Hitta flyg
Erbjudanden
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Flygbolag

NYO - BER

Hitta billiga flyg från Stockholm Skavsta till Berlin från 927 kr

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning från Stockholm Skavsta till Berlin med avgång den 19/6. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
Thu 23/5
Thu 30/5

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Berlin

 
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Berlin, samt från populära resebyråer online.
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Berlin, samt från populära resebyråer online.
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 44 632 927 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 21 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Billiga flygerbjudanden från Stockholm Skavsta till Berlin (NYO-BER)

Här är några av de bästa erbjudandena som nyligen hittats på KAYAK för tur- och returflyg från Stockholm Skavsta till Berlin som avgår under de kommande månaderna. Dessa flyg har funnits tillgängliga på KAYAK under de senaste 72 timmarna, men priser och tillgänglighet kan ändras och erbjudanden kan upphöra att gälla.
Upptäck de bästa priserna och erbjudandena för dig genom att välja dina resedatum.
Välj dina datum
08:05 - 16:45NYO-BER
8t 40m2 stopp
14:25 - 21:05BER-NYO
6t 40m1 stopp
Wed 15 May - Sun 19 May
15:35 - 22:25NYO-BER
6t 50m2 stopp
14:25 - 21:05BER-NYO
6t 40m1 stopp
Tue 14 May - Sun 19 May
08:15 - 16:45NYO-BER
8t 30m2 stopp
14:25 - 21:05BER-NYO
6t 40m1 stopp
Thu 16 May - Sun 19 May
08:05 - 17:15NYO-BER
9t 10m2 stopp
14:25 - 21:05BER-NYO
6t 40m1 stopp
Fri 17 May - Sun 19 May
08:05 - 20:35NYO-BER
12t 30m2 stopp
17:30 - 08:00BER-NYO
14t 30m2 stopp
Wed 15 May - Sat 18 May

Flyg från Stockholm Skavsta till Berlin– Reseinsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender om flygresor från Stockholm Skavsta till Berlin för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Stockholm Skavsta flygplats till Berlin?

För att beräkna månatliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje månad under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Berlin, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medianen av alla värden för varje månad.
Den billigaste månaden för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Berlin är september, där biljetter kostar 1 385 kr i genomsnitt. Å andra sidan är de dyraste månaderna juli och december, där den genomsnittliga biljettkostnaden är 2 050 kr respektive 1 799 kr.

Hur lång tid i förväg bör jag boka ett flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Berlin?

För att beräkna dagliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser före avgång varje dag under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Berlin, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medelvärdet av alla värden för varje månad.
För att få ett pris under genomsnittet på flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Berlin bör du boka cirka 3 weeks före avgång. För det absolut billigaste priset föreslår våra data att du bokar 89 days före avresa.

Bra att veta

Lågsäsong

december

Högsäsong

februari

Billigaste flyg

927 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 45%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 46%.
Flyg från Stockholm Skavsta till Berlin

När man bör boka flyg från Stockholm Skavsta till Berlin

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna från Stockholm Skavstatill Berlin baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor om att boka flyg från Stockholm Skavsta till Berlin

 • Vilka är mina alternativ gällande flygplatser när jag flyger från Stockholm Skavsta till Berlin?

  Stockholm Skavsta och Berlin har båda en huvudflygplats. Du reser från Stockholm Skavsta från Stockholm Skavsta och anländer till Berlin Brandenburg.

 • Vilka flygplansmodeller flyger oftast från Stockholm Skavsta till Berlin?

  Vi har tyvärr inte den informationen för den här specifika rutten.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Stockholm Skavsta till Berlin?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg från Stockholm Skavsta till Berlin.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser, Prisprognos, mig att välja rätt tid att köpa min flygbiljett från Stockholm Skavsta till Berlin?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Berlin från Stockholm Skavsta kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Stockholm Skavsta till Berlin?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Stockholm Skavsta med ett flygbolag och tillbaka till Stockholm Skavsta med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Stockholm Skavsta till Berlin?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Berlin från Stockholm Skavsta upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

Bäst rankade flygbolagen som flyger från Stockholm Skavsta till Berlin

 
Se verkliga, verifierade KAYAK-kundomdömen för flygbolag som flyger från Stockholm till Berlin. Flygbolagens betyg sammanställs från alla omdömen som passagerare lämnat på KAYAK efter att ha flugit med ett flygbolag. KAYAK visar inte recensioner som är äldre än 5 år. Läs mer om hur KAYAK samlar in recensioner.
Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Stockholm Skavsta till Berlin? KAYAK:s recensioner av flygbolag ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat ett flertal faktorer, inklusive komfort, ombordstigning, underhållning ombord mer mera, för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagens betyg enligt verifierade kundrecensioner från KAYAK.
7,4
Scandinavian AirlinesGenomsnittsbetyg baserat på 1435 recensioner
6,7food
6,7entertainment
7,3comfort
8,0crew
7,6boarding
Flygbolagsomdömen

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

2,0 MediokertKristian, maj 2023MXP - CPH
Läs mer om Scandinavian Airlines recensioner

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

Eurowings är En av sämsta bolag , när man redan har köpt 23 Kg + hand bagage, dyker upp en personal som meddelar att min hand bagage är inte i rätt storlek, (10 cm extra) och detta har jag aldrig sätt förut!! Personalen vid incheckningen ej trevliga och visar ingen respekt för kunder. Min handbagage är enligt internationella rekommendationer för handbag , dem fick mig betala 50€ extra trots att jag har redan incheckade bagage + handbag Förseningar i 25 på flyget, ingen mat eller öven dryck eller kaffe ombord, trånga platser, JAG SKA ALDRIG RESA IGEN MED EUROWINGS

Boka billiga flyg från Stockholm till Berlin

Nya flygerbjudanden för enkelresor

 
Endast enkelflyg? Nedan hittar du några av de bästa erbjudandena på enkelresor från Stockholm till Berlin som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna.
19/6Wed
2 stopp
12t 45mNYO-BER
927 kr
19/6Wed
2 stopp
12t 45mNYO-BER
948 kr
10/6Mon
2 stopp
13t 35mNYO-BER
1 079 kr
24/7Wed
1 stopp
13t 50mNYO-BER
1 101 kr
19/5Sun
2 stoppWizz Air Malta
15t 10mNYO-BER
1 254 kr
17/6Mon
2 stopp
13t 35mNYO-BER
1 319 kr
19/5Sun
2 stoppWizz Air Malta
15t 10mNYO-BER
1 341 kr
15/7Mon
2 stopp
14t 15mNYO-BER
1 352 kr
19/5Sun
2 stoppWizz Air Malta
15t 10mNYO-BER
1 385 kr
14/7Sun
2 stopp
14t 30mNYO-BER
1 461 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg Stockholm Skavsta - Berlin

Avgång:

Stockholm Skavsta (NYO)Sverige

Resmål:

Berlin (BER)Tyskland

Återresa offert:

Berlin - Stockholm Skavsta

Kabinklasser:

Bläddra genom resmål: