Hitta flyg
Erbjudanden
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Flygbolag

MMX - LPA

Hitta billiga flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria från 3 399 kr

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria med avgång den 22/6. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
lör 13/7
lör 20/7

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Las Palmas de Gran Canaria

 
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria, samt från populära resebyråer online.
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria, samt från populära resebyråer online.
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 44 216 777 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 24 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Bra att veta

Lågsäsong

augusti

Högsäsong

december

Billigaste flyg

3 399 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 21%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 28%.
Flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria

När man bör boka flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna från Malmötill Las Palmas de Gran Canaria baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor om att boka flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria

 • Vilka flygplansmodeller flyger oftast från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria?

  Vi har tyvärr inte den informationen för den här specifika rutten.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser, Prisprognos, mig att välja rätt tid att köpa min flygbiljett från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Malmö kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Malmö med ett flygbolag och tillbaka till Malmö med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Las Palmas de Gran Canaria från Malmö upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

Bäst rankade flygbolagen som flyger från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria

 
Se verkliga, verifierade KAYAK-kundomdömen för flygbolag som flyger från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria. Flygbolagens betyg sammanställs från alla omdömen som passagerare lämnat på KAYAK efter att ha flugit med ett flygbolag. KAYAK visar inte recensioner som är äldre än 5 år. Läs mer om hur KAYAK samlar in recensioner.
Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria? KAYAK:s recensioner av flygbolag ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat ett flertal faktorer, inklusive komfort, ombordstigning, underhållning ombord mer mera, för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagens betyg enligt verifierade kundrecensioner från KAYAK.
6,9
VuelingGenomsnittsbetyg baserat på 1383 recensioner
6,7Comfort
6,9Gå ombord
7,5Besättning
5,8Underhållning
6,1Mat
Flygbolagsomdömen

Bra om man får sitta på 12 eler 13, annars inte bra.

10,0 UtmärktJan, jan. 2024ALC - LPA
Läs mer om Vueling recensioner

Bra om man får sitta på 12 eler 13, annars inte bra.

Bara för att Vuelung inte gick den 6/12 från Göteborg, Som var bokat, så blev vi tvungna att göra ta på oss ,merkostnader .Som inte fvar med från början. Vilket vi inte var beredda på, Därför detta däliga betyg. Har konstaterat att vi aldrig mera skall boka via er, utan direkt med det bolag vi skall åka med, Tack för oss.

Boka billiga flyg från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria

Nya flygerbjudanden för enkelresor

 
Endast enkelflyg? Nedan hittar du några av de bästa erbjudandena på enkelresor från Malmö till Las Palmas de Gran Canaria som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna.
22/6lör
3 stopp
56t 10mMMX-LPA
3 399 kr
22/6lör
2 stopp
20t 35mMMX-LPA
3 733 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån pris

Flyg Malmö - Las Palmas de Gran Canaria

Avgång:

Malmö (MMX)Sverige

Resmål:

Las Palmas de Gran Canaria (LPA)Spanien

Kabinklasser: