Hitta flyg
Erbjudanden
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Flygbolag

UME - BKK

Hitta billiga flyg från Umeå till Bangkok från 12 225 kr

Detta är det billigaste flygpriset tur och retur som hittades av en KAYAK-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning från Umeå till Suvarnabhumi med avgång den 13/6. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
tors 27/6
tors 4/7

Sök igenom hundratals resesajter på ett par sekunder efter erbjudanden på flyg till Bangkok

 
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Umeå till Bangkok, samt från populära resebyråer online.
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Umeå till Bangkok, samt från populära resebyråer online.
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 42 816 550 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 21 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Billiga flygerbjudanden från Umeå till Suvarnabhumi (UME-BKK)

Här är några av de bästa erbjudandena som nyligen hittats på KAYAK för tur- och returflyg från Umeå till Suvarnabhumi som avgår under de kommande månaderna. Dessa flyg har funnits tillgängliga på KAYAK under de senaste 72 timmarna, men priser och tillgänglighet kan ändras och erbjudanden kan upphöra att gälla.
Upptäck de bästa priserna och erbjudandena för dig genom att välja dina resedatum.
Välj dina datum
15:55 - 06:05UME-BKK
33t 10m2 stopp
07:40 - 19:15BKK-UME
40t 35m2 stopp
12 225 krTurkish Airlines
Hitta erbjudande
tors 13 jun - mån 17 jun

Flyg från Umeå till Suvarnabhumi– Reseinsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender om flygresor från Umeå till Suvarnabhumi för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Umeå till Bangkok Suvarnabhumi flygplats?

För att beräkna månatliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje månad under det senaste året för flyg från Umeå till Bangkok Suvarnabhumi flygplats, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medianen av alla värden för varje månad.
Den billigaste månaden för flyg från Umeå till Bangkok Suvarnabhumi flygplats är september, där biljetter kostar 8 568 kr i genomsnitt. Å andra sidan är de dyraste månaderna juli och december, där den genomsnittliga biljettkostnaden är 17 668 kr respektive 14 532 kr.

Hur lång tid i förväg bör jag boka ett flyg från Umeå till Bangkok Suvarnabhumi flygplats?

För att beräkna dagliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser före avgång varje dag under det senaste året för flyg från Umeå till Bangkok Suvarnabhumi flygplats, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medelvärdet av alla värden för varje månad.
För att få ett pris under genomsnittet på flyg från Umeå till Bangkok Suvarnabhumi flygplats bör du boka cirka 1 week före avgång. För det absolut billigaste priset föreslår våra data att du bokar 53 days före avresa.

Bra att veta

Lågsäsong

april

Högsäsong

december

Billigaste flyg

12 225 kr
Bästa tiden att undvika folkmassorna, men det finns en genomsnittlig prisökning på 3 %.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 19%.
Flyg från Umeå till Bangkok

När man bör boka flyg från Umeå till Suvarnabhumi

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna från Umeåtill Suvarnabhumi baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor om att boka flyg från Umeå till Bangkok

 • Vilka flygplansmodeller flyger oftast från Umeå till Bangkok?

  Vi har tyvärr inte den informationen för den här specifika rutten.

 • Vilka flygbolagsallianser erbjuder flyg från Umeå till Bangkok?

  Star Alliance är den enda flygbolagsalliansen som flyger mellan Umeå och Bangkok.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Umeå till Bangkok?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg från Umeå till Bangkok.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser, Prisprognos, mig att välja rätt tid att köpa min flygbiljett från Umeå till Bangkok?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Bangkok från Umeå kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Umeå till Bangkok?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Umeå med ett flygbolag och tillbaka till Umeå med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Umeå till Bangkok?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Bangkok från Umeå upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

Bäst rankade flygbolagen som flyger från Umeå till Suvarnabhumi

 
Se verkliga, verifierade KAYAK-kundomdömen för flygbolag som flyger från Umeå till Bangkok. Flygbolagens betyg sammanställs från alla omdömen som passagerare lämnat på KAYAK efter att ha flugit med ett flygbolag. KAYAK visar inte recensioner som är äldre än 5 år. Läs mer om hur KAYAK samlar in recensioner.
Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Umeå till Suvarnabhumi? KAYAK:s recensioner av flygbolag ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat ett flertal faktorer, inklusive komfort, ombordstigning, underhållning ombord mer mera, för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagens betyg enligt verifierade kundrecensioner från KAYAK.
7,4
Scandinavian AirlinesGenomsnittsbetyg baserat på 1404 recensioner
7,7Gå ombord
6,8Mat
6,7Underhållning
7,3Comfort
8,1Besättning
Flygbolagsomdömen

Trondheim airport hade så dålig annonsering så jag satt vid fel gate och väntade vid ombordstigning visade det sig att det inte var min flight till Mosjöen, de hade två som gick samma tid. Vilket gjorde att jag missade min flight. Fantastisk service i alla fall för de tog med mig på annan flight. Den flighten jag skulle ha varit med på annonserade enbart flightnumret vid gaten, inte destinationen. Dessutom var flightnumren lätt att förväxla så det var rörigt för flera passagerare vid flygplatsen.

6,0 BraAnonym, apr. 2023OSL - TRD
Läs mer om Scandinavian Airlines recensioner

Trondheim airport hade så dålig annonsering så jag satt vid fel gate och väntade vid ombordstigning visade det sig att det inte var min flight till Mosjöen, de hade två som gick samma tid. Vilket gjorde att jag missade min flight. Fantastisk service i alla fall för de tog med mig på annan flight. Den flighten jag skulle ha varit med på annonserade enbart flightnumret vid gaten, inte destinationen. Dessutom var flightnumren lätt att förväxla så det var rörigt för flera passagerare vid flygplatsen.

Ingen åsikt om mat eller underhållning eftersom det inte fanns.

Helt galet att de inte tar betalt för kabinväskor. I princip alla kommer med rullväskor som ska tryckas upp på hyllorna. Det finns ingen plats för ska väskor. Det var totalt kaosartat!

Plus: "Bra anslutning"
Minus: "Försrnad start från Arlanda gjorde att man knappt han med nästa flyg. Det som inte funkar då är att bagaget kom inte med andra flyg. Sitter man här i Prague utan ombyte och vinterjacka som checkades in med väskan eftersom man blev ombed at på grund av fullsatt plan checka in sitt handbagage vid gaten innan man skulle kliva ombord. Ingen direkt ursäkt och inte det minsta fundering om att erbjudas möjlighet att anskaffa någon vinter jacka. Inte bra."

Sista minuten flyg från Umeå till Suvarnabhumi

Sista minuten flyg-, tåg- och busserbjudanden

 
Dessa sista-minuten-flygerbjudande är de billigaste som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna för flyg från Umeå till Bangkok som avgår inom de kommande 10 dagarna.
31/5fre
flera stoppTurkish Airlines
23t 30mUME-BKK
5/6ons
flera stoppTurkish Airlines
28t 30mBKK-UME
15 744 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg Umeå - Bangkok

Avgång:

Umeå (UME)Sverige

Resmål:

Bangkok (BKK)Thailand

Kabinklasser:

Bläddra igenom avreseorter: