GOT - GRO

Hitta billiga flyg från Göteborg till Girona

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
lör. 21/10
lör. 28/10
Varför välja KAYAK

Spara 27 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisvarning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Bra att veta

Lågsäsong

maj

Högsäsong

juli
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 30%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 28%.

När man bör boka flyg från Göteborg till Girona-Costa Brava

Uppskattat pris returbiljett
Genomsnittspris per månad
Flygpriser när resedatum närmar sig

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg från Göteborg

 • Högsäsong anses vara juni, juli och augusti. Den billigaste månaden att flyga är maj.

Vanliga frågor om att boka flyg från Göteborg till Girona

 • Vad är den billigaste dagen i veckan att flyga från Göteborg till Girona?

  Din flygbiljett kommer generellt vara billigare om du flyger till Girona på en onsdag och dyrare om du flyger på en onsdag. När du flyger tillbaka till Göteborg bör du överväga att flyga en onsdag, och undvika onsdagar för att få ett så bra erbjudande som möjligt..

 • Vilka flygbolag flyger direkt mellan Göteborg och Girona?

  Det finns inga direktflyg mellan Göteborg och Girona.

 • Vilka flygplansmodeller flyger oftast från Göteborg till Girona?

  Vi har tyvärr inte den informationen för den här specifika rutten.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Göteborg till Girona?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg från Göteborg till Girona.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser, Prisprognos, mig att välja rätt tid att köpa min flygbiljett från Göteborg till Girona?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Girona från Göteborg kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Göteborg till Girona?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Göteborg med ett flygbolag och tillbaka till Göteborg med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Göteborg till Girona?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Girona från Göteborg upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Bäst rankade flygbolagen som flyger från Göteborg till Girona-Costa Brava

Betyg baserat på kundrecensioner från KAYAK
6,2
RyanairGenomsnittsbetyg baserat på 17871 recensioner
66overall
55food
60comfort
52entertainment
64boarding
72crew
Flygbolagsomdömen

Vi for tilldelade platser vid incheckning. Sen när vi ska boarda så blir det helt annorlunda. Vi for byta platser och den som tog emot oss var riktigt otrevlig. Otrevlig på högsta nivå. Sen fick vi byta gate efter boarding då det blivit fel 2 ggr. Aldrig mer Ryanair! Betala den lila summan extra och ta ett ordentligt bolag.

Läs mer om Ryanair

Vi for tilldelade platser vid incheckning. Sen när vi ska boarda så blir det helt annorlunda. Vi for byta platser och den som tog emot oss var riktigt otrevlig. Otrevlig på högsta nivå. Sen fick vi byta gate efter boarding då det blivit fel 2 ggr. Aldrig mer Ryanair! Betala den lila summan extra och ta ett ordentligt bolag.

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

They checked us in but we Werner not allowed to enter the train for 50min. We sju waited

Respektera kundens tid och pengar . Vi förlylade pangar för buss som vi hade bokat för att allt är försenad och ni bry sig inte att kunderna behöver kanske åka vidare nästan 150km med barn hem från flygplatsen.

Sämsta jävla service ever på planet. Spaniens svar på Adam Sandler var både otrevlig och sämst manliga flygvärdinna jag träffat. 1t ochv30 min för att få beställa nått att dricka. Sen att man sitter som packade sillar är väll det man får räkna med på Ryanair

Mat delas inte ut på Ryanair så det bör finnas ett alternativ för detta i frågeställningen. Värsta med ryanair är väl egentligen merkostnaderna som uppstår. Jag ska resa med 2 barn. gratis incheckningen öppnar någon timme innan flyget. Alternativen jag har är att betala för tidig incheck och val av platser eller köra på gratis incheck och få slumpmässigt valda platser. Chanserna att jag får sitta med mina små pojkar är ganska slim. Att resa ensam är inga problem men med sällskap bör man välja bort Ryanair

They really do what ever in their power to sqweeze out every euro they can. First the website had tagged my son incorrectly as an adult, and in that denying me the ability to check him in with his proper DOB. So we tought we could check in at the counter, we where there more than 2h before the flight but we came to the counter 1h and 59 min before the flight. The attendand then informed us that we where 1 min late and that she would require us to pay 30€ each to check in. If I hadn't disputed this with the service desk it would have cost us 120€ extra! I won´t be flying with Ryan Air again.

Plus: "Priset på biljetten"
Minus: "Jag har säkert flygit med Ryanair 75-100 ggr. Priority boarding... de har aldrig någonsin lyckats att hantera det på ett bra sätt. Sorgligt."
Plus: "We arrived in time."
Minus: "Crammed space - I had a middle seat. No entertainment sucks on a 4 1/2 hrs flight. Well well, you get what you pay for..."
Plus: "Planet var nästan 3h sent iväg från CRL TILL CPH. Ingen kom och erbjöd mat ett dryck och informerade heller inte oss om våra rättigheter som passagerare på plats."
Minus: "På planet sa personalen ingenting om förseningen och när man påpekade vad som skett på flygplatsen kunde de inte göra got för att kompensera. Jag bad om vatten och fick svaret att det inte fanns något vatten. Då tog en av värdinnorna fram sin privata vattenflaska och bjöd mig. Ett riktigt nonchalant beteende från Rya Airs sida vilket allvarligt talat gör så att jag aldrig mer kommer att välja att flyga med er, kommer heller inte att rekommendera er till nära och kära. Riktigt besviken!"

Boka billiga flyg från Göteborg till Girona

Flygerbjudanden för enkelresor

flera stoppFlera flygbolag
3020 kmGOT-GRO

Sök utifrån stopp

Flyg Göteborg - Girona

Avgång:

Göteborg (GOT)Sverige

Resmål:

Girona (GRO)Spanien

Återresa offert:

Girona - Göteborg

Kabinklasser:

Bläddra igenom avreseorter: