avkopplande atmosfär och under sommaren har man fina badmöjligheter och avskärmade stränder.
 • När du letar boenden via Kayak kan du filtrera resultaten efter de bekvämligheter du önskar under resan. Bland annat kan du söka efter hotell med internet eller hotell med frukost om detta är något som är avgörande för ditt val av boende.
 • Om du reser på en budget kan du välja att bo på vandrarhem eller bed and breakfast som har lägre priser än vanliga hotell. Du kan även välja semesterboenden som stugor eller lägenheter med eget kök vilket är speciellt bra om du ska vara kvar lite längre.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Kungshamn

 • Hotell är säkra miljöer för resenärer så länge de sanitära åtgärderna följs korrekt för att förhindra spridningen av coronaviruset (COVID-19). Vi rekommenderar dock att du kontaktar de lokala myndigheterna angående säkerhetsförfaranden för hotell i Kungshamn.

 • Hagaberg är det billigaste området att bo på i Kungshamn. Här finns bland annat ett vandrarhem som har bra erbjudanden och billiga priser året om. Samtidigt ligger området relativt centralt vilket gör det lätt att ta sig in till centrum.

 • Under vinterhalvåret hittar du de bästa priserna på hotell i Kungshamn då detta är ortens lågsäsong. Under sommaren är det däremot många som lockas till orten och de närliggande områdena vilket gör att priserna på hotell och andra boenden ökar i takt med att rummen bokas upp.

 • Du tar dig enkelt runt med Kungshamns kollektivtrafik som består av busslinjer. Bussarna trafikeras av Västtrafik och tar dig från centrum ut till olika stadsdelar och förorter. Lättast är att ladda ner Västtrafiks app till din mobil. Med appen kan du både köpa biljetter, planera din resa och se tidtabeller för de olika busslinjerna. Du kan även köpa biljetter ombord på bussen eller i kiosker runt om orten. Om du bor inne i centrum kan du lätt ta dig omkring till fots då stadskärnan är mycket liten och koncentrerad. Under sommarhalvåret är det också trevligt att ta sig runt med cykel och det finns bra cykelleder runt om Kungshamn. Om du bor utanför centrum är det lättast att ta bil för att fritt kunna ta dig omkring. (Priser kontrollerade 11/03/2018).

 • När du gjort en sökning efter hotell på KAYAK kan du filtrera dina resultat efter stadsdel vilket låter dig välja de centrala områdena av Kungshamn. Du kan även välja stadskartan för att välja specifika områden, så som stadskärnan i Kungshamn.

 • Ta en titt på vår utförliga hotellkarta för att hitta de bästa hotellen nära dig.

Var ska man bo i Kungshamn?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Kungshamn genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.

Bästa hotellen i Kungshamn

De mest rekommenderade hotellen i Kungshamn

Visa alla
Hotell Kungshamn - Kungshamn - Byggnad
Hotell Kungshamn - Kungshamn - Byggnad
Hotell Kungshamn
8 Fantastiskt
205 kr+
205 kr+
Parking
Gratis Wifi
Djurvänligt
Aircondition
Hem till Bengt - Kungshamn - Utomhus
Hem till Bengt - Kungshamn - Utomhus
Hem till Bengt
8.5 Fantastiskt
135 kr+
135 kr+
Parking
Gratis Wifi
Djurvänligt
Kungshamns Vandrarhem - Kungshamn - Byggnad
Kungshamns Vandrarhem - Kungshamn - Byggnad
Kungshamns Vandrarhem
8.3 Fantastiskt
73 kr+
73 kr+
Parking
Gratis Wifi
Tangen - Kungshamn - Utomhus
Tangen - Kungshamn - Utomhus
Tangen
9.3 Fantastiskt
239 kr+
239 kr+
Parking
Gratis Wifi
Djurvänligt