Hitta billiga flyg till Tjeckien från 486 kr

Det här är det billigaste priset för enkelflyg som hittats av användare på KAYAK under de senaste 72 timmarna genom att söka efter flyg med avgång den 10/1. Priser kan ändras och det är möjligt att de inte är tillgängliga på alla flighter eller under alla resdatum. Klicka på priset för att replikera sökningen efter detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
sön 31/12
sön 7/1
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 44 312 419 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 30 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Tjeckien

De senaste flygerbjudandena för Tjeckien

De bästa tur- och returpriserna som hittats av våra användare på KAYAK de senaste 72 timmarna

MEST POPULÄRAPrag
1 mellanlandning från 1 189 kr
1 mellanlandning från 1 385 kr

Bra att veta

Lågsäsong

januari

Högsäsong

april

Billigaste flyg

486 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 16%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 25%.
Flyg från Stockholm Skavsta till Prag

Vanliga frågor - boka flyg till Tjeckien

 • Hur långt är flyget till Tjeckien?

  Generellt för ett direktflyg från Sverige till Tjeckien tar det 10t 43m att flyga en sträcka på 1578 km. Den mest populära rutten är Stockholm - Prag med en genomsnittlig flygtid på 1t 55m.

 • Vilket är det billigaste flyget till Tjeckien?

  Den billigaste biljetten till Tjeckien från Sverige som hittats de senaste 72 timmarna låg på 156 kr enkelresa, och 1 013 kr tur och retur. Den mest populära rutten är Stockholm Arlanda till Prag-Václav Havel och den billigaste tur- och returbiljetten som hittats för flygrutten de senaste 72 timmarna kostade 1 013 kr.

 • Vilka flygbolag flyger till Tjeckien?

  Norwegian Air International, Eurowings & Smartwings flyger mest frekvent från Sverige till Tjeckien.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser mig att välja rätt tid att köpa?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna till en viss destination och vissa datum kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

Visa fler vanliga frågor

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Tjeckien

 • Letar du efter billiga flygningar till Tjeckien? 25 % av våra användare har hittat tur- & returbiljetter till Tjeckien för följande priser eller lägre: Från Göteborg 207 kr enkelresa – 615 kr tur- och returresa, från Stockholm Arlanda 507 kr enkelresa – 1 264 kr tur- och returresa
 • Boka minst 1 vecka innan avgång för att få ett pris under genomsnittet.
 • Högsäsongen anses vara i april, maj och juni. Den billigaste månaden att flyga från Sverige är januari.
 • Ange önskad avgångsflygplats och resedatum i sökfältet ovan för att låsa upp de senaste flygerbjudandena för Tjeckien
Visa fler tips

Topp 5 flygbolag som flyger till Tjeckien

Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Sverigetill Tjeckien? KAYAK:s flygbolagsomdömen ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat på massor av faktorer, inklusive komfort, boarding, underhållning ombord och mer mycket mer för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagsbetyg baserat på KAYAK-omdömen.
7,8
LufthansaGenomsnittsbetyg baserat på 29274 recensioner
80overall
84crew
80boarding
76entertainment
77comfort
75food
Flygbolagsomdömen

Otroligt långsam personal vid matserveringen. När de äntligen kom till oss fanns det nästan ingen mat att köpa.

Läs mer om Lufthansa

Otroligt långsam personal vid matserveringen. När de äntligen kom till oss fanns det nästan ingen mat att köpa.

Planet var 40 min försenat till Rom vilken gjorde att vi kom för sent från Rom till Frankfurt och anade redan här oro över att missa flighten till Gbg. Detta gjorde vi sedan och just i Frankfurt sköttes inte detta snygga. Flera resenärer som missade transfer och mycket svårt att finna Service desk som skulle hjälpa oss med övernattning. Kvinnan sedan som hjälpte oss var riktigt otrevlig och och fanns ingen äödmjukhet alls. Katastrof.

Plus: "Bra anslutning"
Minus: "Försrnad start från Arlanda gjorde att man knappt han med nästa flyg. Det som inte funkar då är att bagaget kom inte med andra flyg. Sitter man här i Prague utan ombyte och vinterjacka som checkades in med väskan eftersom man blev ombed at på grund av fullsatt plan checka in sitt handbagage vid gaten innan man skulle kliva ombord. Ingen direkt ursäkt och inte det minsta fundering om att erbjudas möjlighet att anskaffa någon vinter jacka. Inte bra."
Minus: "Flyg stå still gör an och half timma I Frankfurt"
Plus: "The Asian man speaking English (had a badge with the Korean flag as well as the one representing Hong Hong - HE is First Class!!!"
Minus: "The passengers from China behaving like animals"
Plus: "Bra personal , bra boarding"
Minus: "Inget Wifi på planet, Maten var lite väl enkel för BusinessClass samma säten som i monkeyclass"

Den timme försening i larnaca och hade en timme mellanlandning jag hann i sista minuten det var stressigt

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

Trondheim airport hade så dålig annonsering så jag satt vid fel gate och väntade vid ombordstigning visade det sig att det inte var min flight till Mosjöen, de hade två som gick samma tid. Vilket gjorde att jag missade min flight. Fantastisk service i alla fall för de tog med mig på annan flight. Den flighten jag skulle ha varit med på annonserade enbart flightnumret vid gaten, inte destinationen. Dessutom var flightnumren lätt att förväxla så det var rörigt för flera passagerare vid flygplatsen.

Ingen åsikt om mat eller underhållning eftersom det inte fanns.

Minus: "Det fanns bara ett alternativ för måltiden (om man inte förbeställde). De tidigare gånger jag har åkt med SAS (dock från JFK) har det alltid varit två alternativ för måltid (kött eller vegetarisk) , utan att förbeställa. Denna gång var det bara kött så slutade med att jag bara åt potatismos."
Plus: "Quick efficient boarding."
Minus: "A typical SAS flight. Coffee and water for free, food expensive. Rather limited leg room. No entertainment and wifi for pay."
Plus: "Bekväma stolar, mycket plats för SAS GO, god mat, trevlig personal"
Minus: "Sen omstigning och inte jätte mycket att välja mellan filmerna. De borde sätta fler arbetare vid passkontroll innan man stiger på plan från Sverige till USA. Majoriteten av passagerarna var sena till planet vilket resulterade till ett senare flygavgång, 1) för att de öppnade passkontrollen sent och 2) för att det var inte tillräckligt med arbetare för att checka passen."
Plus: "Trevlig personal och smidig ombordstigning etc"
Minus: "Gammal underhållning som knappt gick att använda Gick inte ens att använda vanliga hörlurar"
Plus: "Ok flight"
Minus: "Över 1h sen. Laos vid incheckning. När man vet att man är sen, fler i personal. SAS måste jobba med Swedavia vid ankommande. Ramper, passkontrollen, bagage, etc. Är en del av hela resan. Inget fungerade, inte ens taxi."
Minus: "Typical mediocre SAS quality. No bagage drop facility in Dublin -> tedious check-in Disorganised boarding -> slow Arrival more than 1 hour behind schedule Bagage delivery in CPH after 45 min -> additional delay"

Eurowings är En av sämsta bolag , när man redan har köpt 23 Kg + hand bagage, dyker upp en personal som meddelar att min hand bagage är inte i rätt storlek, (10 cm extra) och detta har jag aldrig sätt förut!! Personalen vid incheckningen ej trevliga och visar ingen respekt för kunder. Min handbagage är enligt internationella rekommendationer för handbag , dem fick mig betala 50€ extra trots att jag har redan incheckade bagage + handbag Förseningar i 25 på flyget, ingen mat eller öven dryck eller kaffe ombord, trånga platser, JAG SKA ALDRIG RESA IGEN MED EUROWINGS

Plus: "Sätet var ok, men jag satt ju på första raden så det var väntat. Besättningen var trevliga."
Minus: "Jag flyger väldigt ofta och har sistone vart med om mycket förseningar. Tycker ni som flygbolag kunde bjuda resenärerna på en dricka eller något eftersom vi får vänta. Tycker det är rimligt när man inte levererar sin tjänst på utsatt tid."
Plus: "Helt okej allt var bra förutom det angiva i det dållga"
Minus: "Trycket dålig hantering av trycket"
Plus: "Allt funkade riktigt bra i det stora hela Trevlig personal"
Minus: "Ont om plats för handbagaget då det är fullbokat Framgörallt vart planet 30 minuter försenat"
Plus: "Trevlig personal"
Minus: "Vi köpte economy plus för att få mat, bagage och att bestämma plats. Vi fick ingen mat (förstår nu att man inte får det på kortresor, men det framgick inte alls under bokningen). Vi fick heller inte de platser vi bokade. Istället fick vi på både hem och ditvägen sitta längst bak vid toaletter som dessutom luktade urin till en grad jag inte varit med om på några andra flighter."
Plus: "Bra pris, modernt och hyfsat bekvämt plan. Bra med egen skärm. Gillar att kunna följa var planet befinner sig på rutten."
Minus: "Boardingen tog lång tid, den wi-fi som Norwegian säljer på är obefintlig, filmutbudet är tunt för en atlantflygning. Frös man i planet får man k ö p a en filt."
Plus: "Trevlig personal, wi-fi på planet, modernt flygplan"
Minus: "Varför inga incheckningsterminaler och bagage drop i Edinburgh? Skulle snabba på processen. Hyrde en film för 5€ men när vi landade var den inte klar. Varför kan man inte se färdigt sin film man betalt för?"
Plus: "Det var inte Norwegian som flög då piloterna strejkade eller liknande. FlyHi körde istället. Personalen var mycket trevlig."
Minus: "Norwegians incheckningssystem hade på både ner och hemvägen delat på oss i vårt gäng. Vi var 5 vuxna och en bäbis. Personen med bäbisen blev båda gångerna satt på ett helt annat ställe i planet viljet resulterade att mamman och pappan inte fick sitta tillsammans med barnet. Detta trots att det uppenbarligen fanns platser ledigt både bredvid den som separerades från gruppen och i närheten av gruppen. Tack vare hjälpsamma medpassagerare löste det sig hyffsat, men inte utan strul och definitivt inte tack vare Norwegian. Mycket underligt. Och om de gör det med mening för att man skall betala mer för förbestämda platser för alla... Mycket puckat. Straffar barnen och medpassagerare mest.."
Minus: "Det tar alldeles för lång tid att stiga av på Arlanda när man hamnar på utrikesterminalen och alla skall av genom bakdörren för att åka buss till inrikes. Jag missade flygbussen som gick en halvtimme efter landning!"
Minus: "Non attentive personnel (remembered my orders but forgot to even ask my wife what she wanted, then - after being prompted they had forgotten to take her order - brought her half of her ordered items . Bad service. No flexibility, with regards to food served ("can I bring you something else?" would have been a proper response). I do not know what I could expect from my premium tickets - but I do know that my initially low expectations...where actually too high. Shape up Norwegian."
Plus: "Rent, snyggt , nyare plan"
Minus: "Annoserad wifi fungerar ej, ok om det inte finns någon men då skall man inte promota det"

Vi for tilldelade platser vid incheckning. Sen när vi ska boarda så blir det helt annorlunda. Vi for byta platser och den som tog emot oss var riktigt otrevlig. Otrevlig på högsta nivå. Sen fick vi byta gate efter boarding då det blivit fel 2 ggr. Aldrig mer Ryanair! Betala den lila summan extra och ta ett ordentligt bolag.

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

They checked us in but we Werner not allowed to enter the train for 50min. We sju waited

Respektera kundens tid och pengar . Vi förlylade pangar för buss som vi hade bokat för att allt är försenad och ni bry sig inte att kunderna behöver kanske åka vidare nästan 150km med barn hem från flygplatsen.

Sämsta jävla service ever på planet. Spaniens svar på Adam Sandler var både otrevlig och sämst manliga flygvärdinna jag träffat. 1t ochv30 min för att få beställa nått att dricka. Sen att man sitter som packade sillar är väll det man får räkna med på Ryanair

Mat delas inte ut på Ryanair så det bör finnas ett alternativ för detta i frågeställningen. Värsta med ryanair är väl egentligen merkostnaderna som uppstår. Jag ska resa med 2 barn. gratis incheckningen öppnar någon timme innan flyget. Alternativen jag har är att betala för tidig incheck och val av platser eller köra på gratis incheck och få slumpmässigt valda platser. Chanserna att jag får sitta med mina små pojkar är ganska slim. Att resa ensam är inga problem men med sällskap bör man välja bort Ryanair

They really do what ever in their power to sqweeze out every euro they can. First the website had tagged my son incorrectly as an adult, and in that denying me the ability to check him in with his proper DOB. So we tought we could check in at the counter, we where there more than 2h before the flight but we came to the counter 1h and 59 min before the flight. The attendand then informed us that we where 1 min late and that she would require us to pay 30€ each to check in. If I hadn't disputed this with the service desk it would have cost us 120€ extra! I won´t be flying with Ryan Air again.

Plus: "Priset på biljetten"
Minus: "Jag har säkert flygit med Ryanair 75-100 ggr. Priority boarding... de har aldrig någonsin lyckats att hantera det på ett bra sätt. Sorgligt."
Plus: "We arrived in time."
Minus: "Crammed space - I had a middle seat. No entertainment sucks on a 4 1/2 hrs flight. Well well, you get what you pay for..."
Plus: "Planet var nästan 3h sent iväg från CRL TILL CPH. Ingen kom och erbjöd mat ett dryck och informerade heller inte oss om våra rättigheter som passagerare på plats."
Minus: "På planet sa personalen ingenting om förseningen och när man påpekade vad som skett på flygplatsen kunde de inte göra got för att kompensera. Jag bad om vatten och fick svaret att det inte fanns något vatten. Då tog en av värdinnorna fram sin privata vattenflaska och bjöd mig. Ett riktigt nonchalant beteende från Rya Airs sida vilket allvarligt talat gör så att jag aldrig mer kommer att välja att flyga med er, kommer heller inte att rekommendera er till nära och kära. Riktigt besviken!"

Boka billiga flygbiljetter till Tjeckien

Nya flygerbjudanden för enkelresor

10/1ons
1 stoppWizz Air Malta
8t 35mNYO-PRG
47 kr
3/3sön
direktEurowings
1t 55mARN-PRG
51 kr
4/1tors
1 stopp
8t 15mARN-PRG
59 kr
17/12sön
direktScandinavian Airlines
1t 55mARN-PRG
73 kr
18/12mån
direktNorwegian
1t 55mARN-PRG
81 kr
13/1lör
1 stoppNorwegian
17t 20mARN-PRG
85 kr
17/12sön
1 stoppScandinavian Airlines
11t 50mGOT-PRG
110 kr
18/12mån
1 stoppLufthansa
10t 15mGOT-PRG
131 kr
20/12ons
1 stoppLufthansa
7t 05mGOT-PRG
149 kr
23/12lör
2 stoppRyanair
12t 55mGOT-PRG
240 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Nya flygerbjudanden för tur- & returresor

11/1tors
1 stoppRyanair
6t 30mARN-PRG
15/1mån
1 stoppRyanair
7t 10mPRG-ARN
115 kr
8/3fre
direktNorwegian
1t 55mARN-PRG
11/3mån
direktNorwegian
1t 55mPRG-ARN
117 kr
16/3lör
1 stoppLufthansa
4t 20mGOT-PRG
18/3mån
1 stoppLufthansa
4t 35mPRG-GOT
134 kr
15/3fre
1 stoppLufthansa
4t 20mGOT-PRG
22/3fre
1 stoppLufthansa
4t 35mPRG-GOT
136 kr
15/2tors
direktEurowings
1t 55mARN-PRG
22/2tors
direktEurowings
2t 10mPRG-ARN
151 kr
24/12sön
direktEurowings
1t 55mARN-PRG
4/1tors
direktEurowings
2t 10mPRG-ARN
229 kr
21/12tors
1 stoppScandinavian Airlines
18t 40mARN-PRG
1/1mån
direktScandinavian Airlines
2t 00mPRG-ARN
234 kr
21/12tors
1 stoppRyanair
7t 15mARN-PRG
26/12tis
2 stoppRyanair
10t 25mPRG-ARN
290 kr
22/12fre
1 stoppScandinavian Airlines
6t 40mARN-PRG
26/12tis
direktScandinavian Airlines
1t 55mPRG-ARN
319 kr
21/12tors
2 stoppNorwegian
6t 15mARN-PRG
4/1tors
2 stoppNorwegian
9t 35mPRG-ARN
410 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Sista minuten-flyg till Tjeckien

Sista minuten flyg-, tåg- och busserbjudanden

1/12fre
flera stoppLufthansa
4t 20mGOT-PRG
31/1ons
flera stoppLufthansa
10t 25mPRG-GOT
243 kr
1/12fre
flera stopp
12t 25mARN-PRG
3/12sön
direkt
2t 10mPRG-ARN
266 kr
1/12fre
flera stoppKLM
11t 25mARN-PRG
4/12mån
flera stoppKLM
4t 30mPRG-ARN
280 kr
1/12fre
flera stoppFinnair
10t 25mARN-PRG
3/12sön
flera stoppFinnair
12t 50mPRG-ARN
293 kr
1/12fre
flera stoppSWISS
23t 15mGOT-PRG
31/1ons
flera stoppSWISS
17t 55mPRG-GOT
294 kr
1/12fre
flera stopp
5t 35mARN-PRG
4/12mån
flera stopp
18t 25mPRG-ARN
317 kr
1/12fre
flera stoppFinnair
11t 05mBMA-PRG
3/12sön
flera stoppFinnair
8t 20mPRG-BMA
356 kr
1/12fre
flera stoppAustrian Airlines
8t 40mGOT-PRG
31/1ons
flera stoppAustrian Airlines
5t 45mPRG-GOT
374 kr
1/12fre
flera stopp
13t 15mARN-PRG
4/12mån
direkt
1t 55mPRG-ARN
380 kr
1/12fre
flera stoppSWISS
19t 20mARN-PRG
3/12sön
flera stoppSWISS
19t 15mPRG-ARN
473 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg till Tjeckien

Återresa offert:

Tjeckien - Sverige

Kabinklasser:

3 039 kr
2 367 kr
362 kr

Bläddra genom resmål: