Hitta billiga flyg till Österrike från 415 kr

Det här är det billigaste priset för enkelflyg som hittats av användare på KAYAK under de senaste 72 timmarna genom att söka efter flyg med avgång den 22/1. Priser kan ändras och det är möjligt att de inte är tillgängliga på alla flighter eller under alla resdatum. Klicka på priset för att replikera sökningen efter detta erbjudande.
1 vuxen
0 väskor
tors 4/1
tors 11/1
Under de senaste 7 dagarna har resenärer sökt 44 100 490 gånger på KAYAK, och här är varför:

Spara 26 % eller merJämför flera resesajter med en enda sökning.

Bevaka priserInte redo att boka? Skapa en prisbevakning för när priserna sjunker.

Filtrera dina erbjudandenVälj kabinklass, gratis wifi och mycket mer.

Spara på paketresorSpara pengar när du bokar både flyg + hotell.

Sök igenom hundratals resesidor på samma gång efter flygerbjudanden till Österrike

De senaste flygerbjudandena för Österrike

De bästa tur- och returpriserna som hittats av våra användare på KAYAK de senaste 72 timmarna

MEST POPULÄRAWien
Direktflyg från 633 kr
1 mellanlandning från 1 815 kr
Salzburg
1 mellanlandning från 2 074 kr
1 mellanlandning från 2 198 kr
1 mellanlandning från 2 934 kr
Innsbruck
1 mellanlandning från 1 970 kr
Graz
1 mellanlandning från 1 721 kr
Klagenfurt
2+ mellanlandningar från 2 053 kr

Bra att veta

Lågsäsong

januari

Högsäsong

december

Billigaste flyg

415 kr
De bästa tiderna att slippa trängsel med en genomsnittligt prisminskning på 21%.
De mest populära tiderna att flyga med en genomsnittlig prisökning på 2%.
Flyg från Stockholm Arlanda till Wien

Vanliga frågor - boka flyg till Österrike

 • Hur långt är flyget till Österrike?

  Generellt för ett direktflyg från Sverige till Österrike tar det 11t 44m att flyga en sträcka på 2124 km. Den mest populära rutten är Stockholm - Wien med en genomsnittlig flygtid på 2t 10m.

 • Vilket är det billigaste flyget till Österrike?

  Den billigaste biljetten till Österrike från Sverige som hittats de senaste 72 timmarna låg på 148 kr enkelresa, och 415 kr tur och retur. Den mest populära rutten är Stockholm Arlanda till Wien och den billigaste tur- och returbiljetten som hittats för flygrutten de senaste 72 timmarna kostade 415 kr.

 • Vilka flygbolag flyger till Österrike?

  Austrian Airlines, Scandinavian Airlines & Croatia Airlines flyger mest frekvent från Sverige till Österrike.

 • Vilka är de mest populära destinationerna i Österrike?

  Den näst mest populära destinationen är Innsbruck (3%) och Salzburg (3%). Sökningar efter flyg till Graz (2%), till Klagenfurt (2%) och till Linz (0,7%) är också populära.

 • Hur hjälper KAYAKs prognos av flygpriser mig att välja rätt tid att köpa?

  KAYAKs verktyg för prognoser av flygpriser, Prisprognos, använder historisk data för att avgöra sannolikheten för att priserna till en viss destination och vissa datum kommer att förändras inom 7 dagar, så att resenärer vet om de ska boka eller avvakta.

Visa fler vanliga frågor

De bästa tipsen för att hitta billiga flyg till Österrike

 • Letar du efter billiga flygningar till Österrike? 25 % av våra användare har hittat tur- & returbiljetter till Österrike för följande priser eller lägre: Från Göteborg 363 kr enkelresa – 726 kr tur- och returresa, från Stockholm Arlanda 1 482 kr enkelresa – 2 543 kr tur- och returresa
 • Boka minst 1 vecka innan avgång för att få ett pris under genomsnittet.
 • Högsäsongen anses vara i juni och juli. Den billigaste månaden att flyga från Sverige är januari.
 • Ange önskad avgångsflygplats och resedatum i sökfältet ovan för att låsa upp de senaste flygerbjudandena för Österrike
Visa fler tips

