Hitta billiga flyg till Kanarieöarna från 445 kr

Det här är det billigaste priset för enkelflyg som hittats av användare på KAYAK under de senaste 72 timmarna genom att söka efter flyg med avgång den 17/1. Priser kan ändras och det är möjligt att de inte är tillgängliga på alla flighter eller under alla resdatum. Klicka på priset för att replikera sökningen efter detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
Sun 31/12
Sun 7/1
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 44 312 419 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 30 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Kanarieöarna

De senaste flygerbjudandena för Kanarieöarna

De bästa tur- och returpriserna som hittats av våra användare på KAYAK de senaste 72 timmarna

MEST POPULÄRALas Palmas de Gran Canaria
1 mellanlandning från 1 003 kr
2+ mellanlandningar från 1 241 kr
Santa Cruz de Teneriffa
1 mellanlandning från 1 023 kr
Puerto del Rosario
1 mellanlandning från 1 168 kr
Arrecife
2+ mellanlandningar från 2 130 kr

Bra att veta

Lågsäsong

maj

Högsäsong

december

Billigaste flyg

445 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 9%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 12%.
Flyg från Stockholm Arlanda till Las Palmas de Gran Canaria

Vanliga frågor - boka flyg till Kanarieöarna

 • Hur långt är flyget till Kanarieöarna?

  Generellt för ett direktflyg från Sverige till Kanarieöarna tar det 14t 06m att flyga en sträcka på 6786 km. Den mest populära rutten är Stockholm - Las Palmas de Gran Canaria med en genomsnittlig flygtid på 5t 55m.

 • Vilket är det billigaste flyget till Kanarieöarna?

  Den billigaste biljetten till Kanarieöarna från Sverige som hittats de senaste 72 timmarna låg på 818 kr enkelresa, och 972 kr tur och retur. Den mest populära rutten är Stockholm Arlanda till Las Palmas de Gran Canaria och den billigaste tur- och returbiljetten som hittats för flygrutten de senaste 72 timmarna kostade 1 106 kr.

 • Vilka flygbolag flyger till Kanarieöarna?

  Norwegian Air International, Scandinavian Airlines & Norwegian flyger mest frekvent från Sverige till Kanarieöarna.

 • Vilka är de mest populära destinationerna i Kanarieöarna?

  Den näst mest populära destinationen är Granadilla (20%) och Santa Cruz de Teneriffa (13%). Sökningar efter flyg till Puerto del Rosario (6%), till Arrecife (4%) och till San Sebastián de La Gomera (0,2%) är också populära.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser mig att välja rätt tid att köpa?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna till en viss destination och vissa datum kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

Visa fler vanliga frågor

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Kanarieöarna

 • Letar du efter billiga flygningar till Kanarieöarna? 25 % av våra användare har hittat tur- & returbiljetter till Kanarieöarna för följande priser eller lägre: Från Stockholm Arlanda 1 386 kr enkelresa – 2 954 kr tur- och returresa, från Göteborg 1 549 kr enkelresa – 3 342 kr tur- och returresa
 • Boka minst 1 vecka innan avgång för att få ett pris under genomsnittet.
 • Högsäsongen anses vara i september och oktober. Den billigaste månaden att flyga från Sverige är januari.
 • Ange önskad avgångsflygplats och resedatum i sökfältet ovan för att låsa upp de senaste flygerbjudandena för Kanarieöarna
Visa fler tips

Topp 5 flygbolag som flyger till Kanarieöarna

Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Sverigetill Kanarieöarna? KAYAK:s flygbolagsomdömen ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat på massor av faktorer, inklusive komfort, boarding, underhållning ombord och mer mycket mer för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagsbetyg baserat på KAYAK-omdömen.
8,2
Qatar AirwaysGenomsnittsbetyg baserat på 11256 recensioner
83overall
86crew
82comfort
83boarding
82entertainment
80food
Flygbolagsomdömen
Plus: "Qatar has the most comfortable business class seats. Only Cathay are equally good. Food and drinks are first class. No doubt one of the best business class today."
Minus: "Bus from the gate to the aircraft. Although for business class it was a special comfortable bus."
Läs mer om Qatar Airways
Plus: "Qatar has the most comfortable business class seats. Only Cathay are equally good. Food and drinks are first class. No doubt one of the best business class today."
Minus: "Bus from the gate to the aircraft. Although for business class it was a special comfortable bus."
Plus: "First class on a 45 minute trip doesn't give you time to enjoy the first class service of this flight. It has all the luxury of a long haul, including the full flat seat"
Minus: "Incheckningen var långsam och kaosartat och markpersonalen var inte kul vid ombordstigning men det är ju inte KMLs fel"
Plus: "Nothing special, neither good nor bad."
Minus: "Despite not being cheap food/water only available for purchase."
Plus: "Inget speciellt positivt att anmärka"
Minus: "Att trots att dom visste exakt vems bagage som saknades så kunde ingen informera om detta förrän bagagebandet stängdes 30 minuter efter ankomst. Att KLM hade skickat ett mail till mig med informationen var ju en uppsida, men på ryska och 16 minuter efter ankomst."
Minus: "Det var trångt där jag satt. Allt annat än snacks kostar extra. Det var strömavbrott i en datorhall som gjorde att samtliga flyg på JFK inte kunde starta eller landa. Strömavbrottet skapade problem på närliggande flygplatser med och drabbade stora delar av östkusten. Under all kritik att ett strömavbrott kan skapa så stora problem."

Otroligt långsam personal vid matserveringen. När de äntligen kom till oss fanns det nästan ingen mat att köpa.

Planet var 40 min försenat till Rom vilken gjorde att vi kom för sent från Rom till Frankfurt och anade redan här oro över att missa flighten till Gbg. Detta gjorde vi sedan och just i Frankfurt sköttes inte detta snygga. Flera resenärer som missade transfer och mycket svårt att finna Service desk som skulle hjälpa oss med övernattning. Kvinnan sedan som hjälpte oss var riktigt otrevlig och och fanns ingen äödmjukhet alls. Katastrof.

Plus: "Bra anslutning"
Minus: "Försrnad start från Arlanda gjorde att man knappt han med nästa flyg. Det som inte funkar då är att bagaget kom inte med andra flyg. Sitter man här i Prague utan ombyte och vinterjacka som checkades in med väskan eftersom man blev ombed at på grund av fullsatt plan checka in sitt handbagage vid gaten innan man skulle kliva ombord. Ingen direkt ursäkt och inte det minsta fundering om att erbjudas möjlighet att anskaffa någon vinter jacka. Inte bra."
Minus: "Flyg stå still gör an och half timma I Frankfurt"
Plus: "The Asian man speaking English (had a badge with the Korean flag as well as the one representing Hong Hong - HE is First Class!!!"
Minus: "The passengers from China behaving like animals"
Plus: "Bra personal , bra boarding"
Minus: "Inget Wifi på planet, Maten var lite väl enkel för BusinessClass samma säten som i monkeyclass"

Bättre frukost och fler filmer översatta till svenska. Men överlag bra.

Ingen av skärmarna fungerade på flyget, vilket är väldigt dåligt när det är en så lång resa

Checkade in golfklubbor och Finnairs personal såg till så att vi fick betala 2 gånger. Helt oackseptabelt!

Ända bättring skulle vara att kunna ge rätt gate på bordningen vid byte i Helsingfors ( var fel/ ändrat) både gånger 😉😊 (kanske inget med er att göra…) Annars jätte nöjd med alla fyra flyg med Finnair, trevlig och hjälpsam personal.

Vi gick och ankom innan tidtabell. Fick ett glas blåbärssoppa ombord. Trevlig bestättning.

Plus: "Clean, relative new plane"
Minus: "More than 90 min late "due to late incoming plane" which caused me trouble when swapping to an other flight on arrival"
Minus: "Just det här flyget var varmt och det saknades möjlighet att sätta på fläkt. Maten smakade ganska kemikaliskt."

Vi for tilldelade platser vid incheckning. Sen när vi ska boarda så blir det helt annorlunda. Vi for byta platser och den som tog emot oss var riktigt otrevlig. Otrevlig på högsta nivå. Sen fick vi byta gate efter boarding då det blivit fel 2 ggr. Aldrig mer Ryanair! Betala den lila summan extra och ta ett ordentligt bolag.

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

They checked us in but we Werner not allowed to enter the train for 50min. We sju waited

Respektera kundens tid och pengar . Vi förlylade pangar för buss som vi hade bokat för att allt är försenad och ni bry sig inte att kunderna behöver kanske åka vidare nästan 150km med barn hem från flygplatsen.

Sämsta jävla service ever på planet. Spaniens svar på Adam Sandler var både otrevlig och sämst manliga flygvärdinna jag träffat. 1t ochv30 min för att få beställa nått att dricka. Sen att man sitter som packade sillar är väll det man får räkna med på Ryanair

Mat delas inte ut på Ryanair så det bör finnas ett alternativ för detta i frågeställningen. Värsta med ryanair är väl egentligen merkostnaderna som uppstår. Jag ska resa med 2 barn. gratis incheckningen öppnar någon timme innan flyget. Alternativen jag har är att betala för tidig incheck och val av platser eller köra på gratis incheck och få slumpmässigt valda platser. Chanserna att jag får sitta med mina små pojkar är ganska slim. Att resa ensam är inga problem men med sällskap bör man välja bort Ryanair

They really do what ever in their power to sqweeze out every euro they can. First the website had tagged my son incorrectly as an adult, and in that denying me the ability to check him in with his proper DOB. So we tought we could check in at the counter, we where there more than 2h before the flight but we came to the counter 1h and 59 min before the flight. The attendand then informed us that we where 1 min late and that she would require us to pay 30€ each to check in. If I hadn't disputed this with the service desk it would have cost us 120€ extra! I won´t be flying with Ryan Air again.

Plus: "Priset på biljetten"
Minus: "Jag har säkert flygit med Ryanair 75-100 ggr. Priority boarding... de har aldrig någonsin lyckats att hantera det på ett bra sätt. Sorgligt."
Plus: "We arrived in time."
Minus: "Crammed space - I had a middle seat. No entertainment sucks on a 4 1/2 hrs flight. Well well, you get what you pay for..."
Plus: "Planet var nästan 3h sent iväg från CRL TILL CPH. Ingen kom och erbjöd mat ett dryck och informerade heller inte oss om våra rättigheter som passagerare på plats."
Minus: "På planet sa personalen ingenting om förseningen och när man påpekade vad som skett på flygplatsen kunde de inte göra got för att kompensera. Jag bad om vatten och fick svaret att det inte fanns något vatten. Då tog en av värdinnorna fram sin privata vattenflaska och bjöd mig. Ett riktigt nonchalant beteende från Rya Airs sida vilket allvarligt talat gör så att jag aldrig mer kommer att välja att flyga med er, kommer heller inte att rekommendera er till nära och kära. Riktigt besviken!"

Boka billiga flygbiljetter till Kanarieöarna

Nya flygerbjudanden för enkelresor

17/1Wed
1 stopp
9t 55mARN-LPA
43 kr
7/1Sun
1 stoppRyanair
9t 40mARN-LPA
46 kr
12/12Tue
1 stoppRyanair
22t 40mGOT-LPA
58 kr
4/1Thu
1 stopp
27t 10mARN-LPA
59 kr
10/12Sun
1 stoppairBaltic
17t 40mARN-LPA
205 kr
10/1Wed
1 stoppFinnair
15t 00mBMA-LPA
236 kr
9/12Sat
2 stoppLufthansa
19t 15mARN-TFS
237 kr
9/1Tue
1 stoppFinnair
26t 25mBMA-LPA
275 kr
28/12Thu
2 stoppBritish Airways
19t 10mARN-TFN
1 074 kr
26/12Tue
2 stoppBritish Airways
19t 10mARN-TFN
1 183 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Nya flygerbjudanden för tur- & returresor

12/1Fri
1 stoppRyanair
27t 15mARN-LPA
20/1Sat
1 stoppRyanair
24t 30mLPA-ARN
97 kr
19/1Fri
1 stopp
14t 25mARN-TFN
23/1Tue
1 stopp
24t 25mTFN-ARN
99 kr
16/1Tue
1 stopp
14t 20mARN-TFN
22/1Mon
1 stopp
16t 00mTFN-ARN
105 kr
23/1Tue
1 stoppLufthansa
7t 45mGOT-LPA
1/2Thu
1 stoppLufthansa
7t 45mLPA-GOT
298 kr
14/12Thu
2 stoppLufthansa
22t 40mARN-LPA
16/12Sat
1 stoppLufthansa
7t 30mLPA-ARN
319 kr
15/1Mon
2 stoppKLM
15t 25mARN-TFN
21/1Sun
2 stoppKLM
22t 00mTFN-ARN
413 kr
16/1Tue
2 stoppKLM
22t 40mARN-TFN
22/1Mon
2 stoppKLM
12t 00mTFN-ARN
424 kr
10/1Wed
1 stoppFinnair
15t 00mBMA-LPA
17/1Wed
1 stoppFinnair
20t 10mLPA-BMA
588 kr
12/3Tue
1 stoppFinnair
15t 00mBMA-TFS
13/3Wed
1 stoppFinnair
16t 35mTFS-BMA
594 kr
28/12Thu
2 stoppQatar Airways
23t 50mARN-ACE
3/1Wed
2 stoppQatar Airways
22t 40mACE-ARN
4 206 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Nya erbjudanden för inrikesflyg

18/1Thu
direktRyanair
3t 30mBCN-TFN
25/1Thu
direktRyanair
3t 20mTFN-BCN
50 kr
17/1Wed
direktVueling
2t 15mSVQ-LPA
20/1Sat
direktVueling
2t 15mLPA-SVQ
50 kr
10/1Wed
direktRyanair
3t 00mVLC-TFN
19/1Fri
direktRyanair
2t 55mTFN-VLC
51 kr
12/1Fri
direktIberia Express
2t 55mMAD-TFN
17/1Wed
direktIberia Express
2t 50mTFN-MAD
66 kr
18/1Thu
direktIberia Express
2t 55mMAD-TFN
29/1Mon
direktIberia Express
2t 50mTFN-MAD
67 kr
12/12Tue
direktIberia
3t 05mMAD-TFS
23/12Sat
direktIberia
2t 50mTFS-MAD
156 kr
23/1Tue
direktIberia
3t 05mMAD-TFS
28/1Sun
direktIberia
2t 50mTFS-MAD
167 kr
13/1Sat
flera stoppAustrian Airlines
11t 10mMAD-FUE
20/1Sat
flera stoppAustrian Airlines
23t 35mFUE-MAD
4 608 kr
24/12Sun
flera stoppSWISS
7t 50mBCN-LPA
27/12Wed
flera stoppSWISS
20t 55mLPA-BCN
6 926 kr
17/12Sun
flera stoppSWISS
7t 50mBCN-LPA
30/12Sat
flera stoppSWISS
21t 00mLPA-BCN
6 930 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Sista minuten-flyg till Kanarieöarna

Sista minuten flyg-, tåg- och busserbjudanden

4/12Mon
flera stopp
13t 00mARN-FUE
9/12Sat
flera stopp
27t 15mFUE-ARN
119 kr
5/12Tue
flera stopp
26t 30mARN-LPA
12/12Tue
flera stopp
13t 50mLPA-ARN
124 kr
4/12Mon
flera stoppRyanair
13t 10mARN-TFS
11/12Mon
flera stoppRyanair
16t 44mTFS-ARN
126 kr
5/12Tue
flera stopp
17t 15mARN-FUE
9/12Sat
flera stopp
27t 15mFUE-ARN
131 kr
4/12Mon
flera stoppRyanair
13t 00mARN-FUE
9/12Sat
flera stoppRyanair
15t 20mFUE-ARN
133 kr
5/12Tue
flera stoppRyanair
19t 55mARN-LPA
12/12Tue
flera stoppRyanair
14t 10mLPA-ARN
135 kr
5/12Tue
flera stoppLufthansa
23t 55mARN-FUE
9/12Sat
flera stoppLufthansa
18t 30mFUE-ARN
320 kr
5/12Tue
flera stoppFinnair
26t 25mBMA-LPA
12/12Tue
flera stoppFinnair
29t 10mLPA-BMA
676 kr
4/12Mon
flera stoppFinnair
17t 25mBMA-LPA
8/1Mon
flera stoppFinnair
20t 10mLPA-BMA
957 kr
1/12Fri
flera stoppBritish Airways
13t 55mARN-TFN
8/12Fri
flera stoppBritish Airways
12t 40mTFN-ARN
1 072 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris