Hitta flyg
Erbjudanden
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Direktflyg
Flygbolag

KOK

Hitta billiga flyg till Karleby från 954 kr

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning till Karleby med avgång den 26/8. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
fre 21/6
fre 28/6

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Karleby

 
Dessa är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg till Karleby, samt från populära resebyråer online
Dessa är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg till Karleby, samt från populära resebyråer online
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 43 423 329 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 21 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Billiga flygerbjudanden till Karleby

Här är några av de bästa erbjudandena som nyligen hittats på KAYAK för tur- och returflyg till Karleby som avgår under de kommande månaderna. Dessa flyg har funnits tillgängliga på KAYAK under de senaste 72 timmarna, men priser och tillgänglighet kan ändras och erbjudanden kan upphöra att gälla.
Upptäck de bästa priserna och erbjudandena för dig genom att välja dina resedatum.
Välj dina datum
21:10 - 18:25ARN-KOK
20t 15m1 stopp
18:45 - 20:30KOK-ARN
2t 45m1 stopp
3 279 krFinnair
Hitta erbjudande
mån 10 jun - fre 14 jun

Flyg till Karleby - Flyginsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender för flygresor till Karleby för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilken är den dagen att flyga till Karleby?

Det genomsnittliga priset för alla flyg till Karleby per dag som användare på KAYAK klickat på under de senaste 12 månaderna.
Baserat på data från KAYAK är den billigaste dagen att flyga till Karleby onsdag där biljetter kan vara så billiga som 2 139 kr. Å andra sidan är den dyraste dagen att flyga torsdag, där priserna i genomsnitt ligger på 2 798 kr.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Karleby?

För att beräkna månatliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje månad under det senaste året för flyg till Karleby, tar bort de översta 0,1% för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medianen av alla värden för varje månad.
Den billigaste månaden att flyga till Karleby är juni med genomsnittliga biljettkostnader på 2 004 kr för enkelflyg. Å andra sidan är de dyraste månaderna april och mars där genomsnittskostnaden för biljetter från Karleby ligger på 3 279 kr respektive 2 915 kr. För returresor är den bästa resmånaden februari med ett genomsnittspris på 1 843 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dagen att flyga till Karleby?

Det genomsnittliga priset för alla flyg till Karleby beroende på avgångstid, som klickats på av användare på KAYAK under de senaste 2 veckorna.
Den billigaste tiden att flyga till Karleby är generellt på kvällen när flygen i genomsnitt kostar 2 262 kr. Den dyraste tiden att flyga till Karleby är generellt på eftermiddagen när flest flyger och den genomsnittliga kostnaden för en biljett ligger på 2 892 kr.

Hur lång tid i förväg bör jag boka ett flyg till Karleby?

För att beräkna dagliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje dag före avgång under det senaste året för flyg till Karleby, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden, och beräknar sedan genomsnittet av alla värden för varje månad.
För att få ett pris under genomsnittet bör du boka runt 1 week före avresa. För det absolut billigaste priset föreslår våra data att du bokar 55 days före avresa.

Hur långt är flyget till Karleby?

Din flygresas längd till Karleby beror på din avrese- och ankomstflygplats. Alla flygningar som inkluderar en mellanlandning kommer naturligtvis också att vara längre. Den mest populära rutten till Karleby på KAYAK är från Stockholm, som tar 1t 00m.

Bra att veta

Lågsäsong

januari

Högsäsong

december

Billigaste flyg

954 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 11%.
Mest populära tiden att flyga och priserna är också 4 % lägre i genomsnitt.
Flyg från Stockholm till Karleby

När är det bäst att boka flyg till Karleby

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna till Karleby baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Informationen gäller flygningar till Karleby baserat på din plats. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor - boka flyg till Karleby

 • Hur långt ligger Karleby från centrala Karleby?

  Du kommer behöva resa till 13 km för att ta dig till centrala Karleby från Karleby.

 • Vad är namnet på flygplatsen i Karleby?

  Det finns bara en flygplats i Karleby, som även kallas Karleby (KOK). Den kan även kallas Karleby eller Karleby-Jakobstad.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg till Karleby?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg till Karleby.

 • Hur kan KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, hjälpa mig välja rätt tidpunkt för att köpa min flygbiljett till Karleby?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Karleby kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg till Karleby?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Karleby med ett flygbolag och tillbaka med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg till Karleby?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Karleby upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Karleby

 • Ange önskad avgångsflygplats och resedatum i sökfältet ovan för att låsa upp de senaste flygerbjudandena för Karleby

Föredrar du att flyga direkt till Karleby-Jakobstad?

Hitta vilka flygbolag som flyger direkt till Karleby-Jakobstad, vilka dagar de flyger och boka direktflyg.

Avgångar med direktflyg

Sverige till Karleby-Jakobstad

måndag

Finnair

Finnair

tisdag

Finnair

Finnair

onsdag

Finnair

Finnair

torsdag

Finnair

Finnair

fredag

Finnair

Finnair

söndag

Finnair

Finnair

Se fler direktflyg

Direkta returresor

Karleby-Jakobstad till Sverige

måndag

Finnair

Finnair

tisdag

Finnair

Finnair

onsdag

Finnair

Finnair

torsdag

Finnair

Finnair

fredag

Finnair

Finnair

söndag

Finnair

Finnair

Se fler direktflyg
Se fler direktflyg

Bäst rankade flygbolagen som flyger till Karleby

 
Se verkliga, verifierade KAYAK-kundomdömen för flygbolag som flyger till Karleby. Flygbolagens betyg sammanställs från alla omdömen som passagerare lämnat på KAYAK efter att ha flugit med ett flygbolag från Sverige till Karleby. KAYAK visar inte recensioner som är äldre än 5 år. Läs mer om hur KAYAK samlar in recensioner.
Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med till Karleby? KAYAK:s recensioner av flygbolag ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat ett flertal faktorer, inklusive komfort, ombordstigning, underhållning ombord mer mera, för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagens betyg enligt verifierade kundrecensioner från KAYAK.
7,7
FinnairGenomsnittsbetyg baserat på 1370 recensioner
8,2Besättning
7,5Comfort
7,8Gå ombord
6,9Mat
7,0Underhållning
Flygbolagsomdömen

Bättre frukost och fler filmer översatta till svenska. Men överlag bra.

8,0 UtmärktAnonym, okt. 2022ARN - HEL
Läs mer om Finnair recensioner

Bättre frukost och fler filmer översatta till svenska. Men överlag bra.

Checkade in golfklubbor och Finnairs personal såg till så att vi fick betala 2 gånger. Helt oackseptabelt!

Ända bättring skulle vara att kunna ge rätt gate på bordningen vid byte i Helsingfors ( var fel/ ändrat) både gånger 😉😊 (kanske inget med er att göra…) Annars jätte nöjd med alla fyra flyg med Finnair, trevlig och hjälpsam personal.

Vi gick och ankom innan tidtabell. Fick ett glas blåbärssoppa ombord. Trevlig bestättning.

Boka billiga flygbiljetter till Karleby

Nya flygerbjudanden för tur- & returresor

 
Det här är de billigaste tur- och returflygen till Karleby som hittats på KAYAK de senaste 72 timmarna.
10/6mån
1 stoppFinnair
20t 15mARN-KOK
14/6fre
1 stoppFinnair
2t 45mKOK-ARN
3 279 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Nya flygerbjudanden för enkelresor

 
Endast enkelflyg? Här nedan är några av de bästa erbjudandena för enkelresor till Karleby som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna.
26/8mån
1 stoppFinnair
8t 35mARN-KOK
954 kr
26/8mån
2 stoppFinnair
14t 45mARN-KOK
2 165 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg till Karleby

Resmål:

Karleby (KOK)Finland

Återresa offert:

Karleby - Sverige

Kabinklasser:

Bläddra genom resmål: