Hotell i Luleå

Sök igenom hundratals resesajter på en och samma gång efter hotell i Luleå

Luleå, Sverige
24 sep — 25 sep2
Luleå, Sverige
fre 24/9
lör 25/9
Hotell i Luleå

Bra att veta

Lågsäsong

januariDen billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 35%.

Högsäsong

septemberDen dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 16%.

Genomsnittspris (vardagsnatt)

827 krGenomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.

Genomsnittspris (helgnatt)

709 krGenomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Luleå

De mest rekommenderade hotellen i Luleå

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Luleå?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

3 stjärnor

När är det bra att boka hotell i Luleå

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Luleå

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Luleå kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Luleå under januari och juli.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Luleå om du övernattar en torsdag. Det motsatta gäller för söndag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Boka mer än 90 dagar innan din vistelse för att få det bästa priset för ditt boende i Luleå.
 • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Luleå som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 609 kr, medan det dyraste låg på 1 070 kr.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Luleå för 1 dag.
 • Om du vill underlätta transporten till hotellet vid din ankomst till Luleå ska du boka ett hotell vid centralen. Du kan då promenera från stationen och sparar tid om du endast är i staden för en övernattning.
 • Leta efter hotell med parkering om du planerar att hyra bil under vistelsen. Detta tjänar du på då det innebär att du inte behöver betala för att ställa bilen i något av stadens parkeringshus.
 • För unga resenärer passar området kring Luleå Tekniska Universitet bra för att boka boende. I området är det en ungdomlig atmosfär som gäller och det finns många studenterbjudanden att utnyttja såväl som studentaktiviteter och nattliv.
 • Om du söker en naturnära semester men ändå vill bo centralt med tillgång till kollektivtrafiken passar Östermalm bra. Den avkopplande atmosfären är dessutom passande för barnfamiljer som letar efter ett lugnt bostadsområde under semestern.
 • Det går att leta efter hotell som är särskilt familjevänliga när du söker boenden via Kayak. I sökningen ser du dessutom vilka betyg andra gäster gett hotellet.
 • För att ha nära till shopping, restauranger och kultur är det Luleå centrum som gäller. Här ligger bland annat shoppingcentrum, museum och sevärdheter som Luleå Domkyrka.
 • Boenden i naturnära områden hittar du vid Karlsvik och Örnvik som har vackra vyer över Luleälven.
 • För att hålla din budget under resan kan du bo på vandrarhem eller Bed and Breakfast. I Luleå hittar du dessa boendealternativ inne i centrum.
 • Även om de flesta hotellen är centrerade i Luleås innerstad gör busstrafiken att du lätt kan ta dig omkring även om du bor i andra områden.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Luleå

 • Hotell är säkra miljöer för resenärer så länge de sanitära åtgärderna följs korrekt för att förhindra spridningen av coronaviruset (COVID-19). Vi rekommenderar dock att du kontaktar de lokala myndigheterna angående säkerhetsförfaranden för hotell i Luleå.

 • Även om genomsnittspriset för ett rum i Luleå är 1 127 kr, är det lägsta priset som hittats av KAYAK-användare 595 kr under de senaste 3 dagarna.

 • Lägst priser på hotell hittar du i centrum och i Karlsvik där det finns vandrarhem. De flesta hotell i Luleå finns i centrum och i varierande prisklasser från budgetboenden till mer exklusiva alternativ. Om du vill bo i ett område som även har billiga erbjudanden när det gäller mat och nöjen kan du välja ett boende närmare universitetet där det finns många studenterbjudanden.

 • Perioden mellan september och november är den bästa tiden att resa till Luleå för att få låga priser på boenden. Under sommar och vinter är det högre priser då många åker till den norrländska staden för att ta del av sommar- respektive vinteraktiviteter i de intilliggande naturområdena.

 • Om du bor inne i centrum kan du ta dig fram till fots för det mesta, men annars är staden mycket cykelvänlig. Tänk dock på att om du cyklar under vintern, vilket många av stadens invånare gör, ska du se upp för hala cykelvägar. Om du anlänt till stadens flygplats kan du ta flygbuss direkt in till centralstationen i centrum. Luleås lokaltrafik står för bussnätverket i området vilket är användningsbart om du inte hyrt bil för vistelsen. Bil är annars det lättaste sättet att ta sig runt om du vill göra utflykter utanför innerstaden. Du hittar en mängd parkeringsmöjligheter i centrum och flera parkeringshus. (Priser kontrollerade 4/03/2018).

 • KAYAK-användare hittade 3-stjärniga hotellrum i Luleå för den här helgen från 722 kr och 4-stjärniga hotellrum från 1 054 kr. Det billigaste rummet i Luleå för samma datum låg på 593 kr per natt.

 • När du gjort en sökning efter hotell på KAYAK kan du filtrera dina resultat efter stadsdel vilket låter dig välja de centrala områdena av Luleå. Du kan även välja stadskartan för att välja specifika områden, så som stadskärnan i Luleå.

 • Ta en titt på vår utförliga hotellkarta för att hitta de bästa hotellen nära dig.

Var ska man bo i Luleå?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Luleå genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.