Hitta flyg
Erbjudanden
Insikter
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Flygbolag

NYO - DXB

Hitta billiga flyg från Stockholm Skavsta till Dubai från 3 190 kr

Detta är det billigaste priset för en enkelresa som hittades av en KAYAK-användare under de senaste 72 timmarna genom att söka efter en flygning från Stockholm Skavsta till Dubai med avgång den 21/7. Priserna kan komma att ändras och gäller eventuellt inte för alla flyg eller resedatum. Klicka på priset för att replikera sökningen för detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
lör 13/7
lör 20/7

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Dubai

 
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Dubai, samt från populära resebyråer online.
Detta är de flygbolag som KAYAK-användare oftast väljer bland våra sökresultat för flyg från Stockholm till Dubai, samt från populära resebyråer online.
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 44 216 777 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 24 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Billiga flygerbjudanden från Stockholm Skavsta till Dubai (NYO-DXB)

Här är några av de bästa erbjudandena som nyligen hittats på KAYAK för tur- och returflyg från Stockholm Skavsta till Dubai som avgår under de kommande månaderna. Dessa flyg har funnits tillgängliga på KAYAK under de senaste 72 timmarna, men priser och tillgänglighet kan ändras och erbjudanden kan upphöra att gälla.
Upptäck de bästa priserna och erbjudandena för dig genom att välja dina resedatum.
Välj dina datum
21:40 - 20:30NYO-DXB
20t 50m2 stopp
21:20 - 08:00DXB-NYO
12t 40m1 stopp
sön 30 jun - sön 7 jul
08:30 - 03:15NYO-DXB
16t 45m2 stopp
21:20 - 08:00DXB-NYO
12t 40m1 stopp
fre 28 jun - sön 14 jul

Flyg från Stockholm Skavsta till Dubai– Reseinsikter och trender

Få datadrivna insikter och trender om flygresor från Stockholm Skavsta till Dubai för att hjälpa dig att hitta de billigaste flygen, den bästa tiden att flyga och mycket mer.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Stockholm Skavsta flygplats till Dubai?

För att beräkna månatliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser för varje månad under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Dubai, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medianen av alla värden för varje månad.
Den billigaste månaden för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Dubai är november, där biljetter kostar 6 026 kr i genomsnitt. Å andra sidan är de dyraste månaderna december och juli, där den genomsnittliga biljettkostnaden är 8 143 kr respektive 7 486 kr.

Hur lång tid i förväg bör jag boka ett flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Dubai?

För att beräkna dagliga genomsnittspriser tar KAYAK alla priser före avgång varje dag under det senaste året för flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Dubai, tar bort de översta 0,1 % för att ta hänsyn till avvikande värden och beräknar sedan medelvärdet av alla värden för varje månad.
För att få ett pris under genomsnittet på flyg från Stockholm Skavsta flygplats till Dubai bör du boka cirka 3 weeks före avgång. För det absolut billigaste priset föreslår våra data att du bokar 66 days före avresa.

Bra att veta

Lågsäsong

juni

Högsäsong

mars

Billigaste flyg

3 190 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 23%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 13%.
Flyg från Stockholm Skavsta till Dubai

När man bör boka flyg från Stockholm Skavsta till Dubai

Är dina datum flexibla? Hitta de bästa restiderna från Stockholm Skavstatill Dubai baserat på vår flygdata från det senaste året. Upptäck den billigaste månaden, och till och med dagen att flyga.
Uppskattat pris returbiljett
KAYAK tittar på alla historiska flygdata för varje datum för att ge ett prognostiserat pris för enkelresor eller tur- och returresor med en varaktighet på upp till 40 dagar. Även om vi försöker ange faktiska minimipriser för varje datum är vissa priser prognoser och faktiska priser kan skilja sig åt.

Vanliga frågor om att boka flyg från Stockholm Skavsta till Dubai

 • Vilka flygplansmodeller flyger oftast från Stockholm Skavsta till Dubai?

  Vi har tyvärr inte den informationen för den här specifika rutten.

 • Hur hittar KAYAK så låga priser för flyg från Stockholm Skavsta till Dubai?

  KAYAK är en resesökmotor. Det innebär att vi söker igenom webben för att hitta de bästa priserna för våra användare. Med över 2 miljarder flygsökningar som behandlas årligen kan vi visa en mängd priser och alternativ för flyg från Stockholm Skavsta till Dubai.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser, Prisprognos, mig att välja rätt tid att köpa min flygbiljett från Stockholm Skavsta till Dubai?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna för ett flyg till Dubai från Stockholm Skavsta kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

 • Vad är KAYAK Mix-alternativet för flyg från Stockholm Skavsta till Dubai?

  KAYAK Mix låter dig kombinera enkelbiljetter så att du kan spara pengar, istället för att köpa en traditionell tur- och returresa. Du kan då flyga till Stockholm Skavsta med ett flygbolag och tillbaka till Stockholm Skavsta med ett annat.

 • Vad innebär KAYAKs funktion "flexibla datum" och varför kan detta hjälpa mig när jag söker efter ett flyg från Stockholm Skavsta till Dubai?

  Ibland kan resedatum ändras. Om dina resedatum inte är huggna i sten kan flexibla datum visa dig alla alternativ när du flyger till Dubai från Stockholm Skavsta upp till 3 dagar före/efter dina föredragna datum. På så sätt kan du enkelt välja flygen som passar dig bäst.

Visa fler vanliga frågor

Topp 3 flygbolag som trafikerar sträckan från Stockholm Skavsta till Dubai

 
Se verkliga, verifierade KAYAK-kundomdömen för flygbolag som flyger från Stockholm till Dubai. Flygbolagens betyg sammanställs från alla omdömen som passagerare lämnat på KAYAK efter att ha flugit med ett flygbolag. KAYAK visar inte recensioner som är äldre än 5 år. Läs mer om hur KAYAK samlar in recensioner.
Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Stockholm Skavsta till Dubai? KAYAK:s recensioner av flygbolag ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat ett flertal faktorer, inklusive komfort, ombordstigning, underhållning ombord mer mera, för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagens betyg enligt verifierade kundrecensioner från KAYAK.
6,9
LufthansaGenomsnittsbetyg baserat på 7483 recensioner
6,9Comfort
7,1Gå ombord
7,7Besättning
6,6Underhållning
6,4Mat
Flygbolagsomdömen
Plus: "Bra anslutning"
Minus: "Försrnad start från Arlanda gjorde att man knappt han med nästa flyg. Det som inte funkar då är att bagaget kom inte med andra flyg. Sitter man här i Prague utan ombyte och vinterjacka som checkades in med väskan eftersom man blev ombed at på grund av fullsatt plan checka in sitt handbagage vid gaten innan man skulle kliva ombord. Ingen direkt ursäkt och inte det minsta fundering om att erbjudas möjlighet att anskaffa någon vinter jacka. Inte bra."
6,6 BraPierre, dec. 2019ARN - MUC
Läs mer om Lufthansa recensioner
Plus: "Bra anslutning"
Minus: "Försrnad start från Arlanda gjorde att man knappt han med nästa flyg. Det som inte funkar då är att bagaget kom inte med andra flyg. Sitter man här i Prague utan ombyte och vinterjacka som checkades in med väskan eftersom man blev ombed at på grund av fullsatt plan checka in sitt handbagage vid gaten innan man skulle kliva ombord. Ingen direkt ursäkt och inte det minsta fundering om att erbjudas möjlighet att anskaffa någon vinter jacka. Inte bra."

Never anymore! I prefer to walk then to fly with Wizz air!! Support are mentally illness!! The worst I ever ever had

Värdinnor har väldigt dåligt tålamod och har hela tiden bråttom.. de får lära sig hantera stress och inte stressa en passagegarare som är redan stressad och har mycket att hantera! I övrigt var de okej!

Boka billiga flyg från Stockholm till Dubai

Nya flygerbjudanden för enkelresor

 
Endast enkelflyg? Nedan hittar du några av de bästa erbjudandena på enkelresor från Stockholm till Dubai som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna.
21/7sön
2 stopp
20t 50mNYO-DXB
3 190 kr
22/7mån
3 stopp
34t 20mNYO-DXB
3 503 kr
22/7mån
3 stopp
34t 20mNYO-DXB
3 514 kr
22/7mån
2 stopp
16t 40mNYO-DXB
3 941 kr
22/7mån
1 stopp
11t 00mNYO-DXB
4 264 kr
22/7mån
2 stopp
14t 45mNYO-DXB
4 316 kr
14/8ons
1 stopp
11t 15mNYO-DXB
4 421 kr
1/7mån
2 stopp
16t 00mNYO-DXB
4 556 kr
22/7mån
1 stopp
11t 00mNYO-DXB
5 098 kr
21/7sön
2 stopp
11t 30mNYO-DXB
5 713 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån pris

Sista minuten flyg från Stockholm Skavsta till Dubai

Sista minuten flyg-, tåg- och busserbjudanden

 
Dessa sista-minuten-flygerbjudande är de billigaste som hittats på KAYAK under de senaste 72 timmarna för flyg från Stockholm till Dubai som avgår inom de kommande 10 dagarna.
15/6lör
flera stopp
28t 45mNYO-DXB
23/6sön
flera stopp
12t 40mDXB-NYO
6 631 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån pris

Flyg Stockholm Skavsta - Dubai

Avgång:

Stockholm Skavsta (NYO)Sverige

Resmål:

Dubai (DXB)Förenade Arabemiraterna

Återresa offert:

Dubai - Stockholm Skavsta

Kabinklasser:

Bläddra genom resmål: