Hitta flyg
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Flygbolag
Erbjudanden

Hitta erbjudanden på flyg från Sverige från 290 kr

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning från Sverige to Världen över med avgång den 17/4. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
Sun 31/3
Sun 7/4

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter billiga internationella flyg från Sverige

Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 50 369 401 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 26 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Gratis att användaDet finns inga dolda avgifter eller kostnader.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Flyg från Sverige - Flyginsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender om flyg från Sverige för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilka är de mest populära platserna att flyga till från Sverige?

De inrikes destinationer som KAYAK-användare har sökt mest efter när de letat efter flyg från Sverige.
Baserat på flygsökningar på KAYAK så är den mest populära staden Sverige att flyga från till Stockholm (33% av alla sökningar).De näst mest populära destinationerna är Kiruna (15%) och Malmö (12%).

Vilka är de mest populära internationella flygen från Sverige?

De internationella destinationer som KAYAK-användare har sökt mest efter när de letat efter flyg från Sverige.
Det finns många internationella destinationer som du kan flyga till från Sverige. De mest populära internationella destinationerna bland KAYAK-användare är Barcelona, Milano och Málaga.

Vilka är de mest populära länderna att flyga till från Sverige?

De mest populära länderna som KAYAK-användare har sökt efter från Sverige tillsammans med genomsnittspriset för den rutt som KAYAK-användare har klickat på under de senaste 2 veckorna.
Baserat på KAYAK-flygsökningar är de mest populära länderna att flyga till från Sverige Turkiet (18% av totala sökningar). De näst mest populära destinationerna är Spanien (12%) och Tyskland (11%).

Till vilka städer kan jag flyga direkt från Sverige?

Det finns massor av platser du kan flyga direkt till från Sverige. De mest populära destinationerna för direktflyg bland användare på KAYAK är Luleå, Sälen, Kiruna, Ronneby och Arvidsjaur. I genomsnitt var den billigaste av dessa destinationer på KAYAK under de senaste 2 veckorna för en flygresa tur och retur Kalmar på 1 059 kr, medan den dyraste var Kiruna, som kostade 1 663 kr.

Vilka internationella städer kan jag flyga direkt till från från Sverige?

Det finns många internationella destinationer som du kan flyga direkt till från Sverige. De mest populära internationella destinationerna för användare på KAYAK är Riga, Milano, Prag, Bryssel och Paris. I genomsnitt var den billigaste av dessa destinationer på KAYAK under de senaste 2 veckorna för en flygresa tur och retur Riga på 652 kr, medan den dyraste var Paris, som kostade 1 762 kr.

Vilket är det längsta direktflyget från Sverige?

Det längsta direktflyget du kan ta från Sverige är till Miami med en längd på 10t 50m. Det näst längsta är från Bangkok Suvarnabhumi flygplats på 10t 45m, följt av ett flyg till New York på 9t 00m.

Bra att veta

Lågsäsong

februari

Högsäsong

juli

Billigaste flyg

290 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 12%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 33%.
Flyg från Stockholm Arlanda till Barcelona

Vanliga frågor om att boka flyg från Sverige till Världen över

 • Vart kan jag flyga billigt till från Sverige?

  10 billiga destinationer att flyga till från Sverige
  1. Umeå
   från 1 824 kr tur och retur
  2. Århus
   från 1 830 kr tur och retur
  3. Katowice
   från 1 971 kr tur och retur
  4. Visby
   från 2 003 kr tur och retur
  5. Trondheim
   från 2 010 kr tur och retur
  6. Verona
   från 2 081 kr tur och retur
  7. Luleå
   från 2 163 kr tur och retur
  8. Vilnius
   från 2 193 kr tur och retur
  9. Wrocław
   från 2 228 kr tur och retur
  10. Bari
   från 2 248 kr tur och retur
 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Sverige?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flygningar från Sverige.

 • Hur kan KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, hjälpa mig välja rätt tidpunkt för att köpa min flygbiljett från Sverige?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg från Sverige kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Sverige?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till din destination med ett flygbolag och tillbaka till Sverige med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Sverige?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger från Sverige upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

 • Vilka är de billigaste internationella flygen från Sverige

  Det billigaste enkelflyget från Sverige som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna var ett till Barcelona-El Prat (290 kr). Det billigaste tur- och returflyget från Sverige på KAYAK under de senaste 72 timmarna gick till London Gatwick (704 kr). Andra billiga flyg från Sverige som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna inkluderar flyg till Barcelona-El Prat (735 kr tur och retur), till Málaga (1 004 kr tur och retur) och till Milano-Linate (1 004 kr tur och retur).

Visa fler vanliga frågor

Topp 4 flygbolag som flyger to Världen över

Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Sverigeto Världen över? KAYAK:s flygbolagsomdömen ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat på massor av faktorer, inklusive komfort, boarding, underhållning ombord och mer mycket mer för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagsbetyg baserat på KAYAK-omdömen.
7,4
Scandinavian AirlinesGenomsnittsbetyg baserat på 1435 recensioner
68food
67entertainment
73comfort
80crew
75overall
77boarding
Flygbolagsomdömen

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

Läs mer om Scandinavian Airlines

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

Plus: "Bra anslutning"
Minus: "Försrnad start från Arlanda gjorde att man knappt han med nästa flyg. Det som inte funkar då är att bagaget kom inte med andra flyg. Sitter man här i Prague utan ombyte och vinterjacka som checkades in med väskan eftersom man blev ombed at på grund av fullsatt plan checka in sitt handbagage vid gaten innan man skulle kliva ombord. Ingen direkt ursäkt och inte det minsta fundering om att erbjudas möjlighet att anskaffa någon vinter jacka. Inte bra."

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

Sämsta jävla service ever på planet. Spaniens svar på Adam Sandler var både otrevlig och sämst manliga flygvärdinna jag träffat. 1t ochv30 min för att få beställa nått att dricka. Sen att man sitter som packade sillar är väll det man får räkna med på Ryanair

Mat delas inte ut på Ryanair så det bör finnas ett alternativ för detta i frågeställningen. Värsta med ryanair är väl egentligen merkostnaderna som uppstår. Jag ska resa med 2 barn. gratis incheckningen öppnar någon timme innan flyget. Alternativen jag har är att betala för tidig incheck och val av platser eller köra på gratis incheck och få slumpmässigt valda platser. Chanserna att jag får sitta med mina små pojkar är ganska slim. Att resa ensam är inga problem men med sällskap bör man välja bort Ryanair

Plus: "Sätet var ok, men jag satt ju på första raden så det var väntat. Besättningen var trevliga."
Minus: "Jag flyger väldigt ofta och har sistone vart med om mycket förseningar. Tycker ni som flygbolag kunde bjuda resenärerna på en dricka eller något eftersom vi får vänta. Tycker det är rimligt när man inte levererar sin tjänst på utsatt tid."

Boka billiga inrikesflyg från Sverige

Nya flygerbjudanden för tur- & returresor

22/3Fri
direktRyanair
1t 15mMMX-ARN
28/3Thu
direktRyanair
1t 15mARN-MMX
755 kr
28/3Thu
direktBraathens Regional Aviation
1t 05mMMX-BMA
1/4Mon
direktBraathens Regional Aviation
1t 05mBMA-MMX
910 kr
12/4Fri
direktScandinavian Airlines
1t 05mARN-MMX
15/4Mon
direktScandinavian Airlines
1t 10mMMX-ARN
1 004 kr
23/5Thu
direktScandinavian Airlines
1t 10mMMX-ARN
27/5Mon
direktScandinavian Airlines
1t 05mARN-MMX
1 004 kr
10/4Wed
direktNorwegian
1t 05mUME-ARN
14/4Sun
direktNorwegian
1t 00mARN-UME
1 035 kr
11/4Thu
direktNorwegian
1t 05mUME-ARN
15/4Mon
direktNorwegian
1t 00mARN-UME
1 055 kr
31/3Sun
1 stoppKLM
4t 50mARN-GOT
3/4Wed
1 stoppKLM
4t 35mGOT-ARN
3 714 kr
28/5Tue
1 stoppKLM
4t 50mARN-GOT
28/5Tue
1 stoppKLM
4t 35mGOT-ARN
3 849 kr
1/4Mon
1 stoppFinnair
5t 25mARN-GOT
2/4Tue
1 stoppFinnair
6t 40mGOT-ARN
4 066 kr
15/4Mon
1 stoppFinnair
24t 35mBMA-GOT
17/4Wed
1 stoppFinnair
10t 40mGOT-BMA
5 504 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Nya flygerbjudanden för enkelresor

17/4Wed
1 stoppWizz Air
8t 00mARN-MMX
279 kr
15/3Fri
1 stoppWizz Air
15t 15mMMX-ARN
279 kr
6/4Sat
direktNorwegian
1t 20mARN-LLA
383 kr
13/5Mon
direktNorwegian
1t 05mUME-ARN
424 kr
18/3Mon
direktScandinavian Airlines
1t 10mARN-MMX
455 kr
20/3Wed
direktScandinavian Airlines
1t 10mARN-MMX
466 kr
6/7Sat
1 stoppFinnair
4t 30mARN-GOT
1 531 kr
13/8Tue
1 stoppFinnair
14t 35mBMA-GOT
1 614 kr
17/3Sun
1 stoppEurowings
6t 20mARN-GOT
1 790 kr
15/3Fri
1 stoppEurowings
21t 40mARN-KRN
2 162 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Sista minuten-flyg to Världen över

