Hitta flyg
Erbjudanden
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Direktflyg
Flygbolag

TKU

Hitta billiga flyg till Åbo från 2 304 kr

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning till Åbo med avgång den 2/6. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
fre 21/6
fre 28/6

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Åbo

 
Dessa är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg till Åbo, samt från populära resebyråer online
Dessa är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg till Åbo, samt från populära resebyråer online
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 43 423 329 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 21 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Billiga flygerbjudanden till Åbo

 
De här är de billigaste erbjudandena för flyg till Åbo just nu på KAYAK tillsammans med alternativ från de mest populära flygbolag som KAYAK-användare valt för den här sträckan. Dessa flyg har funnits tillgängliga på KAYAK under de senaste 72 timmarna, men priser och tillgänglighet kan ändras och erbjudanden kan upphöra att gälla.

Senaste flygerbjudandena tur- och retur till Åbo

Rekommenderade tur- och returpriser med avresa under de kommande månaderna från det mest populära flygbolaget som flyger från Sverige till Åbo.

Senaste flygerbjudandena för enkelresa till Åbo

Ska du bara flyga enkel resa? Nedan följer några av de bästa erbjudandena på enkelresor från Sverige till Åbo som KAYAK nyligen har hittat.

Senaste sista minuten-flygerbjudanden till Åbo

Ska du resa snart men vill ändå göra ett klipp? Kolla in de senaste erbjudandena för sista minuten-flyg från Sverige till Åbo.

Senaste flygerbjudandena för direktflyg till Åbo

De senaste erbjudandena för direktflyg från Sverige till Åbo så att du kan luta dig tillbaka och koppla av utan att behöva mellanlanda.

Billiga buss- och tågerbjudanden till Åbo

Hitta de senaste tåg- eller bussbiljetterna tur och retur från Sverige till Åbo.

Alla flygpriser tur och retur till Åbo

De billigaste flygbiljetterna till Åbo som hittades på KAYAK nyligen.
Upptäck de bästa priserna och erbjudandena för dig genom att välja dina resedatum.
Välj dina datum
19:55 - 09:25BMA-TKU
12t 30m2 stopp
sön 2 jun

Flyg till Åbo - Flyginsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender för flygresor till Åbo för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilken är den dagen att flyga till Åbo?

Det genomsnittliga priset för alla flyg till Åbo per dag som användare på KAYAK klickat på under de senaste 12 månaderna.
Baserat på data från KAYAK är den billigaste dagen att flyga till Åbo onsdag där biljetter kan vara så billiga som 1 886 kr. Å andra sidan är den dyraste dagen att flyga söndag, där priserna i genomsnitt ligger på 2 552 kr.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Åbo?

För att beräkna månatliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje månad under det senaste året för flyg till Åbo, tar bort de översta 0,1% för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medianen av alla värden för varje månad.
Den billigaste månaden att flyga till Åbo är mars med genomsnittliga biljettkostnader på 1 457 kr för enkelflyg. Å andra sidan är de dyraste månaderna februari och oktober där genomsnittskostnaden för biljetter från Åbo ligger på 4 511 kr respektive 3 418 kr. För returresor är den bästa resmånaden mars med ett genomsnittspris på 1 618 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dagen att flyga till Åbo?

Det genomsnittliga priset för alla flyg till Åbo beroende på avgångstid, som klickats på av användare på KAYAK under de senaste 2 veckorna.
Den billigaste tiden att flyga till Åbo är generellt på eftermiddagen när flygen i genomsnitt kostar 1 616 kr. Den dyraste tiden att flyga till Åbo är generellt på natten när flest flyger och den genomsnittliga kostnaden för en biljett ligger på 2 250 kr.

Vad ses som ett bra erbjudande för flyg till Åbo?

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Åbo hittade 25 % av våra användare biljetter till Åbo för följande priser eller mindre: Från Stockholm Arlanda flygplats 698 kr enkel - 1 553 kr tur och retur.

Hur lång tid i förväg bör jag boka ett flyg till Åbo?

För att beräkna dagliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje dag före avgång under det senaste året för flyg till Åbo, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden, och beräknar sedan genomsnittet av alla värden för varje månad.
För att få ett pris under genomsnittet bör du boka runt 1 week före avresa. För det absolut billigaste priset föreslår våra data att du bokar 35 days före avresa.

Hur långt är flyget till Åbo?

Din flygresas längd till Åbo beror på din avrese- och ankomstflygplats. Alla flygningar som inkluderar en mellanlandning kommer naturligtvis också att vara längre. De mest populära rutterna till Åbo på KAYAK är från Göteborg, som tar 1t 25m, Malmö, som tar 3t 25m, och Stockholm, som tar 3t 45m.

Hur många direktflyg till Åbo avgår varje dag?

Det finns omkring 3 direktflyg från Sverige till Åbo varje dag. De flesta flygen avgår på kvällen, och den vanligaste avgångstiden är 18:00 med 50% av alla flyg som avgår på kvällen.

Hur många direktflyg till Åbo avgår varje vecka?

Varje vecka avgår det cirka 18 direktflyg från Sverige till Åbo. Den vanligaste dagen för avgångar är onsdag då 22% av flygningarna avgår denna dag.

Hur många långdistansflygningar avgår till Åbo varje vecka?

Det finns inga långdistansflyg (6-12 timmar) eller medeldistansflyg (3-6 timmar) flyg till Åbo. Istället finns det 18 kortdistansflyg (flygtid upp till 3 timmar), med flest ankommande från Stockholm.

How many cities have direct flights till Åbo?

Från Sverige, there are direct flights till Åbo from 1 city. This city is Stockholm and there are 18 direct flights each week.

Bra att veta

Lågsäsong

januari

Högsäsong

mars

Billigaste flyg

2 304 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 7%.
Mest populära tiden att flyga och priserna är också 13 % lägre i genomsnitt.
Flyg från Stockholm till Åbo

När är det bäst att boka flyg till Åbo

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna till Åbo baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Informationen gäller flygningar till Åbo baserat på din plats. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor - boka flyg till Åbo

 • Hur långt ligger Åbo från centrala Åbo?

  Centrala Åbo ligger 7 km från Åbo.

 • Vad är namnet på flygplatsen i Åbo?

  När du flyger till Åbo kommer du anlända på Åbo (TKU). Flygplatsen är även känd som Åbo.

 • Hur mycket koster ett flyg till Åbo?

  I genomsnitt kostar ett flyg till Åbo 1 427 kr. Det billigaste priset som hittats på KAYAK under de senaste två veckorna var 628 kr för ett flyg som avgick från Stockholm Arlanda flygplats.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg till Åbo?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg till Åbo.

 • Hur kan KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, hjälpa mig välja rätt tidpunkt för att köpa min flygbiljett till Åbo?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Åbo kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg till Åbo?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Åbo med ett flygbolag och tillbaka med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg till Åbo?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Åbo upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Åbo

 • Ange önskad avgångsflygplats och resedatum i sökfältet ovan för att låsa upp de senaste flygerbjudandena för Åbo

Föredrar du att flyga direkt till Åbo?

Hitta vilka flygbolag som flyger direkt till Åbo, vilka dagar de flyger och boka direktflyg.

Avgångar med direktflyg

Sverige till Åbo

måndag

Amapola Flyg,Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

tisdag

Amapola Flyg,Etihad Airways,LOT, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

onsdag

Amapola Flyg,Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

torsdag

Amapola Flyg,Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

fredag

Amapola Flyg,Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

lördag

Wizz Air,Wizz Air Malta,airBaltic

Wizz Air,Wizz Air Malta, + 1 till

söndag

Etihad Airways,ITA Airways,LOT, + 4 till

Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Se fler direktflyg

Direkta returresor

Åbo till Sverige

måndag

Amapola Flyg,Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

tisdag

Amapola Flyg,Etihad Airways,LOT, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

onsdag

Amapola Flyg,Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

torsdag

Amapola Flyg,Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

fredag

Amapola Flyg,Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Amapola Flyg,Etihad Airways, + 6 till

lördag

Wizz Air,Wizz Air Malta,airBaltic

Wizz Air,Wizz Air Malta, + 1 till

söndag

Etihad Airways,ITA Airways,LOT, + 4 till

Etihad Airways,ITA Airways, + 5 till

Se fler direktflyg
Se fler direktflyg

Bäst rankade flygbolagen som flyger till Åbo

 
Se verkliga, verifierade KAYAK-kundomdömen för flygbolag som flyger till Åbo. Flygbolagens betyg sammanställs från alla omdömen som passagerare lämnat på KAYAK efter att ha flugit med ett flygbolag från Sverige till Åbo. KAYAK visar inte recensioner som är äldre än 5 år. Läs mer om hur KAYAK samlar in recensioner.
Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med till Åbo? KAYAK:s recensioner av flygbolag ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat ett flertal faktorer, inklusive komfort, ombordstigning, underhållning ombord mer mera, för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagens betyg enligt verifierade kundrecensioner från KAYAK.
7,7
FinnairGenomsnittsbetyg baserat på 1370 recensioner
6,9Mat
7,5Comfort
8,2Besättning
7,0Underhållning
7,8Gå ombord
Flygbolagsomdömen

Bättre frukost och fler filmer översatta till svenska. Men överlag bra.

8,0 UtmärktAnonym, okt. 2022ARN - HEL
Läs mer om Finnair recensioner

Bättre frukost och fler filmer översatta till svenska. Men överlag bra.

Checkade in golfklubbor och Finnairs personal såg till så att vi fick betala 2 gånger. Helt oackseptabelt!

Ända bättring skulle vara att kunna ge rätt gate på bordningen vid byte i Helsingfors ( var fel/ ändrat) både gånger 😉😊 (kanske inget med er att göra…) Annars jätte nöjd med alla fyra flyg med Finnair, trevlig och hjälpsam personal.

Vi gick och ankom innan tidtabell. Fick ett glas blåbärssoppa ombord. Trevlig bestättning.

Boka billiga flygbiljetter till Åbo

Nya flygerbjudanden för enkelresor

 
Endast enkelflyg? Här nedan är några av de bästa erbjudandena för enkelresor till Åbo som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna.
2/6sön
2 stopp
12t 30mBMA-TKU
2 304 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån pris

Flyg till Åbo

Resmål:

Åbo (TKU)Finland

Kabinklasser:

1 050 kr

Bläddra genom resmål: