Hitta flyg
Erbjudanden
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Flygbolag

NYO - GDN

Hitta billiga flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk från 1 201 kr

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning från Stockholm Skavsta till Gdansk med avgång den 7/6. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
tors 27/6
tors 4/7

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Gdansk

 
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Gdansk, samt från populära resebyråer online.
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Gdansk, samt från populära resebyråer online.
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 42 816 550 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 21 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Billiga flygerbjudanden från Stockholm Skavsta till Gdansk (NYO-GDN)

Här är några av de bästa erbjudandena som nyligen hittats på KAYAK för tur- och returflyg från Stockholm Skavsta till Gdansk som avgår under de kommande månaderna. Dessa flyg har funnits tillgängliga på KAYAK under de senaste 72 timmarna, men priser och tillgänglighet kan ändras och erbjudanden kan upphöra att gälla.
Upptäck de bästa priserna och erbjudandena för dig genom att välja dina resedatum.
Välj dina datum
08:10 - 20:50NYO-GDN
12t 40m1 stopp
21:25 - 07:25GDN-NYO
10t 00m1 stopp
mån 24 jun - tors 27 jun
08:10 - 14:10NYO-GDN
6t 00m1 stopp
21:25 - 07:25GDN-NYO
10t 00m1 stopp
mån 17 jun - tors 20 jun
13:45 - 17:40NYO-GDN
3t 55m1 stopp
05:40 - 13:10GDN-NYO
7t 30m1 stopp
lör 8 jun - lör 15 jun
08:25 - 14:10NYO-GDN
5t 45m1 stopp
21:25 - 07:25GDN-NYO
10t 00m1 stopp
tors 27 jun - tors 4 jul
08:05 - 14:10NYO-GDN
6t 05m1 stopp
21:25 - 07:30GDN-NYO
10t 05m1 stopp
fre 7 jun - sön 9 jun
08:25 - 14:10NYO-GDN
5t 45m1 stopp
21:25 - 07:25GDN-NYO
10t 00m1 stopp
tors 27 jun - tors 27 jun
08:05 - 14:10NYO-GDN
6t 05m1 stopp
21:25 - 07:30GDN-NYO
10t 05m1 stopp
fre 14 jun - sön 16 jun
08:05 - 11:30NYO-GDN
3t 25m1 stopp
05:40 - 13:10GDN-NYO
7t 30m1 stopp
fre 7 jun - lör 8 jun
08:05 - 14:10NYO-GDN
6t 05m1 stopp
21:25 - 07:30GDN-NYO
10t 05m1 stopp
sön 9 jun - sön 16 jun
08:10 - 14:10NYO-GDN
6t 00m1 stopp
21:25 - 07:25GDN-NYO
10t 00m1 stopp
mån 22 jul - lör 27 jul

Flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk– Reseinsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender om flygresor från Stockholm Skavsta till Gdansk för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Stockholm Skavsta flygplats till Gdansk?

För att beräkna månatliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje månad under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Gdansk, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medianen av alla värden för varje månad.
Den billigaste månaden för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Gdansk är februari, där biljetter kostar 287 kr i genomsnitt. Å andra sidan är de dyraste månaderna juli och maj, där den genomsnittliga biljettkostnaden är 659 kr respektive 638 kr.

Hur lång tid i förväg bör jag boka ett flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Gdansk?

För att beräkna dagliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser före avgång varje dag under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Gdansk, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medelvärdet av alla värden för varje månad.
För att få ett pris under genomsnittet på flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Gdansk bör du boka cirka 3 weeks före avgång. För det absolut billigaste priset föreslår våra data att du bokar 42 days före avresa.

Vilka kabinklassalternativ finns det för flyg mellan Stockholm Skavsta flygplats och Gdansk?

Genomsnittspriset för flyg i varje kabinklass för den sträcka som hittades av användare som sökt på KAYAK under de senaste 2 veckorna.
Det finns bara ett kabinklassalternativ tillgängligt för rutten, vilket är Ekonomi. Gör en sökning på KAYAK för att hitta de senaste priserna och tillgängligheten för alla kabinpriser, som skiljer sig åt mellan olika flygbolag.

Bra att veta

Lågsäsong

januari

Högsäsong

juli

Billigaste flyg

1 201 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 15%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 14%.
Flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk

När man bör boka flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna från Stockholm Skavstatill Gdansk baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor om att boka flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk

 • Vilka är mina alternativ gällande flygplatser när jag flyger från Stockholm Skavsta till Gdansk?

  När du flyger från Stockholm Skavsta kommer du använda Stockholm Skavsta. Du kommer landa på Gdansk, även känd som Gdańsk-Lech Wałęsa.

 • Vilka flygplansmodeller flyger oftast från Stockholm Skavsta till Gdansk?

  Flygplansmodellen Boeing 737-700 Freighter är den som mest frekvent flyger rutten Stockholm Skavsta till Gdansk.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser, Prisprognos, mig att välja rätt tid att köpa min flygbiljett från Stockholm Skavsta till Gdansk?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Gdansk från Stockholm Skavsta kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Stockholm Skavsta med ett flygbolag och tillbaka till Stockholm Skavsta med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Gdansk från Stockholm Skavsta upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

KAYAKs bästa tips för att hitta ett billigt flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Gdansk

 • Letar du efter ett billigt flyg? 25 % av våra användare hittade enkelflyg för denna rutt för 349 kr eller mindre och tur- och returresor för 321 kr eller mindre

Bäst rankade flygbolagen som flyger från Stockholm Skavsta till Gdansk

 
Se verkliga, verifierade KAYAK-kundomdömen för flygbolag som flyger från Stockholm till Gdansk. Flygbolagens betyg sammanställs från alla omdömen som passagerare lämnat på KAYAK efter att ha flugit med ett flygbolag. KAYAK visar inte recensioner som är äldre än 5 år. Läs mer om hur KAYAK samlar in recensioner.
Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Stockholm Skavsta till Gdansk? KAYAK:s recensioner av flygbolag ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat ett flertal faktorer, inklusive komfort, ombordstigning, underhållning ombord mer mera, för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagens betyg enligt verifierade kundrecensioner från KAYAK.
6,8
RyanairGenomsnittsbetyg baserat på 5801 recensioner
7,5Besättning
6,5Comfort
6,7Gå ombord
5,7Underhållning
6,1Mat
Flygbolagsomdömen

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

2,0 MediokertFadi, maj 2023ARN - AGP
Läs mer om Ryanair recensioner

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

Sämsta jävla service ever på planet. Spaniens svar på Adam Sandler var både otrevlig och sämst manliga flygvärdinna jag träffat. 1t ochv30 min för att få beställa nått att dricka. Sen att man sitter som packade sillar är väll det man får räkna med på Ryanair

Mat delas inte ut på Ryanair så det bör finnas ett alternativ för detta i frågeställningen. Värsta med ryanair är väl egentligen merkostnaderna som uppstår. Jag ska resa med 2 barn. gratis incheckningen öppnar någon timme innan flyget. Alternativen jag har är att betala för tidig incheck och val av platser eller köra på gratis incheck och få slumpmässigt valda platser. Chanserna att jag får sitta med mina små pojkar är ganska slim. Att resa ensam är inga problem men med sällskap bör man välja bort Ryanair

Boka billiga flyg från Stockholm till Gdansk

Nya flygerbjudanden för enkelresor

 
Endast enkelflyg? Nedan hittar du några av de bästa erbjudandena på enkelresor från Stockholm till Gdansk som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna.
7/6fre
2 stoppWizz Air
11t 05mNYO-GDN
1 201 kr
21/6fre
2 stoppWizz Air
7t 50mNYO-GDN
1 308 kr
21/6fre
2 stoppWizz Air
7t 50mNYO-GDN
1 318 kr
5/7fre
2 stoppWizz Air
8t 00mNYO-GDN
1 371 kr
1/7mån
1 stopp
15t 40mNYO-GDN
1 393 kr
5/7fre
2 stoppWizz Air
8t 00mNYO-GDN
1 446 kr
7/6fre
2 stoppWizz Air
11t 05mNYO-GDN
1 499 kr
19/7fre
2 stoppWizz Air
8t 00mNYO-GDN
1 520 kr
15/7mån
1 stopp
6t 00mNYO-GDN
1 541 kr
13/6tors
1 stopp
5t 55mNYO-GDN
1 573 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Sista minuten flyg från Stockholm Skavsta till Gdansk

Sista minuten flyg-, tåg- och busserbjudanden

 
Dessa sista-minuten-flygerbjudande är de billigaste som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna för flyg från Stockholm till Gdansk som avgår inom de kommande 10 dagarna.
1/6lör
flera stopp
7t 05mNYO-GDN
15/6lör
flera stopp
7t 30mGDN-NYO
3 072 kr
1/6lör
flera stopp
7t 05mNYO-GDN
8/6lör
flera stopp
7t 30mGDN-NYO
3 327 kr
31/5fre
flera stopp
6t 05mNYO-GDN
1/6lör
flera stopp
10t 00mGDN-NYO
3 519 kr
1/6lör
flera stopp
7t 05mNYO-GDN
8/6lör
flera stopp
25t 55mGDN-NYO
4 454 kr
31/5fre
flera stopp
6t 05mNYO-GDN
31/5fre
flera stopp
19t 15mGDN-NYO
6 506 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån pris

Flyg Stockholm Skavsta - Gdansk

Avgång:

Stockholm Skavsta (NYO)Sverige

Resmål:

Gdansk (GDN)Polen

Återresa offert:

Gdansk - Stockholm Skavsta

Kabinklasser:

202 kr

Bläddra genom resmål: