Hitta flyg
Erbjudanden
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Flygbolag

NYO - CPH

Hitta billiga flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn från 372 kr

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning från Stockholm Skavsta till Köpenhamn med avgång den 22/4. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
Sun 31/3
Sun 7/4

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Köpenhamn

 
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Köpenhamn, samt från populära resebyråer online.
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Köpenhamn, samt från populära resebyråer online.
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 50 369 401 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 26 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn– Reseinsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender om flygresor från Stockholm Skavsta till Köpenhamn för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Stockholm Skavsta flygplats till Köpenhamn?

För att beräkna månatliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje månad under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Köpenhamn, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medianen av alla värden för varje månad.
Den billigaste månaden för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Köpenhamn är januari, där biljetter kostar 890 kr i genomsnitt. Å andra sidan är de dyraste månaderna juli och maj, där den genomsnittliga biljettkostnaden är 1 469 kr respektive 1 335 kr.

Hur lång tid i förväg bör jag boka ett flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Köpenhamn?

För att beräkna dagliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser före avgång varje dag under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Köpenhamn, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medelvärdet av alla värden för varje månad.
För att få ett pris under genomsnittet på flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Köpenhamn bör du boka cirka 2 weeks före avgång. För det absolut billigaste priset föreslår våra data att du bokar 56 days före avresa.

Bra att veta

Billigaste flyg

372 kr
Flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn

När man bör boka flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna från Stockholm Skavstatill Köpenhamn baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor om att boka flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn

 • Vilka är mina alternativ gällande flygplatser när jag flyger från Stockholm Skavsta till Köpenhamn?

  Stockholm Skavsta och Köpenhamn har båda en huvudflygplats. Du reser från Stockholm Skavsta från Stockholm Skavsta och anländer till Köpenhamn Kastrup.

 • Vilka flygplansmodeller flyger oftast från Stockholm Skavsta till Köpenhamn?

  Vi har tyvärr inte den informationen för den här specifika rutten.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser, Prisprognos, mig att välja rätt tid att köpa min flygbiljett från Stockholm Skavsta till Köpenhamn?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Köpenhamn från Stockholm Skavsta kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Stockholm Skavsta med ett flygbolag och tillbaka till Stockholm Skavsta med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Stockholm Skavsta till Köpenhamn?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Köpenhamn från Stockholm Skavsta upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

Bäst rankade flygbolagen som flyger från Stockholm Skavsta till Köpenhamn

Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Stockholm Skavstatill Köpenhamn? KAYAK:s flygbolagsomdömen ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat på massor av faktorer, inklusive komfort, boarding, underhållning ombord och mer mycket mer för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagsbetyg baserat på KAYAK-omdömen.
7,4
Scandinavian AirlinesGenomsnittsbetyg baserat på 1435 recensioner
75overall
77boarding
73comfort
67entertainment
68food
80crew
Flygbolagsomdömen

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

Läs mer om Scandinavian Airlines

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

Boka billiga flyg från Stockholm till Köpenhamn

Nya flygerbjudanden för enkelresor

 
Endast enkelflyg? Nedan hittar du några av de bästa erbjudandena på enkelresor från Stockholm till Köpenhamn som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna.
22/4Mon
1 stoppWizz Air
12t 45mNYO-CPH
372 kr
12/4Fri
1 stoppWizz Air
13t 10mNYO-CPH
393 kr
20/3Wed
1 stoppWizz Air
6t 10mNYO-CPH
403 kr
21/3Thu
1 stoppWizz Air
6t 05mNYO-CPH
414 kr
12/3Tue
1 stoppWizz Air Malta
16t 20mNYO-CPH
662 kr
29/5Wed
1 stopp
8t 05mNYO-CPH
755 kr
3/4Wed
1 stopp
8t 05mNYO-CPH
766 kr
19/3Tue
1 stoppWizz Air Malta
16t 20mNYO-CPH
786 kr
5/5Sun
1 stoppNorwegian
8t 35mNYO-CPH
4 904 kr
5/5Sun
1 stoppNorwegian
8t 35mNYO-CPH
4 914 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg Stockholm Skavsta - Köpenhamn

Avgång:

Stockholm Skavsta (NYO)Sverige

Resmål:

Köpenhamn (CPH)Danmark

Återresa offert:

Köpenhamn - Stockholm Skavsta

Kabinklasser:

Bläddra genom resmål: