Hitta flyg
Bäst att boka
Vanliga frågor och tips
Flygbolag

Hitta billiga flyg till Alaska

1 vuxen
0 väskor
Fri 21/6
Fri 28/6

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Alaska

Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 43 423 329 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 21 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Bra att veta

Lågsäsong

februari

Högsäsong

augusti
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 11%.
Mest populära tiden att flyga och priserna är också 3 % lägre i genomsnitt.

Vanliga frågor - boka flyg till Alaska

 • Hur långt är flyget till Alaska?

  Generellt för ett direktflyg från Sverige till Alaska tar det 28t 20m att flyga en sträcka på 10321 km. Den mest populära rutten är Stockholm - Fairbanks med en genomsnittlig flygtid på 24t 53m.

 • Vilket är det billigaste flyget till Alaska?

  Priset för den billigaste biljetten till Alaska från Sverige som hittats under de senaste 72 timmarna var 10 951 kr. Den mest populära rutten är Stockholm Arlanda till Fairbanks Intl och den billigaste tur- och returbiljetten som hittats för flygrutten de senaste 72 timmarna kostade 10 951 kr.

 • Vilka är de mest populära destinationerna i Alaska?

  Baserat på flygsökningar på KAYAK så är den mest populära destinationen Fairbanks (57 % av alla sökningar till Alaska). Den näst mest populära destinationen är Anchorage (43%).

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser mig att välja rätt tid att köpa?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna till en viss destination och vissa datum kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

Visa fler vanliga frågor

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Alaska

 • Ange önskad avgångsflygplats och resedatum i sökfältet ovan för att låsa upp de senaste flygerbjudandena för Alaska

Bäst rankade flygbolagen som flyger till Alaska

 
Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Sverige till Alaska? KAYAK:s recensioner av flygbolag ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat ett flertal faktorer, inklusive komfort, ombordstigning, underhållning ombord mer mera, för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagens betyg enligt verifierade kundrecensioner från KAYAK.
7,8
KLMGenomsnittsbetyg baserat på 1555 recensioner
8,4Besättning
7,3Mat
7,2Underhållning
7,8Gå ombord
7,7Comfort
Flygbolagsomdömen
Minus: "Incheckningen var långsam och kaosartat och markpersonalen var inte kul vid ombordstigning men det är ju inte KMLs fel"
7,6 BraMoni, aug. 2019ARN - AMS
Läs mer om KLM recensioner
Minus: "Incheckningen var långsam och kaosartat och markpersonalen var inte kul vid ombordstigning men det är ju inte KMLs fel"

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

Sämsta jävla service ever på planet. Spaniens svar på Adam Sandler var både otrevlig och sämst manliga flygvärdinna jag träffat. 1t ochv30 min för att få beställa nått att dricka. Sen att man sitter som packade sillar är väll det man får räkna med på Ryanair

Mat delas inte ut på Ryanair så det bör finnas ett alternativ för detta i frågeställningen. Värsta med ryanair är väl egentligen merkostnaderna som uppstår. Jag ska resa med 2 barn. gratis incheckningen öppnar någon timme innan flyget. Alternativen jag har är att betala för tidig incheck och val av platser eller köra på gratis incheck och få slumpmässigt valda platser. Chanserna att jag får sitta med mina små pojkar är ganska slim. Att resa ensam är inga problem men med sällskap bör man välja bort Ryanair

Plus: "Priset på biljetten"
Minus: "Jag har säkert flygit med Ryanair 75-100 ggr. Priority boarding... de har aldrig någonsin lyckats att hantera det på ett bra sätt. Sorgligt."

Flyg till Alaska

Återresa offert:

Alaska - Sverige

Kabinklasser:

Bläddra genom resmål: