Hotell i Borlänge

Sök igenom hundratals resesidor på en och samma gång efter hotell i Borlänge. Kombinera ditt hotell + flyg och spara pengar!

sön 29/1
tors 2/2
...och mer

Bra att veta

Lågsäsong

juli

Högsäsong

maj

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 360 kr

Genomsnittspris (helgnatt)

1 332 kr
Den billigaste månaden med en genomsnittlig prisminskning på 32%.
Den dyraste månaden med en genomsnittlig prishöjning på 26%.
Genomsnittspris för sön - tors för de senaste 2 veckor.
Genomsnittspris för fre & lör för de senaste 2 veckor.

Bästa hotellen i Borlänge

De mest rekommenderade hotellen i Borlänge

Visa alla

Hur mycket kostar ett hotell i Borlänge?

Här är våra mest populära & prisvärda hotell

3-stjärnigt

När är det bra att boka hotell i Borlänge

Pris per natt / 3-stjärnigt hotell. Priser är inte fasta och kan variera med tiden.
Genomsnittspris per natt per månad
Genomsnittspris per natt

De bästa tipsen för att hitta perfekta hotellerbjudanden i Borlänge

 • Om du letar efter ett billigt hotell i Borlänge kan du överväga att åka dit under lågsäsongen. Du kommer hitta billigare boende i Borlänge under juli och augusti.
 • Priserna för hotellrum beror på en hel del faktorer men du kommer sannolikt hitta de bästa hotellerbjudandena i Borlänge om du övernattar en lördag. Det motsatta gäller för tisdag, vilket oftast är den dyraste dagen i veckan.
 • Boka åtminstone 90 dagar innan din vistelse för att få det bästa priset för ditt boende i Borlänge.
 • Det billigaste 3-stjärniga hotellrummet i Borlänge som hittats på KAYAK de senaste 2 veckorna kostade 784 kr, medan det dyraste låg på 2 807 kr.
 • Hur många övernattningar behöver du? KAYAK-användare bokar ofta boende i Borlänge för 0 dagar.
 • För att ha gångavstånd till både nöjen och bekvämligheter ska du bo centralt i Borlänge. Med ett boende i centrum behöver du inte hyra bil eller förlita dig på kollektivtrafiken.
 • Om du endast övernattar i staden är det lämpligt att boka ett hotell nära centralstationen för en så smidig resa som möjligt.
 • Om du valt att bo i utkanterna av Borlänge är det en god idé att se till att boka ett hotell med frukost eftersom du inte bor nära caféer eller affärer. Ett annat tips om du bor i utkanten av orten är att boka ett hotell med parkering då det är lättast att ta sig omkring med bil utanför centrum.
 • För barnfamiljer är det populärt att bo inne i centrum för att få tillgång till så många aktiviteter som möjligt. Ett tips är att filtrera din sökning hos Kayak efter hotell som är familjevänliga för att vara säker på att boka ett lämpligt boende.
 • I Borlänge kan du välja mellan olika boendeformer, bland annat Bed and Breakfast, vandrarhem och lägenhetshotell. Lägenhetshotell är särskilt lämpliga om du vill spara pengar på mat under resan då du kan laga dina egna måltider istället för att äta ute på restaurang.
 • Om du reser med husdjur finns det flera hotell i Borlänge som tillåter dessa på rummet men det är viktigt att du i förväg kollar upp att ditt boende tillåter det.
 • Boka ditt hotell ungefär 2 månader innan avresa för att få så bra pris som möjligt. Detta är desto viktigare om du reser under Borlänges högsäsong vilket är sommaren när de flesta i Sverige är på semester.

Vanliga frågor om att boka ett hotell i Borlänge

Var ska man bo i Borlänge?

Vår karta hjälper dig hitta det perfekta stället att bo på i Borlänge genom att visa exakt var alla hotell ligger i området.