Hotell i Luleå

Sök igenom hundratals resesidor på en och samma gång efter hotell i Luleå. Kombinera ditt hotell + flyg och spara pengar!

sön 29/1
tors 2/2
...och mer

Bra att veta

Lågsäsong

maj

Högsäsong

november

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 143 kr

Genomsnittspris (helgnatt)

1 106 kr
Den billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 23%.
Den dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 16%.
Genomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.
Genomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Luleå

De mest rekommenderade hotellen i Luleå

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Luleå?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

2 stjärnor eller mindre

3-stjärnigt

4 stjärnor eller mer

När är det bra att boka hotell i Luleå

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Luleå

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Luleå kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Luleå under maj och april.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Luleå om du övernattar en lördag. Det motsatta gäller för söndag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Boka åtminstone 90 dagar innan din vistelse för att få det bästa priset för ditt boende i Luleå.
 • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Luleå som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 685 kr, medan det dyraste låg på 1 869 kr.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Luleå för 3 dagar.
 • Om du vill underlätta transporten till hotellet vid din ankomst till Luleå ska du boka ett hotell vid centralen. Du kan då promenera från stationen och sparar tid om du endast är i staden för en övernattning.
 • Leta efter hotell med parkering om du planerar att hyra bil under vistelsen. Detta tjänar du på då det innebär att du inte behöver betala för att ställa bilen i något av stadens parkeringshus.
 • För unga resenärer passar området kring Luleå Tekniska Universitet bra för att boka boende. I området är det en ungdomlig atmosfär som gäller och det finns många studenterbjudanden att utnyttja såväl som studentaktiviteter och nattliv.
 • Om du söker en naturnära semester men ändå vill bo centralt med tillgång till kollektivtrafiken passar Östermalm bra. Den avkopplande atmosfären är dessutom passande för barnfamiljer som letar efter ett lugnt bostadsområde under semestern.
 • Det går att leta efter hotell som är särskilt familjevänliga när du söker boenden via Kayak. I sökningen ser du dessutom vilka betyg andra gäster gett hotellet.
 • För att ha nära till shopping, restauranger och kultur är det Luleå centrum som gäller. Här ligger bland annat shoppingcentrum, museum och sevärdheter som Luleå Domkyrka.
 • Boenden i naturnära områden hittar du vid Karlsvik och Örnvik som har vackra vyer över Luleälven.
 • För att hålla din budget under resan kan du bo på vandrarhem eller Bed and Breakfast. I Luleå hittar du dessa boendealternativ inne i centrum.
 • Även om de flesta hotellen är centrerade i Luleås innerstad gör busstrafiken att du lätt kan ta dig omkring även om du bor i andra områden.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Luleå

Var ska man bo i Luleå?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Luleå genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.