Hitta flyg
Erbjudanden
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips

NYO - MMX

905 kr Hitta billiga flyg från Stockholm Skavsta till Malmö

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning från Stockholm Skavsta till Malmö med avgång den 29/9. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
Sat 24/8
Sat 31/8

Sök igenom hundratals resesajter på ett par sekunder efter erbjudanden på flyg till Malmö

 
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Malmö, samt från populära resebyråer online.
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Malmö, samt från populära resebyråer online.
Under de senaste 7 dagarna har resenärer gjort 50 469 577 sökningar på KAYAK – och det här är varför:

Spara 25 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Billiga flygerbjudanden från Stockholm Skavsta till Malmö (NYO-MMX)

Här är några av de bästa erbjudandena som nyligen hittats på KAYAK för tur- och returflyg från Stockholm Skavsta till Malmö som avgår under de kommande månaderna. Dessa flyg har funnits tillgängliga på KAYAK under de senaste 72 timmarna, men priser och tillgänglighet kan ändras och erbjudanden kan upphöra att gälla.
Upptäck de bästa priserna och erbjudandena för dig genom att välja dina resedatum.
Välj dina datum
NYO-MMX
675 kmflera stopp
MMX-NYO
675 kmflera stopp
Flera flygbolag
Hitta erbjudande

Flyg från Stockholm Skavsta till Malmö– Reseinsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender om flygresor från Stockholm Skavsta till Malmö för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Stockholm Skavsta flygplats till Malmö Sturup flygplats?

För att beräkna månatliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje månad under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Malmö Sturup flygplats, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medianen av alla värden för varje månad.
Den billigaste månaden för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Malmö Sturup flygplats är oktober, där biljetter kostar 776 kr i genomsnitt. Å andra sidan är de dyraste månaderna januari och juni, där den genomsnittliga biljettkostnaden är 3 072 kr respektive 1 919 kr.

Hur lång tid i förväg bör jag boka ett flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Malmö Sturup flygplats?

För att beräkna dagliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser före avgång varje dag under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Malmö Sturup flygplats, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medelvärdet av alla värden för varje månad.
För att få ett flygpris under genomsnittet från Stockholm Skavsta flygplats till Malmö Sturup flygplats bör du boka cirka 1 vecka före avgång. För det absolut billigaste priset föreslår våra data att du bokar 16 dagar före avresa.

Bra att veta

Billigaste flyg

905 kr
Flyg från Stockholm Skavsta till Malmö

När man bör boka flyg från Stockholm Skavsta till Malmö

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna från Stockholm Skavstatill Malmö baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor om att boka flyg från Stockholm Skavsta till Malmö

 • Vilka flygplansmodeller flyger oftast från Stockholm Skavsta till Malmö?

  Vi har tyvärr inte den informationen för den här specifika rutten.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Stockholm Skavsta till Malmö?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg från Stockholm Skavsta till Malmö.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser, Prisprognos, mig att välja rätt tid att köpa min flygbiljett från Stockholm Skavsta till Malmö?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Malmö från Stockholm Skavsta kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Stockholm Skavsta till Malmö?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Stockholm Skavsta med ett flygbolag och tillbaka till Stockholm Skavsta med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Stockholm Skavsta till Malmö?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Malmö från Stockholm Skavsta upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

Boka billiga flyg från Stockholm till Malmö

Nya flygerbjudanden för enkelresor

 
Endast enkelflyg? Nedan hittar du några av de bästa erbjudandena på enkelresor från Stockholm till Malmö som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna.
29/9Sun
2 stopp
7t 50mNYO-MMX
905 kr
8/9Sun
2 stopp
7t 50mNYO-MMX
916 kr
1/9Sun
2 stopp
7t 50mNYO-MMX
927 kr
11/9Wed
2 stopp
7t 55mNYO-MMX
1 013 kr
2/10Wed
2 stopp
7t 45mNYO-MMX
1 121 kr
4/9Wed
2 stopp
7t 55mNYO-MMX
1 261 kr
25/8Sun
2 stopp
7t 50mNYO-MMX
1 347 kr
2/10Wed
3 stopp
24t 30mNYO-MMX
1 574 kr
12/8Mon
1 stoppWizz Air
28t 15mNYO-MMX
2 651 kr
31/7Wed
1 stoppWizz Air Malta
25t 10mNYO-MMX
4 980 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg Stockholm Skavsta - Malmö

Avgång:

Stockholm Skavsta (NYO)Sverige

Resmål:

Malmö (MMX)Sverige

Erbjudanden för returflyg:

Malmö - Stockholm Skavsta

Kabinklasser:

Bläddra bland resmål: