Hitta billiga flyg till Belgien från 498 kr

Det här är det billigaste priset för enkelflyg som hittats av användare på KAYAK under de senaste 72 timmarna genom att söka efter flyg med avgång den 19/2. Priser kan ändras och det är möjligt att de inte är tillgängliga på alla flighter eller under alla resdatum. Klicka på priset för att replikera sökningen efter detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
Thu 4/1
Thu 11/1
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 44 100 490 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 26 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Belgien

De senaste flygerbjudandena för Belgien

De bästa tur- och returpriserna som hittats av våra användare på KAYAK de senaste 72 timmarna

MEST POPULÄRABryssel
Direktflyg från 726 kr

Bra att veta

Lågsäsong

januari

Högsäsong

juli

Billigaste flyg

498 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 26%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 29%.
Flyg från Stockholm Arlanda till Bryssel

Vanliga frågor - boka flyg till Belgien

 • Hur långt är flyget till Belgien?

  Generellt för ett direktflyg från Sverige till Belgien tar det 7t 02m att flyga en sträcka på 1877 km. Den mest populära rutten är Göteborg - Bryssel med en genomsnittlig flygtid på 1t 45m.

 • Vilket är det billigaste flyget till Belgien?

  Den billigaste biljetten till Belgien från Sverige som hittats de senaste 72 timmarna låg på 176 kr enkelresa, och 498 kr tur och retur. Den mest populära rutten är Göteborg Landvetter till Bryssel och den billigaste tur- och returbiljetten som hittats för flygrutten de senaste 72 timmarna kostade 1 555 kr.

 • Vilka flygbolag flyger till Belgien?

  Brussels Airlines, TAP AIR PORTUGAL & Etihad Airways flyger mest frekvent från Sverige till Belgien.

 • Vilka är de mest populära destinationerna i Belgien?

  Den näst mest populära destinationen är Antwerpen (0,4%).

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser mig att välja rätt tid att köpa?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna till en viss destination och vissa datum kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

Visa fler vanliga frågor

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Belgien

 • Letar du efter billiga flygningar till Belgien? 25 % av våra användare har hittat tur- & returbiljetter till Belgien för följande priser eller lägre: Från Stockholm Arlanda 525 kr enkelresa – 1 183 kr tur- och returresa, från Stockholm-Bromma 1 623 kr enkelresa – 1 746 kr tur- och returresa, från Göteborg 1 336 kr enkelresa – 2 030 kr tur- och returresa
 • Boka minst 1 vecka innan avgång för att få ett pris under genomsnittet.
 • Högsäsongen anses vara i juni, juli och augusti. Den billigaste månaden att flyga från Sverige är januari.
 • Ange önskad avgångsflygplats och resedatum i sökfältet ovan för att låsa upp de senaste flygerbjudandena för Belgien
Visa fler tips

Topp 5 flygbolag som flyger till Belgien

Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Sverigetill Belgien? KAYAK:s flygbolagsomdömen ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat på massor av faktorer, inklusive komfort, boarding, underhållning ombord och mer mycket mer för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagsbetyg baserat på KAYAK-omdömen.
7,8
KLMGenomsnittsbetyg baserat på 3878 recensioner
80boarding
85crew
76comfort
80overall
74food
72entertainment
Flygbolagsomdömen
Minus: "Incheckningen var långsam och kaosartat och markpersonalen var inte kul vid ombordstigning men det är ju inte KMLs fel"
Läs mer om KLM
Minus: "Incheckningen var långsam och kaosartat och markpersonalen var inte kul vid ombordstigning men det är ju inte KMLs fel"
Plus: "Nothing special, neither good nor bad."
Minus: "Despite not being cheap food/water only available for purchase."
Plus: "Inget speciellt positivt att anmärka"
Minus: "Att trots att dom visste exakt vems bagage som saknades så kunde ingen informera om detta förrän bagagebandet stängdes 30 minuter efter ankomst. Att KLM hade skickat ett mail till mig med informationen var ju en uppsida, men på ryska och 16 minuter efter ankomst."
Minus: "Det var trångt där jag satt. Allt annat än snacks kostar extra. Det var strömavbrott i en datorhall som gjorde att samtliga flyg på JFK inte kunde starta eller landa. Strömavbrottet skapade problem på närliggande flygplatser med och drabbade stora delar av östkusten. Under all kritik att ett strömavbrott kan skapa så stora problem."

Otroligt långsam personal vid matserveringen. När de äntligen kom till oss fanns det nästan ingen mat att köpa.

Planet var 40 min försenat till Rom vilken gjorde att vi kom för sent från Rom till Frankfurt och anade redan här oro över att missa flighten till Gbg. Detta gjorde vi sedan och just i Frankfurt sköttes inte detta snygga. Flera resenärer som missade transfer och mycket svårt att finna Service desk som skulle hjälpa oss med övernattning. Kvinnan sedan som hjälpte oss var riktigt otrevlig och och fanns ingen äödmjukhet alls. Katastrof.

Plus: "Bra anslutning"
Minus: "Försrnad start från Arlanda gjorde att man knappt han med nästa flyg. Det som inte funkar då är att bagaget kom inte med andra flyg. Sitter man här i Prague utan ombyte och vinterjacka som checkades in med väskan eftersom man blev ombed at på grund av fullsatt plan checka in sitt handbagage vid gaten innan man skulle kliva ombord. Ingen direkt ursäkt och inte det minsta fundering om att erbjudas möjlighet att anskaffa någon vinter jacka. Inte bra."
Minus: "Flyg stå still gör an och half timma I Frankfurt"
Plus: "The Asian man speaking English (had a badge with the Korean flag as well as the one representing Hong Hong - HE is First Class!!!"
Minus: "The passengers from China behaving like animals"
Plus: "Bra personal , bra boarding"
Minus: "Inget Wifi på planet, Maten var lite väl enkel för BusinessClass samma säten som i monkeyclass"

Den timme försening i larnaca och hade en timme mellanlandning jag hann i sista minuten det var stressigt

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

Trondheim airport hade så dålig annonsering så jag satt vid fel gate och väntade vid ombordstigning visade det sig att det inte var min flight till Mosjöen, de hade två som gick samma tid. Vilket gjorde att jag missade min flight. Fantastisk service i alla fall för de tog med mig på annan flight. Den flighten jag skulle ha varit med på annonserade enbart flightnumret vid gaten, inte destinationen. Dessutom var flightnumren lätt att förväxla så det var rörigt för flera passagerare vid flygplatsen.

Ingen åsikt om mat eller underhållning eftersom det inte fanns.

Minus: "Det fanns bara ett alternativ för måltiden (om man inte förbeställde). De tidigare gånger jag har åkt med SAS (dock från JFK) har det alltid varit två alternativ för måltid (kött eller vegetarisk) , utan att förbeställa. Denna gång var det bara kött så slutade med att jag bara åt potatismos."
Plus: "Quick efficient boarding."
Minus: "A typical SAS flight. Coffee and water for free, food expensive. Rather limited leg room. No entertainment and wifi for pay."
Plus: "Bekväma stolar, mycket plats för SAS GO, god mat, trevlig personal"
Minus: "Sen omstigning och inte jätte mycket att välja mellan filmerna. De borde sätta fler arbetare vid passkontroll innan man stiger på plan från Sverige till USA. Majoriteten av passagerarna var sena till planet vilket resulterade till ett senare flygavgång, 1) för att de öppnade passkontrollen sent och 2) för att det var inte tillräckligt med arbetare för att checka passen."
Plus: "Trevlig personal och smidig ombordstigning etc"
Minus: "Gammal underhållning som knappt gick att använda Gick inte ens att använda vanliga hörlurar"
Plus: "Ok flight"
Minus: "Över 1h sen. Laos vid incheckning. När man vet att man är sen, fler i personal. SAS måste jobba med Swedavia vid ankommande. Ramper, passkontrollen, bagage, etc. Är en del av hela resan. Inget fungerade, inte ens taxi."
Minus: "Typical mediocre SAS quality. No bagage drop facility in Dublin -> tedious check-in Disorganised boarding -> slow Arrival more than 1 hour behind schedule Bagage delivery in CPH after 45 min -> additional delay"
Minus: "Brussels Airlines skruvar upp värmen på bastu-nivå... varje gång. Helt galet :("
Minus: "Hårda nersuttna stolar som inte heller gick att fälla bakåt"
Minus: "Unfriendly support at the airport when reporting my lost bag. No trace of the bag what so ever."

Vi for tilldelade platser vid incheckning. Sen när vi ska boarda så blir det helt annorlunda. Vi for byta platser och den som tog emot oss var riktigt otrevlig. Otrevlig på högsta nivå. Sen fick vi byta gate efter boarding då det blivit fel 2 ggr. Aldrig mer Ryanair! Betala den lila summan extra och ta ett ordentligt bolag.

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

They checked us in but we Werner not allowed to enter the train for 50min. We sju waited

Respektera kundens tid och pengar . Vi förlylade pangar för buss som vi hade bokat för att allt är försenad och ni bry sig inte att kunderna behöver kanske åka vidare nästan 150km med barn hem från flygplatsen.

Sämsta jävla service ever på planet. Spaniens svar på Adam Sandler var både otrevlig och sämst manliga flygvärdinna jag träffat. 1t ochv30 min för att få beställa nått att dricka. Sen att man sitter som packade sillar är väll det man får räkna med på Ryanair

Mat delas inte ut på Ryanair så det bör finnas ett alternativ för detta i frågeställningen. Värsta med ryanair är väl egentligen merkostnaderna som uppstår. Jag ska resa med 2 barn. gratis incheckningen öppnar någon timme innan flyget. Alternativen jag har är att betala för tidig incheck och val av platser eller köra på gratis incheck och få slumpmässigt valda platser. Chanserna att jag får sitta med mina små pojkar är ganska slim. Att resa ensam är inga problem men med sällskap bör man välja bort Ryanair

They really do what ever in their power to sqweeze out every euro they can. First the website had tagged my son incorrectly as an adult, and in that denying me the ability to check him in with his proper DOB. So we tought we could check in at the counter, we where there more than 2h before the flight but we came to the counter 1h and 59 min before the flight. The attendand then informed us that we where 1 min late and that she would require us to pay 30€ each to check in. If I hadn't disputed this with the service desk it would have cost us 120€ extra! I won´t be flying with Ryan Air again.

Plus: "Priset på biljetten"
Minus: "Jag har säkert flygit med Ryanair 75-100 ggr. Priority boarding... de har aldrig någonsin lyckats att hantera det på ett bra sätt. Sorgligt."
Plus: "We arrived in time."
Minus: "Crammed space - I had a middle seat. No entertainment sucks on a 4 1/2 hrs flight. Well well, you get what you pay for..."
Plus: "Planet var nästan 3h sent iväg från CRL TILL CPH. Ingen kom och erbjöd mat ett dryck och informerade heller inte oss om våra rättigheter som passagerare på plats."
Minus: "På planet sa personalen ingenting om förseningen och när man påpekade vad som skett på flygplatsen kunde de inte göra got för att kompensera. Jag bad om vatten och fick svaret att det inte fanns något vatten. Då tog en av värdinnorna fram sin privata vattenflaska och bjöd mig. Ett riktigt nonchalant beteende från Rya Airs sida vilket allvarligt talat gör så att jag aldrig mer kommer att välja att flyga med er, kommer heller inte att rekommendera er till nära och kära. Riktigt besviken!"

Boka billiga flygbiljetter till Belgien

Nya flygerbjudanden för enkelresor

19/2Mon
direktScandinavian Airlines
2t 15mARN-BRU
48 kr
19/2Mon
direktRyanair
2t 20mARN-CRL
49 kr
9/3Sat
direktBrussels Airlines
2t 20mARN-BRU
53 kr
19/1Fri
direktBrussels Airlines
2t 20mARN-BRU
59 kr
12/12Tue
direktRyanair
2t 20mARN-CRL
62 kr
21/5Tue
direktScandinavian Airlines
2t 10mARN-BRU
66 kr
16/5Thu
1 stoppLufthansa
4t 20mARN-BRU
86 kr
21/5Tue
1 stoppLufthansa
6t 15mARN-BRU
95 kr
16/12Sat
1 stoppKLM
17t 00mGOT-BRU
151 kr
9/12Sat
1 stoppKLM
17t 00mGOT-BRU
204 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Nya flygerbjudanden för tur- & returresor

16/1Tue
direktRyanair
2t 20mARN-CRL
23/1Tue
direktRyanair
2t 25mCRL-ARN
70 kr
8/1Mon
direktRyanair
2t 20mARN-CRL
16/1Tue
direktRyanair
2t 25mCRL-ARN
74 kr
12/2Mon
direktBrussels Airlines
2t 20mARN-BRU
19/2Mon
direktBrussels Airlines
2t 15mBRU-ARN
91 kr
8/1Mon
direktBrussels Airlines
2t 20mARN-BRU
16/1Tue
direktBrussels Airlines
2t 15mBRU-ARN
96 kr
14/2Wed
direktScandinavian Airlines
2t 10mARN-BRU
21/2Wed
1 stoppScandinavian Airlines
3t 50mBRU-ARN
112 kr
12/2Mon
direktScandinavian Airlines
2t 10mARN-BRU
19/2Mon
1 stoppScandinavian Airlines
7t 55mBRU-ARN
113 kr
19/12Tue
1 stoppKLM
4t 00mGOT-BRU
8/1Mon
1 stoppKLM
5t 50mBRU-GOT
178 kr
18/12Mon
1 stoppKLM
3t 30mARN-BRU
9/1Tue
1 stoppKLM
4t 15mBRU-ARN
180 kr
21/12Thu
1 stoppLufthansa
5t 20mARN-BRU
6/1Sat
1 stoppLufthansa
4t 25mBRU-ARN
264 kr
25/3Mon
1 stoppLufthansa
7t 30mARN-BRU
29/3Fri
2 stoppLufthansa
10t 00mBRU-ARN
275 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Sista minuten-flyg till Belgien

Sista minuten flyg-, tåg- och busserbjudanden

8/12Fri
direktRyanair
2t 20mARN-CRL
11/12Mon
direktRyanair
2t 25mCRL-ARN
101 kr
8/12Fri
direktBrussels Airlines
2t 20mARN-BRU
11/12Mon
direktBrussels Airlines
2t 15mBRU-ARN
146 kr
8/12Fri
direkt
2t 20mARN-BRU
11/12Mon
flera stopp
6t 30mBRU-ARN
182 kr
8/12Fri
flera stoppLufthansa
5t 45mARN-BRU
10/12Sun
flera stoppLufthansa
4t 40mBRU-ARN
217 kr
8/12Fri
flera stoppLufthansa
5t 45mARN-BRU
10/12Sun
flera stoppLufthansa
4t 40mBRU-ARN
234 kr
8/12Fri
flera stoppKLM
4t 00mGOT-BRU
11/12Mon
flera stoppKLM
3t 05mBRU-GOT
256 kr
8/12Fri
flera stoppKLM
4t 00mGOT-BRU
10/12Sun
flera stoppKLM
3t 25mBRU-GOT
258 kr
8/12Fri
direktBrussels Airlines
2t 20mARN-BRU
10/12Sun
direktBrussels Airlines
2t 15mBRU-ARN
262 kr
7/12Thu
flera stoppScandinavian Airlines
5t 15mGOT-BRU
16/1Tue
flera stoppScandinavian Airlines
3t 50mBRU-GOT
275 kr
7/12Thu
flera stoppScandinavian Airlines
6t 50mGOT-BRU
16/1Tue
flera stoppScandinavian Airlines
3t 50mBRU-GOT
309 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg till Belgien

Återresa offert:

Belgien - Sverige

Kabinklasser:

4 842 kr
2 219 kr
384 kr