Topp 5 flygbolag som flyger till Österrike

Behöver du hjälp med att välja vilket flygbolag du ska flyga med från Sverigetill Österrike? KAYAK:s flygbolagsomdömen ger ett övergripande betyg för varje flygbolag baserat på massor av faktorer, inklusive komfort, boarding, underhållning ombord och mer mycket mer för att göra ditt beslut enklare. Se flygbolagsbetyg baserat på KAYAK-omdömen.
7,8
Austrian AirlinesGenomsnittsbetyg baserat på 4785 recensioner
74food
81boarding
78comfort
73entertainment
84crew
80overall
Flygbolagsomdömen
Minus: "Vi sitter i planer och ser våra väskor på en vagn, redo att lastas. Helt plötsligt så kör de iväg vagnen, vi ser att de kör mot terminalen. När vi frågar personalen vad som händer så säger de att väskorna skall lastas framtill i planet. DE LJUGER!! planet stänger dörrarna, vi startar och flyger. När vi landar så berättar de att bagaget inte kom med. utan väskor så åker vår grupp till hotellet. Det hemska var att besättningen ljög istället för att berätta och informera på ett bra sätt. Väskorna kördes ut och kom efter midnatt."
Läs mer om Austrian Airlines
Minus: "Vi sitter i planer och ser våra väskor på en vagn, redo att lastas. Helt plötsligt så kör de iväg vagnen, vi ser att de kör mot terminalen. När vi frågar personalen vad som händer så säger de att väskorna skall lastas framtill i planet. DE LJUGER!! planet stänger dörrarna, vi startar och flyger. När vi landar så berättar de att bagaget inte kom med. utan väskor så åker vår grupp till hotellet. Det hemska var att besättningen ljög istället för att berätta och informera på ett bra sätt. Väskorna kördes ut och kom efter midnatt."

Otroligt långsam personal vid matserveringen. När de äntligen kom till oss fanns det nästan ingen mat att köpa.

Planet var 40 min försenat till Rom vilken gjorde att vi kom för sent från Rom till Frankfurt och anade redan här oro över att missa flighten till Gbg. Detta gjorde vi sedan och just i Frankfurt sköttes inte detta snygga. Flera resenärer som missade transfer och mycket svårt att finna Service desk som skulle hjälpa oss med övernattning. Kvinnan sedan som hjälpte oss var riktigt otrevlig och och fanns ingen äödmjukhet alls. Katastrof.

Plus: "Bra anslutning"
Minus: "Försrnad start från Arlanda gjorde att man knappt han med nästa flyg. Det som inte funkar då är att bagaget kom inte med andra flyg. Sitter man här i Prague utan ombyte och vinterjacka som checkades in med väskan eftersom man blev ombed at på grund av fullsatt plan checka in sitt handbagage vid gaten innan man skulle kliva ombord. Ingen direkt ursäkt och inte det minsta fundering om att erbjudas möjlighet att anskaffa någon vinter jacka. Inte bra."
Minus: "Flyg stå still gör an och half timma I Frankfurt"
Plus: "The Asian man speaking English (had a badge with the Korean flag as well as the one representing Hong Hong - HE is First Class!!!"
Minus: "The passengers from China behaving like animals"
Plus: "Bra personal , bra boarding"
Minus: "Inget Wifi på planet, Maten var lite väl enkel för BusinessClass samma säten som i monkeyclass"

Den timme försening i larnaca och hade en timme mellanlandning jag hann i sista minuten det var stressigt

Två timmars väntan på flygplanet är dåligt. Flygbolaget borde veta bättre tidigare.

Trondheim airport hade så dålig annonsering så jag satt vid fel gate och väntade vid ombordstigning visade det sig att det inte var min flight till Mosjöen, de hade två som gick samma tid. Vilket gjorde att jag missade min flight. Fantastisk service i alla fall för de tog med mig på annan flight. Den flighten jag skulle ha varit med på annonserade enbart flightnumret vid gaten, inte destinationen. Dessutom var flightnumren lätt att förväxla så det var rörigt för flera passagerare vid flygplatsen.

Ingen åsikt om mat eller underhållning eftersom det inte fanns.

Minus: "Det fanns bara ett alternativ för måltiden (om man inte förbeställde). De tidigare gånger jag har åkt med SAS (dock från JFK) har det alltid varit två alternativ för måltid (kött eller vegetarisk) , utan att förbeställa. Denna gång var det bara kött så slutade med att jag bara åt potatismos."
Plus: "Quick efficient boarding."
Minus: "A typical SAS flight. Coffee and water for free, food expensive. Rather limited leg room. No entertainment and wifi for pay."
Plus: "Bekväma stolar, mycket plats för SAS GO, god mat, trevlig personal"
Minus: "Sen omstigning och inte jätte mycket att välja mellan filmerna. De borde sätta fler arbetare vid passkontroll innan man stiger på plan från Sverige till USA. Majoriteten av passagerarna var sena till planet vilket resulterade till ett senare flygavgång, 1) för att de öppnade passkontrollen sent och 2) för att det var inte tillräckligt med arbetare för att checka passen."
Plus: "Trevlig personal och smidig ombordstigning etc"
Minus: "Gammal underhållning som knappt gick att använda Gick inte ens att använda vanliga hörlurar"
Plus: "Ok flight"
Minus: "Över 1h sen. Laos vid incheckning. När man vet att man är sen, fler i personal. SAS måste jobba med Swedavia vid ankommande. Ramper, passkontrollen, bagage, etc. Är en del av hela resan. Inget fungerade, inte ens taxi."
Minus: "Typical mediocre SAS quality. No bagage drop facility in Dublin -> tedious check-in Disorganised boarding -> slow Arrival more than 1 hour behind schedule Bagage delivery in CPH after 45 min -> additional delay"

Eurowings är En av sämsta bolag , när man redan har köpt 23 Kg + hand bagage, dyker upp en personal som meddelar att min hand bagage är inte i rätt storlek, (10 cm extra) och detta har jag aldrig sätt förut!! Personalen vid incheckningen ej trevliga och visar ingen respekt för kunder. Min handbagage är enligt internationella rekommendationer för handbag , dem fick mig betala 50€ extra trots att jag har redan incheckade bagage + handbag Förseningar i 25 på flyget, ingen mat eller öven dryck eller kaffe ombord, trånga platser, JAG SKA ALDRIG RESA IGEN MED EUROWINGS

Vi for tilldelade platser vid incheckning. Sen när vi ska boarda så blir det helt annorlunda. Vi for byta platser och den som tog emot oss var riktigt otrevlig. Otrevlig på högsta nivå. Sen fick vi byta gate efter boarding då det blivit fel 2 ggr. Aldrig mer Ryanair! Betala den lila summan extra och ta ett ordentligt bolag.

Jag beställde en Gin och tonic. Fick en burk. Utan is. Smakade mögel. Meddelade flygvärden direkt. Han sa ”I cant give you a refund, but I can change it for you”. Jag sa att jag ville ha ett glas vin istället. Han hämtade vin och ville ha betalt även för vinet. Dåligt

They checked us in but we Werner not allowed to enter the train for 50min. We sju waited

Respektera kundens tid och pengar . Vi förlylade pangar för buss som vi hade bokat för att allt är försenad och ni bry sig inte att kunderna behöver kanske åka vidare nästan 150km med barn hem från flygplatsen.

Sämsta jävla service ever på planet. Spaniens svar på Adam Sandler var både otrevlig och sämst manliga flygvärdinna jag träffat. 1t ochv30 min för att få beställa nått att dricka. Sen att man sitter som packade sillar är väll det man får räkna med på Ryanair

Mat delas inte ut på Ryanair så det bör finnas ett alternativ för detta i frågeställningen. Värsta med ryanair är väl egentligen merkostnaderna som uppstår. Jag ska resa med 2 barn. gratis incheckningen öppnar någon timme innan flyget. Alternativen jag har är att betala för tidig incheck och val av platser eller köra på gratis incheck och få slumpmässigt valda platser. Chanserna att jag får sitta med mina små pojkar är ganska slim. Att resa ensam är inga problem men med sällskap bör man välja bort Ryanair

They really do what ever in their power to sqweeze out every euro they can. First the website had tagged my son incorrectly as an adult, and in that denying me the ability to check him in with his proper DOB. So we tought we could check in at the counter, we where there more than 2h before the flight but we came to the counter 1h and 59 min before the flight. The attendand then informed us that we where 1 min late and that she would require us to pay 30€ each to check in. If I hadn't disputed this with the service desk it would have cost us 120€ extra! I won´t be flying with Ryan Air again.

Plus: "Priset på biljetten"
Minus: "Jag har säkert flygit med Ryanair 75-100 ggr. Priority boarding... de har aldrig någonsin lyckats att hantera det på ett bra sätt. Sorgligt."
Plus: "We arrived in time."
Minus: "Crammed space - I had a middle seat. No entertainment sucks on a 4 1/2 hrs flight. Well well, you get what you pay for..."
Plus: "Planet var nästan 3h sent iväg från CRL TILL CPH. Ingen kom och erbjöd mat ett dryck och informerade heller inte oss om våra rättigheter som passagerare på plats."
Minus: "På planet sa personalen ingenting om förseningen och när man påpekade vad som skett på flygplatsen kunde de inte göra got för att kompensera. Jag bad om vatten och fick svaret att det inte fanns något vatten. Då tog en av värdinnorna fram sin privata vattenflaska och bjöd mig. Ett riktigt nonchalant beteende från Rya Airs sida vilket allvarligt talat gör så att jag aldrig mer kommer att välja att flyga med er, kommer heller inte att rekommendera er till nära och kära. Riktigt besviken!"

Boka billiga flygbiljetter till Österrike

Nya flygerbjudanden för enkelresor

22/1mån
direktRyanair
2t 15mARN-VIE
40 kr
6/1lör
direktRyanair
2t 15mARN-VIE
41 kr
29/2tors
direktAustrian Airlines
2t 15mARN-VIE
75 kr
22/1mån
direktAustrian Airlines
2t 15mARN-VIE
84 kr
24/12sön
1 stoppEurowings
4t 30mARN-VIE
100 kr
15/12fre
1 stoppEurowings
6t 15mGOT-SZG
116 kr
11/1tors
1 stoppLufthansa
7t 05mGOT-INN
149 kr
11/1tors
2 stoppLufthansa
10t 30mGOT-INN
174 kr
21/1sön
3 stoppScandinavian Airlines
10t 10mGOT-VIE
189 kr
16/1tis
3 stoppScandinavian Airlines
11t 20mGOT-VIE
197 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Nya flygerbjudanden för tur- & returresor

12/2mån
direktRyanair
2t 15mARN-VIE
17/2lör
direktRyanair
2t 20mVIE-ARN
61 kr
16/2fre
direktRyanair
2t 15mARN-VIE
25/2sön
direktRyanair
2t 20mVIE-ARN
62 kr
18/1tors
direktAustrian Airlines
2t 15mARN-VIE
20/1lör
direktAustrian Airlines
2t 15mVIE-ARN
137 kr
19/2mån
1 stoppAustrian Airlines
8t 00mARN-GRZ
23/2fre
1 stoppAustrian Airlines
6t 50mGRZ-ARN
166 kr
15/2tors
1 stoppLufthansa
3t 45mGOT-VIE
19/2mån
1 stoppLufthansa
5t 10mVIE-GOT
185 kr
12/1fre
1 stoppKLM
5t 20mGOT-VIE
14/1sön
1 stoppKLM
5t 25mVIE-GOT
192 kr
13/1lör
1 stoppKLM
10t 10mGOT-VIE
15/1mån
1 stoppKLM
4t 05mVIE-GOT
194 kr
10/1ons
1 stoppLufthansa
6t 30mARN-INN
22/1mån
1 stoppLufthansa
9t 25mINN-ARN
213 kr
19/2mån
2 stoppScandinavian Airlines
7t 15mARN-GRZ
23/2fre
2 stoppScandinavian Airlines
16t 10mGRZ-ARN
309 kr
27/1lör
direktScandinavian Airlines
2t 20mARN-INN
4/2sön
direktScandinavian Airlines
2t 20mINN-ARN
311 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Sista minuten-flyg till Österrike

Sista minuten flyg-, tåg- och busserbjudanden

7/12tors
direktAustrian Airlines
2t 10mARN-VIE
19/12tis
direktAustrian Airlines
2t 15mVIE-ARN
125 kr
8/12fre
direktAustrian Airlines
2t 10mARN-VIE
19/12tis
direktAustrian Airlines
2t 15mVIE-ARN
142 kr
8/12fre
flera stoppLufthansa
4t 10mARN-VIE
16/12lör
flera stoppLufthansa
6t 45mVIE-ARN
215 kr
7/12tors
flera stoppBrussels Airlines
8t 55mARN-VIE
19/12tis
flera stoppBrussels Airlines
13t 40mVIE-ARN
218 kr
6/12ons
flera stoppFinnair
10t 05mARN-VIE
13/12ons
flera stoppFinnair
12t 15mVIE-ARN
252 kr
7/12tors
flera stoppBrussels Airlines
8t 55mARN-VIE
18/12mån
flera stoppBrussels Airlines
9t 10mVIE-ARN
270 kr
8/12fre
flera stoppLufthansa
6t 20mARN-VIE
10/12sön
flera stoppLufthansa
4t 30mVIE-ARN
351 kr
8/12fre
flera stoppFinnair
14t 30mBMA-VIE
10/12sön
flera stoppFinnair
8t 20mVIE-BMA
469 kr
8/12fre
flera stoppScandinavian Airlines
10t 15mGOT-VIE
11/12mån
flera stoppScandinavian Airlines
6t 00mVIE-GOT
898 kr
8/12fre
flera stoppScandinavian Airlines
10t 15mGOT-VIE
11/12mån
flera stoppScandinavian Airlines
10t 15mVIE-GOT
1 348 kr

Sök utifrån stopp

Sök utifrån flygbolag

Sök utifrån pris

Flyg till Österrike