Sista minuten flyg-, tåg- och busserbjudanden

1/3Fri
flera stoppWizz Air
7t 35mARN-MMX
4/3Mon
flera stoppWizz Air
13t 50mMMX-ARN
2 700 kr
5/3Tue
direktScandinavian Airlines
1t 10mMMX-ARN
5/3Tue
direktScandinavian Airlines
1t 10mARN-MMX
2 928 kr
1/3Fri
direktBraathens Regional Aviation
1t 20mMMX-BMA
2/3Sat
direktBraathens Regional Aviation
1t 20mBMA-MMX
2 959 kr
1/3Fri
direktBraathens Regional Aviation
1t 20mMMX-BMA
2/3Sat
direktBraathens Regional Aviation
1t 20mBMA-MMX
3 021 kr
1/3Fri
direktScandinavian Airlines
1t 10mARN-MMX
4/3Mon
direktScandinavian Airlines
1t 10mMMX-ARN
3 062 kr
1/3Fri
flera stopp
7t 35mARN-MMX
4/3Mon
direkt
1t 15mMMX-ARN
3 176 kr
5/3Tue
direktNorwegian
1t 20mARN-LLA
7/3Thu
direktNorwegian
1t 25mLLA-ARN
3 290 kr
5/3Tue
direktBraathens Regional Aviation
1t 05mMMX-BMA
5/3Tue
direktBraathens Regional Aviation
1t 05mBMA-MMX
3 362 kr
1/3Fri
direktScandinavian Airlines
1t 10mARN-MMX
3/3Sun
direktScandinavian Airlines
1t 10mMMX-ARN
3 373 kr
1/3Fri
flera stopp
7t 35mARN-MMX
3/3Sun
direkt
1t 10mMMX-ARN
3 497 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Boka billiga internationella flyg från Sverige

Nya flygerbjudanden för tur- & returresor

14/3Thu
direktNorwegian
1t 10mARN-CPH
18/3Mon
direktNorwegian
1t 15mCPH-ARN
817 kr
28/5Tue
direktNorwegian
1t 10mARN-CPH
4/6Tue
direktNorwegian
1t 10mCPH-ARN
828 kr
23/3Sat
direktScandinavian Airlines
1t 15mARN-CPH
24/3Sun
flera stoppScandinavian Airlines
18t 15mCPH-ARN
1 035 kr
27/4Sat
flera stoppScandinavian Airlines
12t 50mARN-CPH
1/5Wed
direktScandinavian Airlines
1t 15mCPH-ARN
1 045 kr
15/4Mon
direktRyanair
4t 35mARN-AGP
24/4Wed
direktRyanair
4t 15mAGP-ARN
1 117 kr
6/5Mon
direktRyanair
4t 05mARN-ALC
15/5Wed
direktRyanair
4t 00mALC-ARN
1 179 kr
14/4Sun
flera stoppKLM
9t 55mARN-ALC
20/4Sat
flera stoppKLM
12t 00mALC-ARN
1 738 kr
12/4Fri
flera stoppLufthansa
11t 00mARN-ALC
15/4Mon
flera stoppLufthansa
5t 40mALC-ARN
2 121 kr
25/6Tue
flera stoppKLM
12t 00mGOT-AGP
2/7Tue
flera stoppKLM
10t 40mAGP-GOT
2 204 kr
15/4Mon
flera stoppLufthansa
11t 15mARN-ALC
19/4Fri
flera stoppLufthansa
5t 45mALC-ARN
2 245 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Nya flygerbjudanden för enkelresor

8/4Mon
direktRyanair
4t 35mARN-AGP
310 kr
13/4Sat
flera stoppWizz Air
8t 45mARN-CPH
331 kr
22/3Fri
direktNorwegian
1t 10mARN-CPH
372 kr
26/3Tue
direktNorwegian
1t 10mARN-CPH
383 kr
16/3Sat
direktScandinavian Airlines
1t 10mARN-CPH
455 kr
23/3Sat
direktScandinavian Airlines
1t 10mARN-CPH
466 kr
16/6Sun
flera stoppKLM
14t 20mARN-ALC
1 500 kr
28/6Fri
flera stoppFinnair
16t 20mARN-AGP
1 707 kr
10/3Sun
flera stoppFinnair
15t 00mGOT-AGP
1 707 kr
29/3Fri
flera stoppKLM
14t 40mARN-ALC
1 717 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg till Världen över

Återresa offert:

Världen över - Sverige

Kabinklasser:

32 185 kr
2 576 kr
2 576 kr
197 kr

Bläddra genom resmål: